Nez, iesauļot to punci kopējā peldkostīmā arī nevar... Ko tad, kad gribēšu sauļoties ? Jāvelk viss nost??Tev tik atrunas. Ej un sporto, dzen nost savu riepu, lai nav jaadomaa argumenti, kapec bikini nevari raadiities pludmalee. Tev jau bija labu laiku atpakal teema par savu ļumekli - veel neesi neko lietas labaa dariijusi? Sliņķe!
Aktīvs kolektīvs pa kuru laiku gulēs aulē sporta spēlēs ? Beidz te liet ūdeniGulēs tie, kuri nav aktīvi :D
Gulēs tie, kuri nav aktīviAhhā,.... viens ar otru vai ar polšu pie sāniem pa krūmiem:D
ka tā dabīga lietaNee, taa nav dabiiga lieta, taa ir nolaidiiba un slinkums. Neattaisno sevi.
Es vairāk cenšos pieņemt sevi, kāda esmu... vai tas tik nepareizi?Vienkaarsi - beidz riit un saac sportot, tad nebus jaadomaa kaadu peldkostiimu vilkt, lai apsleeptu savus nesmukumus. Jauna meitene tak esi, kauns pasai nemaz nav!?
Tad nekraaso matus ari, neskuj kaajas un paduses- pienjem sevi taadu kaa esi
Es tavā vietā peldkostīmu vienkārši paņemtu līdz,savādāk rēķinies,sportojot viss lēkāsies,cilāsies un ne tikai, es vilktu sporta šortiņus vai īsbikses +kediņas,botiņas un NE ĻOTI PIEGUĻOŠU krekliņu,vienkārši brīvu ērtu smuku sporta krekliņu vai tunikveidīgu ko sportisku,ka es tev saku.
Ak jēziņ, tiešām bija jāraksta kaut kas tik briesmīgs par tām padusēm???
Un kur prāts apaļīgām meitenēm vilkt mazus piegulošus krekliņus... neizskatās gan, ka autorei būtu neērti sevi izrādīt