viss ir skaisti, ideja ir skaista.. Bet vajadzētu ēst to, no kā jūtās labi.. es praktiski nelietoju veikalā pirktu gaļu. tā nav dabīga, kvalitatīva. Īpaši vistas, arī vistas olas ir sliktas.. tās nav normālos apstākļos radītas :D Vispār ar kvalitatīvu pārtiku ir problēmas, ja nedzīvo laukos, vai arī nepērk no normāliem zemniekiem, kuri nelieto ķīmijas. bet tas ir nežēlīgi dārgi!
Viss rūpnieciski ražotais, vairumtirdzniecībā pārdotais ir ar piejaukumiem, neveselīgām piedevām, konservantiem, garšas uzlabotājiem, ķīmiski apsmidzināts, ar krāsvielām utt!
pasauli nevar pabarot kvalitatīvi.. tas ir fakts! arī banāni, arbūzi, gurķi, tomāti veikalu plauktos vairums ir modificēti..
dažas lietas veikalā var atrast, kas tiešām ir labas... bet saraksts ir īss!
Latvijā ir tā retā iespēja, uz sezonu piedāvāt kvalitatīvu , svaigu pārtiku.. Nav vēl attīstījies Eiropā pieņemtais princips, kad zemnieki iziet tikai un vienīgi uz kvantitāti.. Ir daži mazie, vidējie zemnieki, kuri tiešām pašu labāko piedāvā. Bet uzspiežot uz cenu...
Ko es iesaku..
Kad ir rudens, vienkārši ņemiet no dabas cik variet, mežā ogas, sēnes.. No laukiem dārzeņus, ābolus.. Nu visu ko var.. Tad lieciet to sasaldēt, kaut kā maksimāli saglabāt! Jo rudens pienāk, paiet. tad ir ziema, pavasaris, vasara.. kad neko prātīgu dabūt nevar, vai arī tas ir pārāk sarežģīti..
un ūdens, vienkārši ūdens ir jālieto ļoti daudz, tās 100% sulas, tas nekam neder.. tas kas veikalā.. labāk pirkt tīru ūdeni! minerālūdeni, attīrītu, filtrētu..
psrs laikā, atceros bija ļoti labas kvalitātes minerālūdens.. vispār pārtikai kvalitāte bija ļoti laba.. lai arī lietoja minerālmēsojumu, piedevas, bet saprātīgi! vairāk izgāja uz kvalitāti.
dariet kā ziniet.. bet vajag piedomāt ko ēst