Sveikas, meitenes :)
Tā kā precību sezona rit pilnā sparā es piedāvāju jaunas kāzu kleitas par zemām cenām sākot ar 100 eiro līdz 500 eiro. Pārsvarā kleitu cena ir ap 200 - 250 eiro, izmēri ir sākot ar 34. līdz pat 54. izmēram.
Nē, nav ēnu ekonomikā. Viss ir kārtībā, bet atrodoties Ķekavā privātmājā man nav kā citiem saloniem, piemēram, kas atrodas Rīgā uz kleitas cenas jāliek virsū īre, apkure, elektrība, ūdens un citi izdevumi. Līdz ar to kleitas ir lētākas :)
Jā, tieši gribējās teikt... Negribās reklamēties, jo viss tur nav tīrs :D Pārdod bez nodokļiem (?). Nu, viss ok, lai jau iet biznesiņā, tikai to reklāmu tiešām tādu jēdzīgāku varēja, ne tikai bliezt pirmo, kas iešaujas prātā.
Un tā, paralēli kāzu kleitām salonā ir iespējams pasūtīt apakšsvārkus, kas ir speciāli izgatavoti katras sievietes augumam un kleitas īpatnībām. Ir pieejami visu ar kleitu saistītie šūšanas pakalpojumi, tas ir apakšmalas atšūšana, kleitas iešūšana vai padarīšana nedaudz platāka. Jo katrai sievietei ir savs augums un tā īpatnības.
Kāzu kleita nav kleita, kuru var pirkt pēc fotogrāfijām. Tās visas ir jāmēra un jāskatās kā katrai individuāli tā izskatās uz auguma.
Neviens netaisās pirkt kleitu pēc fotogrāfijas! Es, protams, nezinu, kā ir citām meitenēm, bet pieļauju, ka daudzas, tai skaitā arī es, vispirms novērtē kleitu vizuāli. Kāda jēga braukt līdz Ķekavai un ieraudzīt, ka visas kleitas ir galīgi garām?! Ne visas dzīvo tuvu kāzu saloniem, un pirms es brauktu pirkt kleitu, gribētu redzēt, ko attiecīgais salons piedāvā.
Precos.lv jau bija izreklamēts šis salons. Turklāt ļoti nesmuki izreklamēts - vienā ierakstā es precos, otrā draudzene precās, trešajā atzinās, ka pašai pieder.
Bija meitenes, kuras aizbrauca uz turieni un teica, ka kleitas nav tajā labākajā kvalitātē.
Es, protams, nezin kas un kā...tik stāstu, ko citur lasīju.
Piemēram, manai gaumei neviena kleita neatbilst...bildes ir jāliek, jo vairāk via mazāk, bet visas līgavas aptuveni zin ko vēlās :) Ja es brauktu šīs kleitas skatīties, tad būtu lieki iztērējusi laiku...
Nu ja, šis jau bija tas iemesls kāpēc negribēju likt fotogrāfija, jo diemžēl tās nav izdevušās labi. Man salonā tiešām nav nevienas saucamās "princešu kleitas"ar pliku augšdaļu un tilla svārkiem, bet visas kleitas ir ar skaistām mežģīnēm, izšuvumiem un pērlītēm. Arī tur nav visas fotogrāfijas. Kā jau teicu, pašlaik kleitu ir vairāk kā 170, bet fotogrāfijās ir tikai ap 60, līdz ar to mazāk kā puse. ;)
bet , ja tu gribi pārdot kaut ko plašākai sabiedrībai, nevis tikai savām draudzenem, tad jau arī jāsāk ar kvalitatiivam fotograafijam, lai uzrunātu potencialos pircejus.Tā tā reklāma arīstrādā. citaadak, pareiz jau meitenes saka,ka nebrauktu skatiities kakji maisaa