iphone 4s vai samsung galaxy s3

Reitings 17
Reģ: 26.12.2013
Sveikas!
Esmu ļoti, ļoti neizvēlīga pirkumu ziņā, tāpēc vēlējos uzzināt jūsu viedokli.
Vēlos iegādāties jaunu telefonu. Pagaidu varianti ir iphone 4s vai samsung galaxy s3. Kāds viedoklis par šiem telefoniem? Kurš Jūsuprāt labāks?
Varbūt jums ir kādi citi ieteikumi.
Lūdzu padalaties pieredzē.
Paldies jau iepriekš! :)
26.06.2014 11:33 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Nesaprotu, kādēļ tik daudzi iPhone uzskata par ko pārdabisku. Pats ikdienā lietoju iPhone 5s un Galaxy S5. iPhone ir mazāks, ērtāk iegulst plaukstā un kabatā - taisnība. No otras puses skatoties, tā ekrāna izšķirtspēja ir zema, baterijas darbības laiks ievērojami atpaliek no Galaxy S5, kā arī iOS ir pārāk "aizslēgta" vide. Piemēram, nav iespējams bez Jailbreak piekļūt telefona atmiņas failu sistēmai, modificēt to utt. iPhone nekaras? Katru trešo reizi, kad mēģinu palaist BalticMaps aplikāciju, rodas kļūda un telefons uzkaras.
iPhone 5s jau uzskatāms par morāli novecojušu.
iPhone skaitās kas ekskluzīvs lai luksusa prece, kas izgatavota no augstvērtīgiem materiāliem? (pauze smiekliem) Šos telefonus saliek Ķīnā, gandrīz vai blakus Samsung darinājumiem!

Ja vēlaties telefona aparātu ar patiesi augstvērtīgu materiālu korpusu, nevainojamu montāžas kvalitāti un ekskluzivitāti, tad iesaku apsvērt, piemēram, Vertu.
http://www.soyacincau.com/wp-content/uploads/2014/06/140604-vertu-signature-touch-04.jpg
Šādus aparātus neredzēsiet vidusskolnieku vai jauniešu kabatās - vismaz Latvijā līdz šim neesmu skatījis. Protams, cenas sākas no 7 000 eiro par jauno Signature Touch bāzes versijā un beidzas... Teiksim tā, beidzas krietni vēlāk nekā potenciālo pircēju rocība. Attēlā redzamā telefona cena pārsniedz 14 000 eiro.
03.07.2014 00:05 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
03.07.2014 00:11 |

Reitings 590
Reģ: 25.10.2013
Man ir iphone 5c zaljais abolitis. )))) esmu staraa !!! Pirms tam lietoju htc, iphone patik daudz daudz labak.
03.07.2014 00:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)