Varu padalīties ar savu viedokli kā Samsung Galaxy 3 lietotājs. Manuprāt lietot Android ir daudz ērtāk (bet varbūt tas ir pieradums), padarbojoties ar Iphonu gribas ātrāk to izmest no rokām, jo neko nesaprotu no tā telefona :D Draugu lokā daudziem ir Iphoni, un esmu saskatījusi šādas problēmas kādu ar manu telefonu nekad nav, tātad, Iphonam aplikācijas ir par maksu, Samsungam tas nemaksā neko. Esmu dzirdējusi,ka Iphoniem ir "čakars"ar mūzikas lejupielādi,Samsungam tas ir elementāri. Ja nemaldos Iphonam nav atmiņas kartes, savukārt Samsungam ir. Par kameru, abiem kvalitāte ir ok, Samsungs šajā ziņā pat varētu būt pārāks, tomēr esmu ievērojusi,ka bildes, kas bildētas ar Iphonu un tiek ielādētas datorā, tām kvalitāte lielizmērā ir daudz sliktāka nekā Samsungam. Samsungam ir ekrāna kvalitāte labāka,spilgtums, kontrasts, to man arī Iphone lietotāji ir teikuši, ka patīkamāk bildes skatīties utt...
Tāds ir mans "parastā mirstīgā" viedoklis, kuram no tehniskajiem parametriem utt nav nekāda sajēga.
P.s. Kad iegādājos savu telefonu arī svārstījos starp tādu pašu izvēli kā Tu. Lai veicas! Bet varu piekrist, kādam, kurš jau to minēja, gadījumā, ja finanses atļauj, varbūt der padomāt par kādu jaunāku modeli,šie jau drīz būs vēsture :D