Pārsteigums, romantika

Reitings 9
Reģ: 24.06.2014
Kāds Jums ir bijis romantiskākais vakars ko jums sagādājis puisis? kā tas izskatījās un ko
ēdāt? vairak domāju par mājas varianta romantiskajiem vakariem, nevis aizvest paēst Chili pica. :)
24.06.2014 21:56 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Viņš mani bieži pārsteidz,nu samērā bieži,ja salīdzina ar draudzeņu draugiem,kuri vispār neko tādu nedara :D. Pirmais,kas ienāk prātā - Biju ilgi laukos,pašā vakarā atbraucu mājās, ienaāku istabā un tur gaisma noslēgta,visur daudzumdaudz mazā svecītes sadegtas. Uz gultas stāv vakariņas-cepti pelmeņi un tomātu salāti(itkā neliekas romantiski tie pelmeņi,bet mīļi,ka pats taisīja un centās) un vel vēss sidrs. Pēctam sekoja vannošanās divatā sveču gaismā...
25.06.2014 15:55 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Romantiskākais vakars, kas man ir bijis, vispār nesaistās ar kaut ko romantisku, pat nedaudz baiss tas vakars bija (vispār tas bija kāds slikts notikums, kurā netrūka romantisku mirkļu) un pilnīgi noteikti bez ēdiena, svecēm utt. Bet tā kā te ir jautājums par vakaru, ko puisis ir sagādājis pats to iepriekš plānojot, tad laikam 1 gada kopā būšanas jubileja (jāpiebilst, ka tā bija, ja nemaldos, vienīgā kopā būšanas jubileja, kuru svinējām) Par ēdieniem neatceros, izdzērām pa glāzei šampanieti, iededzām sveces, runājām par jautrākajiem mirkļiem kopā utt. Kaut arī man ne visai patīk šie standarti- šampanietis, rozes, sveces, šokolāde utt. Tagad draugs to zina :D Man tas saistās ar tādu uzspēlētu romantiku, jo visromantiskākie mirkļi, kuri manā dzīvē bijuši, ir notikuši bez visām šīm iepriekšminētajām lietām un ja reiz jāorganizē romantisks vakars, tad kaut kur pie dabas, ar piedzīvojumiem, smiekliem, jokiem, neparedzētiem notikumiem utt. Kaut kā sanācis tā, ka organizēt romantiku ne man, ne draugam neizdodas, tāpēc ļaujamies romantikai, kas rodas pati no sevis.
25.06.2014 16:02 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Emm. Man liekas, ka neviens man nav speciāli sagādājis/ plānojis romantisku vakaru. Nekad. Visu pārējo kā romantiku neuztveru, bet jauku vakaru.
25.06.2014 16:02 |

Reitings 664
Reģ: 29.01.2009
ak cik skaisti! :) es esmu izteikta romantike, bet manejais, gluzi preteji :D
lai gan shad tad vinjsh censhas, bet viemer kaut kaa lidz galam nesanak. piemeram, vinjsh atnaca majas no darba, pati, laikam, biju uz balkona. ienacu ieksha un pa taisno gaju uz virtuvi satikt vinju. vinsh tads, chau, pukes redzeji? es jautaju, kadas pukes? vinjsh- nu es istaba uz galda noliku.

protams, mili, jo vinjsh isti nesaprot to pukju davinashas jegu, bet vienalga pacentas. bet kapec nevareja iedot taa pa smuko :D
25.06.2014 16:07 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
ā, atcerējos tomēr kaut ko foršāku par to 1 gada jubileju. Iepriekšējā gada Valentīndiena. Biju uz skolu aizbraukusi vakarā dodot kaut kādus darbus, pārsalusi, nogurusi, izlijusi utt. Kāda vēl Valentīndiena? Gribēju tikai mājās, siltumā. Draugs nepārtraukti sūtīja sms, kad es būšu mājās un cik ilgi braukšu utt. Kad atnācu mājās, viņš bija uztaisījis siltas vakariņas, pēc tam istabā gaidīja puķes un pašā vakarā, lienot zem segas, noņemot segu ieraudzīju, ka viņš zem tās pabāzis ļoooti daudz šokolādes tāfelītes, visa gulta piekrauta ar saldumiem. Vispār es gribēju gulēt, nevis ēst saldumus, bet bija tik mīļi, ka beidzot es biju tā, kuru kāds ir gaidījis mājās nevis otrādi. Tad vēl bija atlasījis izlasi ar manām mīļākajām filmām, kuras gribēja, lai es skatos, bet neatceros, vai skatījos vai tomēr padevos miega kārdinājumam.
25.06.2014 16:07 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
No riteņbraukšanas atveda mežrozes ziedu, ko bija noplūcis tieši man. Skaistu un smaržīgu :)
25.06.2014 16:09 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
raccoon, es piekrītu tev...

nespēju saskatīt romantiku tādās banālās lietās un padarīšanās... kaut kādas spontānas izdarības, neparastas situācijas man ir pieņemāmākas par ziedlapiņām un svecēm, lācīšiem, salkaniem tekstiem un ko tur vēl.. ēst pustumsā sveču gaismā... vispār vāks.
25.06.2014 16:10 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man romantiskaakais notikums sajaa lauliibaa bija pasas kaazas,kad nezinaaju pilniigi neko,kaa tas viss notiks-tas bija loti interesants piedziivojums.Zinaaju vieniigi to,ka kaut kur brauksim un buus maz cieminu!
25.06.2014 16:21 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Ir bijuši daudzi. Bet tie spilgtākie,kad bijām izbraukuši ar riteņiem ,garu ceļu braucām,jau palika tumšs,vakars, bet silts ļoti, iebraucām statoilā paņēmām bagetes un alu,aizbraucām pie Daugavas,sēdējām,runājāmies,ēdām,cieši apskāvušies, vīrietis vēl dziedāt sāka man, ehh...

un otrs kad gaidīju es viņu mājās no darba,sataisīju burrito,nopirku aliņu,tik jauks vakars izvērtās,skatījāmies multenes,smējāmies,ehh...

Bet ikdienā vislaik notiek spontāna romantika,kas man simts reiz vairāk nozīmē kā rožlapiņas gultā vai sveču gaisma, tāda nu esmu :)
25.06.2014 23:02 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Bet ikdienā vislaik notiek spontāna romantika,kas man simts reiz vairāk nozīmē kā rožlapiņas gultā vai sveču gaisma, tāda nu esmu

+++++
Pilnībā piekrītu Zoyy :)

Pašai palicis atmiņa, ka puisis paķeris termosu ar kruzītēm līdzi un aizvedis uz ,kādu foršu vietiņu vai pie upes, vai uz mežu , no kurienes var redzēt lielu pļavu ar puķem vai mēnesi.
Esmu dziļš dabas cilvēks, mani piešķiļ uguntiņu drīzāk , ja ir parūpēts par atmosfēru dabā un , ko attiecīgi darīt , lai būtu omulīgs vakars ar sarunām. Āaaa Dievinu.
25.06.2014 23:10 |

Reitings 2957
Un mīļi ir tas,ka viņš nākot no veikala,vienmēr man kādu gardumu atnesīs-ķiršus,zemenes,banānu,kaut kādu jogurtiņu,un vienmēr tad saka- nu nu uzmini ko šoreiz tev atnesu :D
26.06.2014 22:20 |

Reitings 2957
arī šodien man ķiršus atnesa,mm
26.06.2014 22:20 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Man būtu grūti būt kopā ar kādu, kurš nav romantiķis, jo pati esi neglābjama romantiķe..

Es esmu pie tā pieradusi un sapratusi, ka man galvenais just no viņa mīlumu un rūpes, ja man tas ir, tad nemaz nevajag romantiku. Un mīļumu, jaukus vārdus un rūpes es saņemu pietiekami daudz. :)
26.06.2014 22:38 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Tik jauki palasīt (l)

Par sevi - šķiet, mācījos vidusskolas pēdējā klasē, ciemojos pie drauga, kurš nedzīvoja pilsētā, no viņa mājas logiem pavērās buuuurvīgs skats uz tālumā esošo mežu koku galotnēm, bija jau gandrīz tumšs vasaras vakars, viņš aicināja mani uzkāpt uz viņa mājas jumta, man bija tiiiik ļoti bail, bet nu viņš palīdzēja un uzkāpu .. un tur bija plediņi un ļoooti garda tēja, tā mēs sēdējām un visu vakaru runājāmies par visu un neko, veroties brīnišķīgajā apkārtnē un tālumā dzirdot vien pēdējo vilcienu sirēnas, tuvojoties stacijai. (l)
26.06.2014 22:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits