Romantiskākais vakars, kas man ir bijis, vispār nesaistās ar kaut ko romantisku, pat nedaudz baiss tas vakars bija (vispār tas bija kāds slikts notikums, kurā netrūka romantisku mirkļu) un pilnīgi noteikti bez ēdiena, svecēm utt. Bet tā kā te ir jautājums par vakaru, ko puisis ir sagādājis pats to iepriekš plānojot, tad laikam 1 gada kopā būšanas jubileja (jāpiebilst, ka tā bija, ja nemaldos, vienīgā kopā būšanas jubileja, kuru svinējām) Par ēdieniem neatceros, izdzērām pa glāzei šampanieti, iededzām sveces, runājām par jautrākajiem mirkļiem kopā utt. Kaut arī man ne visai patīk šie standarti- šampanietis, rozes, sveces, šokolāde utt. Tagad draugs to zina :D Man tas saistās ar tādu uzspēlētu romantiku, jo visromantiskākie mirkļi, kuri manā dzīvē bijuši, ir notikuši bez visām šīm iepriekšminētajām lietām un ja reiz jāorganizē romantisks vakars, tad kaut kur pie dabas, ar piedzīvojumiem, smiekliem, jokiem, neparedzētiem notikumiem utt. Kaut kā sanācis tā, ka organizēt romantiku ne man, ne draugam neizdodas, tāpēc ļaujamies romantikai, kas rodas pati no sevis.