Uzradās tas pats jautājums, kas Andas. Cik ilgi esat kopā un vai arī esat sākušas dzīvot kopā ar saviem puišiem? Mēs nu jau 5 gadus esam kopā, 4 gadus sekss bija nepārtraukti, sākot dzīvot kopā vairs tam laika neatliek tik bieži - darbs, studijas, mājas darbi. Bet nu tas kā kurai. Tikai apsveicami, ja nekas nemainās.
D.V, piespiest? Kā vispār kaut ko var piespiest, esot attiecībās? Ja redzu, ka mans vīrietis grib seksu, tad, protams, ka mums būs sekss. Beigu beigās apmierināti būsim mēs abi, jo kā jau teicu - apetīte rodas ēdot.
El Diablo nu viriesi ir tevini. Liela dala tikai uz seksu ieciklejas. Ir svarigi ari sievietei baudu sagadat. Nekada jega uzspiest sievietei tagad izgerbtie, iespraust, beigt pec 3minutem un aizmirst par sievieti. Jaaatrod kompromiss.
Nu, manuprāt, kaut kas ko varētu nosaukt par uzspiešanu ir 5 džeku talkā pasaukšana. Nu, ja kaut ko tādu uzspiež, tad, jā, noteikti tas liek otram justies neērti. :D
man ir bijusi viriesi agrak kas uzspieda, biju gudra atsuvu...tagadejais virietis vinam ir morales un grib lai mani ir labi. Un ir teicis labak bez ta seksa nekaa redzet ka neizbaudu pec pilnas programmas, ta luuk!
Sintija_sk, , kad biju jaunaka un stulba aiztesos pie kada cala pec 3aa randina uz vina dzivokli un viss beidzas ar to ka maigojamies gultaa un beidzas ar to ka sis caur t krekla aizbaza rokas un gibeja krusturi taisit vala, ignoredams mani..ar ko viss beidzas? bidzas ar to ka ar celi iesitu pa kajstarpi un aizgaju. ja meitene saka nee, tad tas nozimee nee..Mus kaa sievietes ir jaciena.
Malacis, tev ir tāds vīrietis ar kuru tev saskan!
Man vienkārši nekad nav tik stipri negribējies, lai teiktu, ka manam puisim nav morāles un viņš būtu jāatšuj, tāpēc neizprotu tevi. :)