Delena, grūti man gāja :D Jo process ir ļoti ilgs. No sākuma ilgi un dikti lietoju Benzīl Benzoāta ziedi. Āda kļuva drausmīga, jo tas draņķis kož un traki sausina. Āda bija konstanti apsārtusi, lobījās, pleķaina (īsāk sakot - skats drausmīgs). Nezināju kur likties. Tikko pārstāju lietot ziedi un āda pēc pāris dienām kļuva kaut cik normāla uzreiz parādījās arī pumpas (no tās ērcītes). Beigās aizgāju pie cita dermatologa, kura izrakstīja kaut kādu ziedi (šķiet, ka tas bija metranidazols), kuru vajadzēja smērēt tikai uz nakti. Tāda balta pasta. Problēma man bija tieši uz zoda un zem deguna. Vīrs rēca, ka izskatos pēc salaveča :D Šo lietoju kādu mēnesi-divus. Pēc tam izgāju kriomasāžas kursu (pēc būtības ādu apstrādā ar šķidro slāpekli), kas bija vajadzīgs, jo dēļ tā Benzīl Benzoāta bija izjaukts ādas līdzsvars un parādījās kaut kāda sēnīte. Pēc tam dermatoloģe izrakstīja Finacea gēlu (pēc būtības krēms ar Azelaīnskābi, tas pats Skinoren, tikai skābes koncentrācija zemāka). Īsāk sakot - nekādas pašdarbības, savādāk tas viss ļoti ievilksies. Ja kas, man ļoti palīdzēja ārste Olga Princeva (pieņem Rīgas 1. poliklīnikā), viņa tāda īpatnēja, bet ļoti zinoša daktere.