the_one, kādam jau šķitīs, ka neko briesmīgu, bet... Pirmkārt, ciemos bija pāris ar ļoti augstiem ienākumiem, kas nebūtu svarīgi, ja ne viņu attieksme. Atbrauca ciemos uz divām dienām, padzīvot dzīvoklī, vīrs viņus nav saticis 3 gadus, es vispār nepazīstu. Ienāca dzīvoklī, apsēdās (es, protams, no ciemiņiem reizēm gaidu kādu puķi vai šokolādi, bet labi, nevajag), nekur negribot iet, tikai sēdēja pie TV un ēda. Traukus pēc sevis atstāja visur, kur acis rāda (jā, mani kaitina, ja paņem krūzīti un tad noliek pie gultas/uz palodzes/pie TV). Vakarā ciemiņi izdomāja aizbraukt pie vēl viena vīra draugu pāra, ko šie sen nebija satikuši. Ierosināja arī aizbraukt uz veikalu, jo kaut kas jānopērk, ko aizvest. Pie kases palūdza manu vīru samaksāt par precēm, jo viņi taču ciemos atbraukuši uz LV. Vienos pārradās mājās, aizgāja gulēt. 7 no rīta šodien pamodināja mūs, jo gribēja brokastis. Es neizturēju un izsūtīju vīru pie viņa viesiem, mani tiešām kaitina tā attieksme, kad cilvēki uzskata, ka ir viesnīcā, neizrādot cieņu citiem.