Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tāds laikam ir tas paldies...

Reitings 38
Reģ: 02.06.2012
Čau, visām cosmo dāmām :)
Pēc padoma nenāku, jo izvēli jau esmu izdarījusi..
Iepazināmies internetā pagājušajā augustā, pa cik nedzīvojām vienā pilsētā, tad kādam no mums bija jāsper šis solis un jābrauc pie otra. Satikāmies, toreiz tās bija manas divas labākās dienas... pēc tam viņš aizbrauca prom, tad atkal tādas ''telefonaatiecības'' uzturējām posmā, kad netikāmies... viņam tajā laikā bija ļoti daudz jāstrādā, un visas savas negācijas, slikto garastāvokli un visu viņš izgāza uz mani... izšķirāmies.. es tiešām pārdzīvoju, jo biju pieķērusies... mana pēdējā sms bija- pavasaris nāks ar pārmaiņām....
Sāku satikties ar citu puisi.. lēnām viņš aizmirsās, ik pa reizei iedomājos par to kā viņam iet, un ko viņš dara... bet arī šīs attiecības nespēja man sniegt to, ko vēlos.. tāpēc izmisuma mākta es vienu vakaru uzrakstīju viņam.. prasīju ko darīt tādā un tādā situācijā.. likās, ka viņš ir mainījies... saprata mani, spēja man sniegt to, ko nespēja otrs puisis sniegt, jo zināja pareizo pieeju man?!
Izšķiros arī ar to puisi (bet tam bija cits iemesls kāpēc) un atsāku kontaktēties ar bijušo... jo saskatīju viņā ko īpašu, ja reiz devu otru iespēju mēģināt vēlreiz. atkal sarakstījāmies.. viss likās tik jauki, līdz brīdim, kad nolēmām, ka viņš pārcelsies pie manis un mēs dzīvosim kopā. Es ļoti daudz ko ieguldīju, lai tas notiktu, un jā, kā par brīnumu viss toreiz arī izdevās.. Jutos tik laimīga, jo beidzot viņš bija blakus...
Ilūzijas sagruva jau pirmajā nedēļā, es biju iedomājusies ko citu, jo viņš ir geimeris, tātad viss laiks pie datora. No sākuma es vēl neko, bet tad jau man sāka kaitināt. Es pa dienu darbā, tad viņam uz to brīdi darbs nebija, tātad viņš mājās, visu dienu kapāja spēles.. pat traukus nebija nomazgājis!!! Protams sacepos.. mēs daudz strīdējāmies par visu, jo es uzskatīju, ka man nav jādara viss.. pēc darba, kamēr mājās viņš sēž. Kamēr dabūja pirmo naudu dzīvoja uz mana rēķina.
Dabūja darbu likās, ka viss būs kārtībā... bet nē... es viņam zāģēju, es to, es šito, es, es, es...
Mēs pat kopā gulēt negājām, jo kompis un spēles bija pirmajā vietā...
Pirms divām dienām uzzināju, ka viņš mani krāpj... un krāpšanai manās acīs nav attaisnojuma.. viņš savāca savas mantas un aizgāja. neredzēju ne mazāko nožēlu viņā... vēl atradu viņa e-pastā vēstuli, kur viņš bija rakstījis meitenei, ka esot relatīvi aizņemts, bet ļoti drīz brīvs (tas bija pirms mēs izšķīrāmies). Laikam jau gāja uz to apzināti..
To man laikam vajadzēja uzskatīt par viņa paldies...
21.06.2014 11:26 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Un ko tu vēlies dzirdēt? Kāds briesmonis viņš bijis un kāda nabadzīte esi Tu?
Man izklausās ka biji kā sunītis, bez tam čalis jau no sākuma neko netēloja, kāds bija, tāds bija, pati vainīga, ja gribēji viņu uzturēt un nomitināji dzīvot pie sevis.
21.06.2014 11:37 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Bet pati taču viņu gribēji :D :D :D
21.06.2014 11:39 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
bet gribēja jau normālas attiecības, noteikti, ka arī atdevi no otra, nevis vnk kādu kurš piedzīvo
21.06.2014 11:41 |

Reitings 2059
2 dienas redzējuši viens otru, attiecības caur telefonu. Nu jā.
21.06.2014 11:46 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Jums nebija attiecības, bet vnk gulēšana kopā, jo attiecības veidojas caur dažādiem etapiem, nevis - ieraudzīja - esam kopā, nevis iepazīstot cilvēku, vai viņš man der vai neder utt. Vīrietim gribējās padzīvot uz tava rēķina, ēdiens ir, sekss ir utt. Neko viņš nejuta pret tevi, naivā.
21.06.2014 11:58 |

Reitings 37
Reģ: 21.04.2014
Uzskati to par pieredzi - nevar buut tik nezumaniiga un tik viegli uzticeeties cilveekiem. Naakamreiz esi uzmaniigaaka. Nepaardziivo - naaks naakamais pusis. Vienkaarshi naakamo reizi nedod tik daudz iesaakumaa, bet iepaziisti un attieciibas veido pamazaam.

Visi maacaas no pieredzes:)
21.06.2014 12:03 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Cik stulbi ir attiecībās gaidīt kaut kādus "paldies". Ja mīli tā riktīgi, esi pašpārliecināta, tad Tev nekādus paldies nevajadzēs, jo Tu neskaitīsi, cik daudz Tu attiecībās ieguldi. Protams, visam izjūkot, sākas rēķināšana, bet nu kamon...
Pirms samīlēties un "taisīt" attiecības, vajag iepazīties ar otru cilvēku, un kas tas vispār ir - telefonattiecības? Skatos Catfish pa MTV, tur arī cilvēki čato,čato, samīlas un netiekas... Galu galā viņi ir samīlējušies tikai savās ilūzijās, jo tur neredz otra cilvēka kustības, darbības, nejūt smaržu... Un tad aplaužas, ka pretī ir pavisam kāds cits.
21.06.2014 12:44 |

Reitings 388
Reģ: 05.12.2013
Paldies vai nepaldies... Bet kā var sākt dzīvot kopā ar kādu, kuru reāli esi satikusi 2 dienas, bet pārējo laiku tikai sazvanījusies, sarakstījusies? Saprotu, ka bija tās rozā brilles, iemīlēšanās uzburtajā ilūzijā par to, cik lielisks ir viņš un cik lieliskas būs jūsu attiecības... Bet iedomas bieži vien neatbilst realitātei, un ar to vienmēr ir jārēķinās. Vienmēr jādomā soli uz priekšu... Bet ko tur vairs, nu jau pati to noteikti apzinies, no kļūdām jau mācās :)
22.06.2014 12:19 |

Reitings 4838
Atbilstoša samaksa par pašas naivumu!
22.06.2014 12:25 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Par ko tieši tu gaidīji pateicību?

Dārgā, pati vien pie savām bēdām esi vainīga. Pati uzņēmies mammītes lomu un ļāvi viņam izpausties. Un tieši mammīti viņš tevī redzēja, nevis mīļoto sievieti. Tāpēc viss tā arī beidzās.
22.06.2014 12:38 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es nesaparatu laaga- 2 dienas tikaaties, paareejais laiks pa sms? Kaadas tur attieciibas?
22.06.2014 12:43 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Varbūt citreiz nesāc dzīvot ar vīrieti, kuru vispār nepazīsti un par kuru neko nezini. Ja pareizi sapratu, tad tikāties vienreiz, tad caur sms, tad jau sākāt dzīvot kopā..Nesaprotu!
22.06.2014 12:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!