Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

attalums vai vnk negribeshana

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
Problema ir sekojosha. Esmu kopa ar puisi kopsh pagajusha rudens, nav isti pat gads rinkji musu attiecibam
. Sakam attiecibas neistaja laika, jo 3 dienas pec " oficiali esam kopa" puisis aizbrauca atvalinajuma uz vienu menesi. Pectam, kad vins atgriezas es devos darba komandejuma uz diviem menesiem projam, tiklidz atgriezos, nolemam dzivot kopa, t.i. es parvacos pie vina. Isti sadzovot nevarejam, tapec es atkal izvacos. Kopa esam joprojam, bet mani nepamet domas, ka nevelos bus kopa ar sho cilveku vairak, bet sapinat ari negribu. Aizmirsu pieminet, ka dzivojam katrs sava pilsetaa, lidz ar ko tiekamies brivdienas un citreiz ari pa nedelas vidu. Visvairak esmu nesaprashana par to, ka pirms sagajam oficiali kopa, es pie vinja pavadiju katru vakaru, un katru ritu puisis mani citigi vadaja uz darbu. Kopsh ievacos pie vinja, vins atteicas to darit ( man nav mashinas,un tiesibas ir iesaceja stadija). Kad izvacos atkal araa, atpakal uz savu veco pilsetu vins joprojam atsakas mani vadat, pareizak vairak netiekamies tik biezhi, tikai brivdienas. Lidz ar ko man laikam ir iestajies atsalums. Shonedelj iekrit ta ka ir divas dienas pec kartas brivas, puisis grib lai dodos pie vinja, kaut ari man nav pilnigi nekadu planu brivdienam (varbit vienigi glaze vina un laba filma) es par visam varitem megjinu atrast iemeslu lai pie vinja nebrauktu, galva skan viens vienigs negribu, bet tas puisis uzprasas ka palikshot pie manis.

Es pamazam saprotu, ka nevelos but kopa ar sho cilveku, bet sappinat arii negribu. Zinu ka ljoti sapes. Esmu vieba no tam cimperligajam, un shis virietis ir godam izdancojis pec manam iegribam, tachu negribu un viss. Ko lai dara ?
20.06.2014 17:59 |

Reitings 201
Reģ: 12.01.2014
Mīlēt nevar ar gariem zobiem, tāpēc es iesaku izrunāties ar puisi un no viņa iet prom, jo, pirmkārt, tu nevēlies būt ar viņu, otrkārt, viņš tevi atgrūž.
20.06.2014 18:08 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Ko lai dara? Man te ir tikai viena skaidra atbilde! Shkjiries. Neredzu jeegu zaudeet laiku darot to,kas nepatiik un negribi.
Aizbrauc, izrunaajies, un metat mieru.
Neizklausaas, ka puisis tevis deelj ir bez praata, taa, ka...iespeejams, arii vinjsh raustaas pateikt.
20.06.2014 18:10 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Kā ta dancoja ja pat negrib vest? Ar vardiem?:-D
20.06.2014 18:21 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Esmu viena no tam cimperligajam, un shis virietis ir godam izdancojis pec manam iegribam, tachu negribu un viss.

Daune! normāla sieviete pat izmaksāt neļauj, ja nepatīk vīrietis. Nesūdīgi tev dirsā līdis, ja tā saki. Katru dienu ar mašīnu uz darbu vazājis... Vizmaz iedevi kaut reizīti?
20.06.2014 18:29 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
Nu diezgan ilgi vadaja, plus vel visadas labas lietas dara un ir darijis mana laba, nevaru teikt nevienu sliktu vardu par vinju.

Armand - virietis patik, un nav ne vainas vinjam, bet man vairs nav tas sajutas, ka redzu nakotni kopa. Un ja metajoes ar tadiem vardiem tad vienigais daunis te esi tu.
20.06.2014 19:25 |

Reitings 434
Reģ: 19.06.2014
šķiries tak
20.06.2014 19:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!