kā rīkojamies?

Reitings 46
Reģ: 17.04.2014
Puse dienas pie spoguļa, jauna kleita un kurpes. Tad vēl jāieveido mati, jāuzkrāso lūpas un... ar patīkamu satraukumu var doties un randiņu. Bet no gaidītā vakara nekas labs nesanāk... Esi vīlusies un gribi ātrāk tikt prom... Ko dariet tādās situācijās? Vai variet to skaidri pateikt un doties? Vai tomēr mēģiniet tam atrast kādu citu izeju?

Iespaidojos no ''Viņas melo labāk'' seriāla, kad Margo juta, ka randiņš ir totāli izgāzies un gaidīts nav tas, bet tomēr turpināja atlikušo vakaru un pat bija iniciatore to turpināt, lai paskatītos, kas tālāk vēl tāds traks viņu sagaidīs :)

20.06.2014 13:50 |

Reitings 46
Reģ: 17.04.2014
Kāda Jums pieredze, ja Jūs iepazīstieties internetā, tad tomēr redziet taču foto un arī sarakstes ziņā var pēc runas veida apmēram nojaust , kas par tipiņu . Tad , kas ir tas, kas tomēr tiekoties, liek domas mainīt? :)
20.06.2014 14:51 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Nav man daudz sanācis staigāt pa randiņiem un parasti jau tomēr eju ar tādiem cilvēkiem, par kuriem šo to zinu pirms tam, lai nav pārsteigumu un nepatikas :) Bet, ja gadītos kāds aklā tipa randiņš, domāju, ka līdz galam jau izturētu, protams, pēc tam būtu jādomā, ko pateikt, ka nākamais randiņš nesekos, bet gan jau... Māku arī pateikt „nē".
Ja runājam par seriālu, tad uz mājām gan nebrauktu, ja nepatīk vīrietis un nedomātu arī kaut kā izjokot - tas tāds pusaudžu gājiens vairāk.
20.06.2014 14:53 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Mani gan ir atsuvis viens puisis. Loti pardzivoju,jo vins man loti patika. Pagaja gadi, kad jau gribeja tikties, es so lepna pasutiju.
20.06.2014 15:00 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Pavadītu ar viņu kādu stundiņu pieklājības pēc.
20.06.2014 15:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits