Izskats mājās- izskats ārpus mājām

Reitings 69
Reģ: 11.10.2013
http://images-cdn.9gag.com/photo/a6w0M7b_460s.jpg

Vai piekrītat bildē attēlotajam? Kā atšķiras Jūsu izskats mājās sava drauga/ vīra klātbūtnē un ārpus mājas? Vai cenšaties vienmēr izskatīties labi vai mājās piemirstat par to?

Diemžēl man ir tieši tā kā bildē.
19.06.2014 12:13 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Vienmēr pārnākot mājās pirmais, ko izdaru - pārģērbjos. Nevaru iedomāties, ka sāktu gatavot ēst ar vaļā izlaistiem matiem, blūzē un zīmuļsvārkos. Un interesanti, kā būtu mazgāt māju ofisa drēbēs..

Pilnīgi piekrītu! Bet tas nenozīmē, ka mājās izskatos sliktāk.
Parasti uzvelku kādus šortiņus, pieguļošu maiciņu un adītu jaciņu :) Ar tādām drēbēm nebūtu kauns arī uz veikalu iziet
19.06.2014 13:24 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Tieši otrādi - mājās es atļaujos uzvilkt tādus peņuārus un minikleitas, ar kādām nekad dzīvē neietu uz ielas :D Draugam patīk. :D Dzīvojot ar vecākiem, gan jau staigātu trennuškās un flīsa halātā.
19.06.2014 13:36 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vienmēr pārnākot mājās pirmais, ko izdaru - pārģērbjos.
es arī, prism tam ātra dusa. Arī krūšturi maja nenēsāju. patīk ka ķermenis var atpūsties. Ir vairaki majas komplekti. Jo ļoti bieži visu mazgāju.
19.06.2014 13:48 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es pat nezinu, ko lai saka. Es džinsās pa māju nestaigāju, zeķubiksēs un kleitā arī nē. Nekādās zīda blūzēs arī nē. Ja nav plānots nekur iet, arī matus netaisnoju, sataisu čupčiku uz galvas un staigāju.
Nejau drēbes ir galvenās, bet tas vai mati ir tīri, vai acīs nav miegi, vai lūpu kaktiņos nav sakaltušas miega siekalas un vai mute neož pēc rūķu kakām, vai mati ir saķemmēti un vai t-kreklam nav milzu mērces pleķis uz nabas, kā arī vai bikšu sānos nav eļļas traipi no vakardienas vakariņām. Ja nav, tad viss kārtībā.
Es pa māju reāli staigāju legingos, trennuškās, maiciņās, kleitiņās,kas ir par īsu,lai tās rādītu citiem, reizēm ienākot mājās, uzvelku drauga maiku,kas man ir kā kleita, sataisu čupčiku un dzīvojos. Draugs arī pārģērbjas tā,lai ir ērti.
Vasarā, mūsu karstajā dzīvokli es vspār ienākot mājās novelku visas parpalas, uzvelku mazu maiciņu (kā te saka sievsitēju maiciņu) un sēžu vienās trusenēs. Un tā mēs abi ar draugu sēžam trusikos vien.
Abi laimīgi. Priecīgi. Un ērti jūtamies.
19.06.2014 13:55 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Mājās ir mājas drēbes, ērtas un tīras. Man ir trenuškas (neko sliktu tajā nesaskatu) un viens kombinzons ar kapuci. Nafig vienās drēbēs staigāt mājās un pēc laika tās pašas vilkt uz darbu vai skolu. Labāk jūtos, ja pārnākusi no darba varu pārvilkt mājas drēbes un just, ka darba diena ir beigusies. Un nav jauztraucas, ka kkas var nosmērēties vai saplīst.
19.06.2014 14:06 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Līdzīgas diskusijas jau ir bijušas un arī tajās mana atbilde ir bijusi šāda - mājas drēbes uzreiz nav netīras, pārvalkātas, izdilušas drēbes! Arī mājās var nēsāties pa skaisto.
Man visbiežāk ir šorti un t krekliņš, vai vīra maika un garās (pāri celim) zeķes :D
Mati sīpoliņā vai uzspausti uz augšu, jo reāli traucē - ne bērnus saņurcīt, ne ēst pagatavot :D
19.06.2014 14:13 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Es gan sho diskusiju citaadak uztveeru :) Dabigi kaa majaas (vismaz ta vajadzeetu buut) ka neviena nestaigaa formalaajas dreebes.. Es sho diskusiju driizak uztveeru taa, ka maajaas- nekopta un nosljukusi, bet arpus maajaam-Princese... man tas nav pieljaujami.. ar kosmeetiku, vai bez, ja neslimoju tad maajaas izskatos pieklaajigi..
19.06.2014 14:13 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Un vēl, ik pa laikam perku kadu sporta terpu majam. Un nav lēti viņi. Bet kosmētiku, nekad. pat ne tušu.Laikam tāpēc nav pumpas nekad.
19.06.2014 14:16 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Mājās neesmu nekāda princese, bet bomzis arī nē. Siltajā laikā velku pagāšā gada vasaras drēbes, kuras šogad vairs negribu vilkt, bet kuras ir labā stāvoklī. Aukstajā laikā - ziemas/rudens drēbes, kuras arī ir labas, bet vilkt vairs negribās :D
19.06.2014 14:18 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Man mājas tērps neatkarīgi no gada laika ir džinsa šorti + krekliņš. Mati astē. Parasti neuzkrāsojusies. Vasarā tāda varu iziet miskasti izmest un uz piemājas bodi.
Ikdienā velku tikai svārkus un kleitas, krāsoju tikai skropstas.
19.06.2014 14:19 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Nu man ir līdzīgi kā ieliktajā bildē :D tikai tā krekla vietā ir maiciņa ar džemperi, jaka. Mums mājās parasti ir auksts, tad esmu diezgan noģērbusies. Un bez kosmētikas es vienmēr izskatos šausmīgi, tad jau vienalga, kas mugurā, kaut vai balles kleita, skats būs briesmīgs.
Atnākot mājās uzreiz pārģērbjos un noņemu kosmētiku, lai neiekaist seja un atpūšas.
19.06.2014 14:19 |

Reitings 2286
Bet kosmētiku, nekad. pat ne tušu.Laikam tāpēc nav pumpas nekad.

nu nu, tas nav noteicoshais :D es lietoju kosmeetiku un vieniiga pumpa uz manas sejas ir dzimumziimite :D
19.06.2014 14:23 |

Reitings 237
Reģ: 11.05.2014
Izejot no mājas vnm esmu sapucējusies, neatkarīgi no tā kurp dodos.
Un mājās arī cenšos labi izskatīties, la patīkami spogulī skatīties, dažkārt gan gadās noslinkot, bet tas gadās patiesi reti.
19.06.2014 14:40 |

Reitings 189
Reģ: 06.05.2014
vasarā gan es pa mājām izskatos diezgan līdzīgi kā ārpus mājām - īsas kleitas, topiņi, svārciņi

.. ziemā parasti izvēlos,iepriekš ieliktās, basic kleitiņas ar biezajām zeķubiksēm vai legingus un garās kreklblūzes .. mēdz būt, ka arī šitādā paskatā staigāju:

.., bet tas nenozīmē, ka neesmu sakopta, man patīk labi izskatīties, tāpēc manikīrs, pedikīrs un minimāli kosmētika (skropstu tuša+vaigu sārtums+lūpu balzams) man vienmēr ir jebkurā gadalaikā.

Un mati, man dabīgie ir šādi :

tāpēc nav problēmu ar ieveidošanu, tikai jāizmazgā.

Nu galvenais, lai nav kauns, ja gadījumā, kāds piezvana pie durvīm :D
19.06.2014 15:00 |

Reitings 2286
Es atceros, ka man vienreiz bija riktiigi suudiigi, liela tempretatuura no riiita, dabigii ka netaisijos, uzgeerbu kaada svienkaarsas drebes un seja ar nebija no labaakajam, peec mociibu pilnas nakts, braucu ar tramvaju un divi pamatskolas dzeki saaka kjikinaat un viens otra noteica-- te vienai gan bijusii traka nakts.. cipa esmu nodzerusies visu naktii, taapee taa izskatos

ja esmu slima, dabigii ka daudz nesekoju lidzi ka izskatos , jo man nav speeeka, pareejaa laikaa censhos iespeeju robezhas vienmer izmazgat matus un but kopta.
19.06.2014 15:05 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Vienmēr, kad atnāku mājās, es pārģērbjos. Nespēju sēdēt pie datora, taisīt ēst vai slinkot ārpusmājas drēbēs.
Ko parasti ģērbju? Legingus, jo gan ziemā, gan vasarā mans dzīvoklis ir vēss. Tas labi, jo ienīstu karstas istabas. Augšā velku parastu krekliņu un kādu džemperi vai arī rūtaino kreklu, kas laikam ir vīriešu, bet nu dikti ērts. Ā un man ir netikums zeķes salikt virs legingiem, nu tā pāķīgi. Jo neciešu ne pliku muguru, ne ja kājās starp legingiem un zeķēm iepūš vējš. :D Matus sataisu astē vai copē. Uzkrāsoju tušu, jo neciešu tīras skropstas.
Vai es tāda varu aiziet līdz vietējam veikalam? Nē! :D Jo man patīk ārpus mājas sataisīties. Jo ne velti man vienmēr nostrādā tas- kad iziešu visbriesmīgākajā paskatā, satikšu puspasauli. Bet, kad būšu sataisījusies normāli, tad nevienu nesatikšu. :D
19.06.2014 15:31 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Jo ne velti man vienmēr nostrādā tas- kad iziešu visbriesmīgākajā paskatā, satikšu puspasauli

++++

Nu tā bilde diezgan par mani :)
Mājās nepucējos. Uzkrāsojusies mājās neesmu nekad, man vispār nepatīk krāsoties, kur nu vēl mājās.
Es atzīšos, ka mēdzu staigāt treniņbiksēs un milzīgos džemperos, kad vēsāks, kad silti parasti maikā un ļoti, ļoti īsos šortos. Loģiski, ka uz ielas tāda iet nevaru, pat ne uz piemājas bodi. Jāsaka godīgi, man mājas drēbēm un izskatam vienīgie nosacījumi ir, lai es pati būtu tīra, mati tīri un drēbes tīras, pārējais neuztrauc. Ja vairākas dienas pavadu mājās, tad mēdz būt tā, ka matus izmazgāju, paši savā vaļā izžūst un tad no tā visa kaut kādu čupu uz galvas samudžinu, lai netraucē. Iespējams, ka izskatos drusku pēc mežoņa :D Vīrietis saka, ka viņam patīk, es izskatoties kā mīlīga pusaudze. ...Es tikai ceru, ka tas nenozīmē, ka viņam patīk pusaudzes :D
19.06.2014 15:56 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Pf, ja es pa māju staigātu tā, kā pa darbu, es droši vien nokārtos visu laiku gludinot drēbes. Tikko no darba esmu prom, tā manas mīļās bezpapēžu laiviņas vai vēl labāk - kedas - ir man kājās. Mājās es vispār velku to, kas pa roki paķeras. Man nav kompleksu arī trenuškās aiziet pēc kebaba vai kā cita savas ielas robežās, kaut gan tas ir pats centrs. Bet uz darbu vai citām vietām - jā, man ir jābūt formā. Patiesībā mani nogurdina mūžīgā domāšana par to, kā es izskatos, tāpēc mājās es tam vispār nepievēršu uzmanību - vienalga ir veča vai nav.
19.06.2014 16:07 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Es te sasmējos par tām "plikajām skropstām". :D Man arī skropstu tuša uzkrāsota ir vienmēr, izņemot, kad guļu. Un pat ne tāpēc, ka tas ir smuki, bet bez tās tušas jūtos kā aizmigusi, ezītis miglā. :D
19.06.2014 16:12 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Un pat ne tāpēc, ka tas ir smuki, bet bez tās tušas jūtos kā aizmigusi, ezītis miglā.

Ahhh, kā es Tevi saprotu. :D
19.06.2014 16:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits