enija, es gan lasot grāmatu "Sievietes kas skrien ar vilkiem", sapratu, ka tieši šobrīd mēs nomācam sievietes patieso dabu, ar to, ka sievietei jābūt vājajam dzimumam, tur teikts pavisam pretēji, ka savā būtībā, sieviete ir bijusi galvenā, tā, kas balsta ģimeni, jā viņa ir bijusi mājsaimniece, bet jebkurā gadījumā viņai ir jāspēj pastāvēt par sevi un ģimeni, gan finansiāli, gan morāli, ja tas ir vajadzīgs, jārūpējas par pavardu, un jābūt tai kas nosaka mājās kārtību un vietu. Neesmu gan visu izlasījusi, varbūt, ka scenārijs beigās mainās :D, bet es negribu tam arī nepiekrist.
Varbūt kādai bizness ir aizraušanās, sports, un karbonāžu cepšana zobu sāpes, neviens jau nav radīts ideāls, un turklāt katram jau ir savs, kas tuvs sirdij. Es pat negribu pierkrist, tam, ka karjeras veidošanai ir vairāk negatīvas sekas attiecību veidošanā, visdrīzāk, sieviete kas ir uzcēlusi savu pili, gribēs līdzvērtīgu partneri. Līdzvērtīgu partneru, kas ir brīvi 30 gadu vecumā nav daudz, ļoti daudzi vīrieši brīvie arī ir dīvaini, tiešām kaut kas nav, vai vienkārši garlaicīgi, vai vienkārši ar tiem, kas gadās ceļā neveidojas ķīmija, nav un viss, un vari izstiepties un sarauties, bet, ka nav ta nav... Es pat negribu minēt iemeslus, jo katram tas ir tik individuāli. Un cilvēkam, kura laiku aizņem citas lietas, vienalga kas tas ir, bet laiks tiek vairāk veltīts sev, izglītība, karjera, tiek atņemts kam citam.
Bet tas ir tikai mans minējums, jo es negribu ticēt, ka sieviete kurai ir izteikta aizraušanās ir sliktāka par mājsaimnieci un neinteresanta kādam vīrietim :(