baigi interesanti, utt..Tur jau taa saals. Es arii, iespejams, nestraadaaju buuvnieciibaa, kaut gan man tas liekas interesanti, jo es zinu un citi man saka, ka es to nepavilksu. Nevajag kaut ko darit, tapec, ka liekas, ka buus baigi forsi, interesanti. te skaidri redzams, ka meitenei nav vispar nekadas analitiskas spriesanas spejas, tapec labak atrunajiet vinju no policistes darba, lai dzive nesavara vel lielakus s*dus :D
Mazliet nogāji greizi salīdzināt nopietnu darbu ar interneta portālu.Bet tu nemaaceeji samekleet galveno - kur ieguut tevis veelamo izgliitiibu, ko apliecinaji shajaa diskusijaa!? Kaa tu mekleesi pieraadiijumus (tu vispar zini, kas tie taadi ir?)? Ja nemaki atrast elementaaru informaaciju, tev par izmekleetaaju (labu izmekleetaaju, nevis tadu, kurs atseedeejis savas lekcijas) nekluut.
Neviens nesāk darbu ar profesionāļa pieredzi. Tāpēc meitene mācīsies un gūs pieredzi.
Aija, tev dzīvē kompleksi, ka visur baigi gudrā meties?Tu arii caurkritusi izmekleetaaja? :D Pieredzi, protams, ka guust skolaa, bet, ja cilveekam kaa autrei nav vispar nekadas mazaakaas izmekleetaaja speejas, tad labaak maaciibas neuzsaakt.
Palīdz un nomierina? cik daudz jādzer? pārdozēt var un kādas sekas?Man arī liekas ka neiznaks izmeklētājs no tevis.
Kaa tu mekleesi pieraadiijumus (tu vispar zini, kas tie taadi ir?)?
varu derēt, ka, ja aiziesi tur mācīties, tad pieradisi to, ka vari!