Nevaru saprast vai tā gluži ir problēma, bet man patīk tikai vecāki puiši. Pēdējā laikā sanācis aizdomāties par šo tēmu. Pašlaik ļoti iepaticies viens vīrietis, bet lieta tāda, ka viņš ir saderinājies. Nezinu gan precīzu viņa vecumu, bet vismaz 7 gadus vecāks noteikti. Noteikti negribu izjaukt viņu attiecības, es vismaz tā domāju,laikam. Nu tas nebūtu korekti. Ko jūs domājat par šādu situāciju?
Noteikti negribu izjaukt viņu attiecības, es vismaz tā domāju,laikam.
:D :D :D
ja tu noteikti negribi izjaukt viņa attiecības, ko tur vēl domāt?
un ne jau viņš ir pēdējais vecāks vīrietis tavā apkārtnē, eksistē arī brīvi vecāki vīrieši.
Es saprotu, nedomāju neko pasākt. Vienkārši sapazinos, parunājām vienkārši un pēc tam uzzināju, ka nav brīvs. Visi vīrieši, kas iepatīkas, savā ziņā ir nepieejami. Tas varētu būt tāpēc, ka nav tikai pāris gadu starpība. Tāda dīvaina, nomāktības sajūta, ka neviens nav domāts man..
nu bet, daudz briivaas meitenes sevi tikai taA pazemo, metoties gultaa ar aiznjemtajiem. izmiilees uz aizies atpakalj pie sievas, un kaads no taa labums? ne pati laimiiga un veel citiem dziivi bojaa
Katrs dara kā vēlas, taču nebrīnies, ka pēc gadiem, kāda izjauks tavu savienību ar šo vīrieti. Es negribētu attiecības, ar cilvēku, kurš tik viegli ir noceļams.