Skaistais iepazīšanās stāsts.

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Kā jūs,meitenes, iepazināties ar saviem tagadējiem puišiem/vīriešiem/vīriem. Un kā izlēmāt, ka būsiet kopā? Kurš spēra pirmo soli? Lūdzu pilnus savus romantiskos/ne tik romantiskos stāstus. :)
16.06.2014 23:59 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Man ir kaut kas līdzīgs mejafulla stāstam. :D
Iepazināmies skype. Mans klasesbiedrs ar draugiem spēlēja cs un paralēli runāja ar viņiem skype. Vienu reizi viņš mani pievienoja. Runājām visi, līdz visi kaut kur aizklīda un palikām mēs divi. Tā arī sākās ilgās sarunas caur skype, negulētas naktis...līdz beidzot satikāmies. :) Drīz mums paliks 5 gadi (l)
17.06.2014 01:50 |

Reitings 386
Reģ: 17.05.2012
Haha es sai diskusijai sekoju tikai miligo suniisu un kakjiisu del :D esmu vilusies, ka vairs nav :(

Aa un ja pa temu, sakam stradat kopa, jau no pirmas reizes bija klikskis, loti labi sapratamies, vins mani aicinaja uz randinu, es atteicu, jo taja laika uz randiniem negaju, palikam draugi, sakam gulet kopa(kjip friends with benefits), tad tas pajuka jo biju greizsirdiga, pa to laiku izdomaju, ka gribu vinu sev, bet vins vairs negribeja, pec tam teica ka negribejis jo es vinu jau vienreiz atsuvu un negribot pazemoties, tapec saku vinu pierunat..un laikam kaut ko tadu pateicu, ka vienu dienu vins mani vienkarsi noskupstija un teica, ka tagad busu vina meitene :)
17.06.2014 01:56 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Ak, nu ja daamas posto, tad es arii gribu :D
Universitaates pirmaa nedelja, uzkaapusi uz paaugsta galda chetraapus, ziimeeju plakaatu. Kaapju nost no galda atmuguriski, kad uzkritu virsuu savam vikingam.. Es nosarku ne pa jokam bet taapat biju superdraudziiga, jo no pirmaa skatiena zinaaju, ka man vinsh patiik .. taapat vinsh :D Kaa izraadaas, minuutes 10 vinsh tur ar draugu (manu grupasbiedru) staaveeja un mani veeroja (lasiit .. atshauto dibenu :D ). Peecaak paarnaaca uz internacinaalo kursu un pamazaam sagaajaam kopaa .. dzerot alinju baaraa un *pavisam* peec kopiiga stopeeshanas tripa, kas bija piedziivojumu pilns. Njaa ... praats patiesi jauc adrenaliinu ar iemiileeshanos :D
17.06.2014 02:07 |

Reitings 14
Reģ: 23.03.2014
Iegāju kkādā čatā pakavēt laiku, likās interesants cilvēks, sākam skypā runāt, pēc tam izdomājām tikties, vinš atbrauca pie manis, dzīvo viņš ~200km, un tā sagājām, tagad kopā 2 gadus.
17.06.2014 03:07 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Ha ha, klienti man biezi uzdod sos jautajumus.
17.06.2014 07:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits