Radinieki.

Reitings 32
Reģ: 26.02.2013
Ak, meitenes...Ir lieta tāda, ka man ir vīrs, kuru ļoti stipri mīlu, bet viņa "radinieci" ciest nevaru. Vnk riebjas... Viņa man liek justies drausmīgi un viņas dēļ es jūtos ļauna. Es zinu, ka ļoti labas attiecības man ar viņu nebūs, viņa ir uzbāzīga un tikai viņai ir taisnība, un ja es nepiekrītu viņas domām nedaru kā viņa grib, tad viss esmu slikta. Varbūt kādai ir pieredze un var dalīties, kā to izturēt?
Ir sanācis tā , ka "radiniece" dzīvo šobrīd ar mums. Un tur gan es neko nevaru mainīt, jo "radiniece" ir ļoti tuva manam vīram, var teikt, ka tā ir kā otra mamma.
16.06.2014 20:39 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
es tev uzrakstīju privāti vestulēs...
16.06.2014 21:42 |

Reitings 32
Man liekas, ka šovakar te daudzas ir agresīvi noskaņotas. Vai te tā ir vienmēr?:D
Reizēm vnk gribās pārrunāt nevis dzirdēt uzbraucienus.
16.06.2014 21:42 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tici man tavai vīra omei ir tieši tā pat:D
16.06.2014 21:43 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Īpašā, Tu esi ieradusies vistu kūtī pašā grila sezonas plaukumā... uz ko Tu ceri? :D
16.06.2014 21:44 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
Ja vīramātei paliek dzīvoklis, tad tas ir viņas pienākums rūpēties par māti. Baigi ērti iekārtojusies, nav ko teikt.

+

Es nekad nepiekristu dzīvot kopā ar omi. Sūtītu viņu atpakaļ pie vīramātes.
16.06.2014 21:47 |

Reitings 32
ctn, laikam biju naiva :D Cerēdams uz jaukām sarunām.
16.06.2014 21:48 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Es nostājos kaut kā Īpašās pusē. Saprotu, vecs cilvēks, es nekad nevarētu ar vecu cilvēku strīdēties, bet nu man nav saprotama tava vīra attieksme. Jums cik saprotu ir ģimene, pašiem sava dzīve, bet ja ir tik sliktas attiecības ar omi, tad nepaciet to. Tā tomēr ir arī tava māja, ja esat precēti. Tapēc, ka tā ir mana māja, savedīšu visus savus radus un izmitināšu te? Tavam vīram ir laba sirds, bet nu tomēr.
16.06.2014 21:49 |

Reitings 502
Aija , nevienai negribas uz tā grābekļa uzkāpt, daudzas pat to nezina - jo prec vīrieti, kuru mīl un tie trakie ragi "radiniecēm" bieži mēdz iznākt vēlāk, kad vīrietis jau ir iemīļots.
Ļoti labi saprotams ir tas, ka ģimeni neizvēlas, bet savu sievieti izvēlas un , ja ģimenei nepatīk sieviete, tad iespējams,ka vīrietis ir kā starp diviem dzirnakmeņiem tieši šī iemesla dēļ. Tas mēdz būt kā apburtais loks :(
un te nevar teikt,kas tas par veci,ka nespēj nolikt māti, omu pie vietas, ka ļauj kāpt sievai uz galvas .... šādas situācijas ir diezgan sarežģītas.
16.06.2014 21:55 |

Reitings 3379
Tu teici, ka ome dzīvo pie jums, lai būtu dārzs utt. Kāpēc viņa grib, lai arī tu katras brīvdienas pavadi dārzā? Jums vagas sadalītas, vai arī saimniecība kopīga? Vispār sarežģīta situācija. Ieteikums "sūtīt" omi atpakaļ uz dzīvokli šķiet nevietā, jo tomēr tika izlemts, ka viņa dzīvos mājā, un tagad ir jārod kompromiss.
Ja jums tā māja ir liela, varbūt vajag striktāk nodalīt teritorijas? Viņas zona, jūsu zona?
16.06.2014 21:57 |

10 gadi
Reitings 4172
Reģ: 22.11.2013
Ņemot vērā savu omi, es lieliski saprotu to, kā var nesakrist uzskati. Bet par to vajadzēja domāt pirms tam, kad piekritāt viņu uzņemt savā miteklī. Stulbi arī ir sūtīt atpakaļ uz dzīvokli, jo viņa ir cilvēks, ne kaut kāda manta, ko var mētāt no vienas vietas uz otru.
Ja viņai kas nepatīk tavā rīcībā un ieradumos, tad varbūt centies to visu darīt brīžos, kad viņa nav tuvumā - kad izgājusi, kad guļ, vai kad pa dārzu ņemas.
16.06.2014 23:21 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
saprotu tevi. un zinu, ka vairs nekad nepiekritíshu kádu panjemt pie sevis padzívot. panjémám radinieci padzívot, kamér atradís darbu un dzívokli. nu un tagad kad pusgads pagájis ká strádá - sákám runát, ka tá ká laiks iet dzívot savu dzívi, uz ko bija atbilde, ka vinja negrib atsevishkji dzívot. saprotu, vinjai érti - maksát nevajag, ést vienmér gatavs, neko darít nevajag.... es biju rékinájusies ar ménesi -diviem, bet nu ne vairák. tagad pateicu víram lai beidzot nokárto to visu, jo vinja radiniece, un mani ir izbesíjis viss :D
16.06.2014 23:26 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Njaaaaaa. Viss, ko gribas pateikt - pashaam taadus mazbeernus, kuri tik to vien veelas, kaa atkratiities .... Seviskji ja cilveeks, galu galaa, ir audzinaajis miiljoto.
Esmu ljoti taalu no sveetaas paimetinjas, bet man shii noraidoshaa attieksme pret vecaakiem ljaudiim un - galu galaa radiem kaa taadiem - nav saprotama. Daudzas tautas, tostarp senie latvieshi, dziivoja tiiri harmoniski pa vairaakaam paaudzeem vienaa maajaa, saimnieciiaa .. kur shii speeja pagaisusi ?
Veelreiz atkaartoshu - esmu par laipniibu a la kaa ctn komentaaraa. Nu nav jau tev jaadara tas, ko vinja liek .. bet pati jutiisies labaak, ja vnk atbildeesi ar smaidu un jaukumu, ne dzeeliigu toni. Viirs arii neko nevarres paarmest un visi prieciigi. Saprotu, ka kaitina .. bet nu tie tomeer ir saveejie.
16.06.2014 23:34 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ctn-man tiesaam loti patika tavs ieteikums.Taa arii vajag-paslaveet to veco cilveeku,runaat ar pacietiibu un sapratni.
Es nezinu ,cik tavai omiitei ir gadu ,bet saku vienu-taa laikam ir vienmeer ...taa omiite atdod visu savu-zemi,dziivokli utt beerniem ,mazbeerniem ,ar domu ,ka vecumdienaas paliidzees un taa parasti arii visi saka-paliidzeesim utt,un beigaas nekaa-smagums uz kakla!Godiigi sakot,man zeel ir taas omiites,kura ir veca un nevienam nevajadziiga beigaas...!
Laikam esmu paarak daudz saskatiijusies vecos ,slimos cilvekus-man saap sirds ,visu so dzirdot!
17.06.2014 02:31 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Daudzas tautas, tostarp senie latvieshi, dziivoja tiiri harmoniski pa vairaakaam paaudzeem vienaa maajaa, saimnieciiaa .. kur shii speeja pagaisusi ?

Nu cik harmoniski vai nee, bet viiramaates, sievasmaates ir figureejushas anekdotees un parunaas gandriiz visaas tautaas un jau ntos gadsimtus. Patiesiibaa reti kad var harmoniski dziivot, jo kuram gan patiik pieaugushaa vecumaa veel jo projaam beerna lomaa. Ja ir iespeeja, es ieteiktu nodaliit maaju taa, lai omei ir sava izeja maajaas un uzcelt sienu, lai nodaliitu maaju duplex variantaa un tad ar omi var satikties dazakart vakarinju laikaa, kopiigi padzert teeju, bet katrai buus sava teritorija kuraa buut noteiceejai. Arii omi var saprast - muuzju nodziivojusi un te peeksnji vairs nav teikshanas par to, kaada kaartiiba buus maajaas.
17.06.2014 02:41 |

Reitings 16208
Krista-tiesi to gribeeju rakstiit...tur jau taa lieta,ka tas vecais cilveeks vairs nav ar taadu domaasanu ,kaa jauniibaa-neiederaas tajaa "jauno dziivee",bet es domaaju,ka buutu loti smuki tomeer -respekteet to omiiti kaadreiz.Noteikti gruuti-zinu peec pieredzes.
17.06.2014 02:52 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
bet man shii noraidoshaa attieksme pret vecaakiem ljaudiim un - galu galaa radiem kaa taadiem - nav saprotama. Daudzas tautas, tostarp senie latvieshi, dziivoja tiiri harmoniski pa vairaakaam paaudzeem vienaa maajaa, saimnieciiaa .. kur shii speeja pagaisusi ?

Ir cilvēki, kuri vispār nesaprot, ja ar tiem runā laipni. Man ir vecmamma (no tēta puses), kura laipnas frāzes vienkārši nesaprot vai nedzird, es tiešām nezinu. Tas ir diezgan traki, ko mana mamma ir pārdzīvojusi viņas dēļ. Un viņa nemācēja pateikt stingru vārdu, tāpēc arī mocījās, līdz mērs bija pilns.
Man patīk kristas variants par mājas nodalīšanu. Vai arī vienkārši sarunas ar vīru, bet nevis tā "varbūt ome varētu pārvākties",bet konkrēti.
17.06.2014 03:00 |

Reitings 16208
Mistalee-man darbaa ir paaris vecaas kundziites,kuras pat negatiivi uzbudina taada pieklaiga runaasana...Tev pilniigi taisniiba-vinas netic ,ka cilveeki var runaat laipni un uzsver,ka tas ir "teaatris".Mana mamma ir tiesi taada pati-visu laiku,kad ciemojos Latvijaa teica,ka speeleeju teaatri.Tad ,kad braalis pateica kaadu skarbaaku vaardu ,viss bija ok!
Es tomer domaaju,ka visu var ar mieru un sapratni-buus vieglaak visiem.Mees darbaa stradajam arii ar radiniekiem-apmaacam sos cilveekus,kaa apieties ar veciem laudiim...liekas ,kas tur,bet iisteniibaa taa ir "vesela zinaatne".
17.06.2014 03:18 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Ar veciem cilvēkiem ir vienas vienīgas šausmas un pārsvarā pie kā dzīvo tie ir ļaunie, bet tie radinieki, kas ik pa laikam tikai paciemojas pačubinās ir tie labie....
17.06.2014 08:02 |

10 gadi
Reitings 13658
Vai viņa pati arī pa to dārzu rušinās? Vai tas dārzs ir Tava rūpe?
17.06.2014 08:06 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Pie manis ik pa laikam brauc ciemos ome, bet man patīk, ir jau savi stiķi un niķi, bet kopumā ar omi ir forši, man nebūtu nekas pret, ja ome pārceltos pie mums :)
17.06.2014 08:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits