Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Biezpiena kūka

 
Reitings 350
Reģ: 01.07.2012
Sveikas tās,kas mīl gatavot kūkas,jebšu vienkārši zinātājas :)
Gribu uztaisīt biezpiena kūku,un pa virsu kko izrotāt ,BET,ir jautājumu,jo īsti nezinu kā labāk
16.06.2014 13:23 |
 
Reitings 350
Reģ: 01.07.2012
Ups,kkas nojuka
1)ka dabut ZILU glazuru? Mellenes??
2)ko likt kukai virsas pamatnee,LAI kukai no rita virspuse nebutu nosedumi no rotajumiem
16.06.2014 13:26 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Kā es taisu biezpiena kūku auksto, ko nevajag cept

Pamatni izklāju no selgas cepumiem
2 paciņas biezpiena + zemeņu jogurts - sakuļu ar blenderi līdz krēmīgai masai
sagriežu persikus un zemenes gabaliņos, iecilāju pildījumā
protams, sagatavoju želatīnu pievienošanai
dekorēju pa virsu ar kivi, zemenēm un vīnogām.
Pārleju pāri ar augļu želatīnu

Izklausās sarežģīti, bet īstenībā ir super viegli, ātri un garšīgi.
Parasti taisu vakarā, lai nakti nostāv ledusskapī, un tad nākamā dienā ir super garšīga, viegla un atsvaidzinoša torte.
16.06.2014 13:29 |
 
Reitings 350
Reģ: 01.07.2012
Ja tu pārlej pāri ar auglu želatīnu,tad sanāk ka vina no rīta ir tāda stingra virspusē?! Un manā gadījumā būtu ideāla,lai pēctam rotātu?! :)
16.06.2014 13:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!