Labo vārdu stūrītis.

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Man sagribējās kaut ko jauku un mīļu! :) Varbūt katra aprakstīs to cosmo lietotāju, kura jums šķiet visforšākā, vislabākā, visjaukākā utt.? Un pateiks, kādēļ tieši viņa! :)
Es sākšu. L. - Patīk viņa jo ir gudra, izpalīdzīga, ir sniegusi man padomus, kad man tos patiešām vajag! Nekad vēl neesmu redzējusi, ka viņa būtu kādai uzrakstījusi kaut ko rupju vai aizvainojošu, sirsnīga un atklāta. :)
15.06.2014 22:50 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Sirsnīgs paldies tām, kuras mani pieminēja :)
Manas favorītes viennozīmīgi: Aloe, Annie, Renē, Libra, Buuuu, Belakilla, Khkh, Mari, reizēm arī Kubiete:D Noteikti kādu aizmirsu, kuru vienmēr izlasu, kā viņai sokas :)
16.06.2014 16:19 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Ļoti grūti nosaukt atsevišķas personas. Es melotu ja teiktu, ka patīk dažas, man patīk gandrīz visas meitenes. Interesantas, radošas, ar humoru..arī naivums (kas ir viena no jaukākajām un tik reti sastopamām īpašībām jaunām sievietēm)..
Šī ir noteikti vieta, kur var sastapt krasi atšķirīgus cilvēkus un šajā kokteilī ir vienkārši jāiemācās ar visiem sadzīvot. Tamdēļ lielākās simpātijas pieder tām meitenēm, jaunkundzēm un dāmām, kuras ir tolerantas un par spīti visam cenšas neatbildēt ar ļaunu prātu un domu otram.
17.06.2014 12:17 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
No tām lietotājām, ko nezinu dzīvē, cik te sanākt ienākt, vēl pievēršu uzmanību Heartkiller, DIO, _paris, Štanka komentāriem. No pēdējām apmeklējumu reizēm vēl atceros Sinepi.
Tik labi, lai varētu teikt, ka ļoti patīk vai spētu noraksturot vai vispārēji spriest, protams, nevienu nezinu. Spriežu tikai pēc tā, ka šie niki iespiedušies atmiņās ar saprātīgu komentāru saturu. Nevis tādēļ, ka sakrīt va nesakrīt ar manām domām, bet ar māku iesaistīties diskusijā un argumentēt, neuzbrūkot nevienam. To gan par Štanku nevar teikt, bet viņš ir gana asprātīgs savā spējā raudzīties uz te notiekošo no malas. :D
17.06.2014 12:32 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Man joprojām ļoti simpatizē DIO, Alexxa un krista. Katra savā veidā, bet šīs sievietes man šķiet loģikas iemiesojums. Neesmu arī redzējusi, ka kāda no šīm dāmām aizskartu kādu vai censtos apzināti provocēt. Lieliskas sievietes, katra savādāka.
17.06.2014 12:33 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Kad vēl aktīvi apmeklēju cosmo, tad pēc komentāriem tīri forša likās Aloe, tagad kaut kā neesmu manījusi. :(

Vēl man dikti mīļas liekas Mari un Ebe. :)

Bet kā savas draudzenes jau uztveru tās, kuras ir cāļa grupiņā, viņas gan ir riktīgi foršas. Paldies Jums dāmas. ;)
17.06.2014 12:55 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Interesanti, ka šāda veida diskusijas sastāv no paris lapiņām un ātri pazūd, bet diskusijas kurās notiek d@$#%, tās aiziet n-tajās lapās. žēl. :(
17.06.2014 16:41 |

Reitings 568
Reģ: 17.06.2014
Gribu uzslavēt lietotāju Roberts - ļoti sakarīgs, inteliģents džeks, ar kuru var jauki parunāt. Vienmēr uzklausīs un sapratīs! :)
23.06.2014 00:32 |

Reitings 847
Reģ: 09.02.2014
Šovakar varu D.V komplimentus veltīt un paldies teikt par jaunu mūzikas piedevu manai izlasei.
23.06.2014 00:45 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Visu laiku labākā draudzene - Cormeum. Par viņu es varētu sarakstīt grāmatu. :) Cilvēks, kas uzmundrinās un iespers vienu riktīgu pendeli, ja vajadzēs, rūpēsies par Tevi, kad slimosi vai vienkārši būsi ciemos, izdomās vissmieklīgākās lietas utt. :)

Winglet - viņa šeit ienāk reti, bet viņa man ir kā lielā māsa.

Mincis - mans mazais draudziņš, kurš liek man smaidīt. :D Jokus pie malas! Gudra meitene, kas zina ko vēlās un uz to tiecās. :)

Mans Mjau - o, jā, viņa man ļoti patīk, gan dēļ viedokļu sakritības, gan dēļ viņas humorizjūtas.

Stella - es vienmēr atcerēšos kā viņa nostājās pret Kubieti, lai aizstāvētu mani un, tas viņu padara par īpašu, prot uzmundrināt, kā arī viņai patīk tādas pat zaļas lūpu krāsas kā man un Cormeum. :D
Alexxa - viņu mēs gribējām satikt, jo viņa ir spēcīga personība, joprojām esmu par iepazīšanos.

Nina - meitene ar ko man ir īpašas attiecības iekš PM, es zinu, ka viņa man uzticās un, tāpēc arī es viņai uzticos. :)

Pīķa Dāma - Saules stariņš, kas ir līdzīgs šur un tur man pašai, man patīk ar viņu runāt, jo viņa prot labi pamatot savu viedokli, tāpat mēs labi saprotamies.

Nikola - viedokļu sakritība, lai gan ne vienmēr,bet man patīk kā viņa izsakās, bez tam viņa ir ļoti skaista sieviete. :) Piedod, ka Tev neatbildēju dienā, es gulēju. :)

D.V. - jauns lietotājs, bet man patīk veids kā viņš izsakās, ļoti galants puisis.

Kubiete - ja vien viņai bēniņos neiesvilpj vējš man pat ļoti viņa patīk, patīk kā viņa visas noliek pie vietas kā tādus ierindniekus, lai gan reizēm tas viss ir par traku, bet ar mēru, ir labi!

Masasahatter
- sirsnīgs, draudzīga.

Mis Joker - visu cieņu viņas prāta spējām. :) Ļoti draudzīga meitene.

Milla - ūber jauka meitene, kas prot atbalstīt un ir pelnījusi savu laimīti. :)

Elizabete Anna - pēdējā laikā reti sanāk pabūt kopā, jo viņai ir citas rūpēs, bet ļoti jauka meitene.

Ray - liec taču Tu mierā manus kaķus, lai gan šodien viņi aprija sālsstandziņas kamēr es marinēju gaļu. Labprāt izbrauktu ar šo trako autobraucēju, patīk viņas attieksme pret lietām un cilvēkiem. :
23.06.2014 01:19 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Tātad -

Sākšu ar kubieti, jo kad tikko šeit reģistrējos izjutu stipras antipātijas pret viņas pēršanos, bet pēc kāda laiciņa sapratu, ka nav tik melna, cik viņu mālē. Man patīk, ka viņa pakaitina tās, kuras nenormāli satraucas par to, kur viņai tik daudz laika, lai tik detalizētu visu vienmēr izklāstītu. :D

Patīk arī, nazīc, ne vienmēr domas sakrīt, bet patīk viņas izteikšanās stils un humora izjūta.

Favel, liekas pieklājīga, pieaugusi un patīkama persona.

L. Bieži vien ir tā, ka gribu kaut ko uzrakstīt, bet viņa jau ir paspējusi izteikties tieši tāpat kā man gribējās. Respektīvi - bieži sakrīt domas + liekas vienkārša meitene, kura nemēģina ar kaut ko paspīdēt un vienmēr saka kā ir. To pašu nezīmēšanos plusu lieku arī visām iepriekš minētajām.

Atmiņā palikusi arī Mari, īsti nezinu kāpēc, bet noteikti, ka arī laba meitene. :D

Štanks, ģeniālisma kalngals, kāds par kura komentāriem var pasmaidīt.
23.06.2014 01:45 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Vēl, Dolly, ļoti forša, gudra un jauka meitene liekas.
24.06.2014 18:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits