Visu laiku labākā draudzene - Cormeum. Par viņu es varētu sarakstīt grāmatu. :) Cilvēks, kas uzmundrinās un iespers vienu riktīgu pendeli, ja vajadzēs, rūpēsies par Tevi, kad slimosi vai vienkārši būsi ciemos, izdomās vissmieklīgākās lietas utt. :)
Winglet - viņa šeit ienāk reti, bet viņa man ir kā lielā māsa.
Mincis - mans mazais draudziņš, kurš liek man smaidīt. :D Jokus pie malas! Gudra meitene, kas zina ko vēlās un uz to tiecās. :)
Mans Mjau - o, jā, viņa man ļoti patīk, gan dēļ viedokļu sakritības, gan dēļ viņas humorizjūtas.
Stella - es vienmēr atcerēšos kā viņa nostājās pret Kubieti, lai aizstāvētu mani un, tas viņu padara par īpašu, prot uzmundrināt, kā arī viņai patīk tādas pat zaļas lūpu krāsas kā man un Cormeum. :D
Alexxa - viņu mēs gribējām satikt, jo viņa ir spēcīga personība, joprojām esmu par iepazīšanos.
Nina - meitene ar ko man ir īpašas attiecības iekš PM, es zinu, ka viņa man uzticās un, tāpēc arī es viņai uzticos. :)
Pīķa Dāma - Saules stariņš, kas ir līdzīgs šur un tur man pašai, man patīk ar viņu runāt, jo viņa prot labi pamatot savu viedokli, tāpat mēs labi saprotamies.
Nikola - viedokļu sakritība, lai gan ne vienmēr,bet man patīk kā viņa izsakās, bez tam viņa ir ļoti skaista sieviete. :) Piedod, ka Tev neatbildēju dienā, es gulēju. :)
D.V. - jauns lietotājs, bet man patīk veids kā viņš izsakās, ļoti galants puisis.
Kubiete - ja vien viņai bēniņos neiesvilpj vējš man pat ļoti viņa patīk, patīk kā viņa visas noliek pie vietas kā tādus ierindniekus, lai gan reizēm tas viss ir par traku, bet ar mēru, ir labi!
Masasahatter - sirsnīgs, draudzīga.
Mis Joker - visu cieņu viņas prāta spējām. :) Ļoti draudzīga meitene.
Milla - ūber jauka meitene, kas prot atbalstīt un ir pelnījusi savu laimīti. :)
Elizabete Anna - pēdējā laikā reti sanāk pabūt kopā, jo viņai ir citas rūpēs, bet ļoti jauka meitene.
Ray - liec taču Tu mierā manus kaķus, lai gan šodien viņi aprija sālsstandziņas kamēr es marinēju gaļu. Labprāt izbrauktu ar šo trako autobraucēju, patīk viņas attieksme pret lietām un cilvēkiem. :