Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Grikji

 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
ar ko kopaa juus edat grikjus? es parasti ar kaadiem daarzenjiem, bet man liekas,pa sausu. un nevaru nekaadiigi atrast iisto kombinaciju.
15.06.2014 14:21 |
 
Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Es visam lieku klāt kečupu, arī griķi nav izņēmums! :D
15.06.2014 14:24 |
 
Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Maltās gaļas mērci :D
15.06.2014 14:24 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ar pienu, vienkārši ar piciņu sviesta.
15.06.2014 14:24 |
 
10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Dažādi - tikko paēdu griķus ar šampiņjonu mērcīti (apcepti + sacepti sīpoli + mazliet skābā krējuma), citreiz atkal ēdu ar tunča konservu, kas ir savā sulā, dažkārt, kad negribas neko domāt, griķos iemetu sviesta piciņu un iegriežu ķiplokus, pāri mazliet skābā krējuma :)
15.06.2014 14:24 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
buus jaapameegjina ar sviestu, nekad nebiju dzirdejusi,ka sviestu liek klaat.
man no skaabaa kreejuma shkjebina, to es jau esmu izmeegjinaajusi :D
15.06.2014 14:26 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Maltas gaļas meerci.
15.06.2014 14:30 |
 
Reitings 83
Reģ: 27.09.2012
krējumu un sāli. kā bērnībā, njom :)
15.06.2014 14:34 |
 
Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Ar nedaudz saldā krējuma. Diētiski nav, bet ļoti garšīgi :D
15.06.2014 14:37 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Man arī ļoti garšo ar skābo krējumu.
15.06.2014 14:42 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
ar mērcēm vai ar pienu
15.06.2014 14:54 |
 
Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
Mmmmm, ar sviestu ir ļoti garšīgi! :)
15.06.2014 15:01 |
 
Reitings 287
Reģ: 13.06.2014
Ar sviestu un pārkaisīt pāri rīvētu sieru. Vai arī maisu griķus, kamēr tie vārās un tad sanāk vairāk kā putra, kas nav tik sausa.
15.06.2014 15:04 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Tāds ašais variants - ar saldētiem dārzeņiem un rīvētu sieru. Vai siera vietā jogurta mērci un tad sanāk vairāk kā salāti.
15.06.2014 15:11 |
 
Reitings 200
Reģ: 16.09.2013
Griķi + tomātu-gurķu salāti ar eļļu, ar kotletēm un balto mērci, apcepti ar olu..
15.06.2014 15:18 |
 
Reitings 67
Reģ: 27.07.2011
Ar vistu akniņu mērci, njom, njomm.
15.06.2014 16:33 |
 
Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Mīlu gŗiķīšus :D Bet es izvāru diezgan mīkstus un tad 2 dienas ir ko uz panas uzmest ar olām, gaļu. Ar krējumu nemaz neliekās par sausu.
15.06.2014 16:39 |
 
Reitings 116
Reģ: 23.01.2014
Ar dārzeņiem
15.06.2014 16:41 |
 
Reitings 361
Reģ: 18.01.2014
Tu viņus noteikti par maz izvāri - sausus par daudz, vajag ilgāk pavārīt, lai pajūk, bet dažreiz tie lētie ir pārāk sīvi, tad ir jānotecina ūdenī. Sviestu vienmēr lieku klāt, sāli, salātus un maizes. Iet klāt pie visiem dārzeņiem.
15.06.2014 17:15 |
 
Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Tieši tiko paēdu griķus :D man jau gan nevisai, bet draugam ļoti garšo, tad nu sakodu zobus un ēdu. Griķi + maltās gaļas mērce + marinēti gurķi.
15.06.2014 17:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits