aizņemts, bet nezināju

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sveikas, meitenes. Labprāt uzklausīšu jūsu viedokļus un ieteikumus, kā rīkoties situācijā, ja:

Iepazinos ar puisi, bija ļoti daudz cilvēku pasākumā, bet redzēju tikai viņu, dejojām un sarunājāmies visu nakti. Es nezināju, ka viņš ir aizņemts, bet kad uzaicināja sociālajos portālos, jutos kā smagi nokritusi. Bija ļoti sāpīgi, un kad uzaicināja satikties, es nespēju atturēties. Un šoreiz vēl trakāka jūtu ķīmija, mēs gan neskūpstījāmies, bet tuvu tam bija. Es vienkārši vienmēr esmu domājusi, ka ir tikai melns un balts, bet nespēju iedomāties šādu situāciju.
Ja es būtu uzreiz zinājusi, ka puisis aizņemts, nekad nebūtu ar viņu dejojusi. Bet tā sanāca.. Ka neko nepateica. Un viņa draugi teica, ka viņš neesot staigātājs, es tam ticu, vienīgi jūtos tik briesmīgi, man ir tik spēcīgas jūtas, pret kurām neko nevaru izdarīt. Teicu nekad, bet tagad esmu stipri sasitusies savos principos, jo pamatīgi iemīlējos. Ko jūs darītu? Varbūt kādai ir bijusi tāda situācija?
14.06.2014 21:40 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Un tad izstāsti, kā jums gāja. :)
15.06.2014 20:58 |

Reitings 1073
Sarunāts. :)
15.06.2014 21:00 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Vot tas, kuras pinas ar aiznemtajiem - vai nav pretigi nemt to pasu locekli mute ar, kuru vins draudzeni no rita vai iepriekseja vakara izmilejis? Un varbut, ka pat nav dusa bijis un vai nav pretigi skupstit lupas, kuras no rita citu skupstijusas?
16.06.2014 16:59 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
nelasiju visus komentarus bet autorei ieteiktu atkratiities no taa puisha, jo riktiti pretigi liekas tadas meichas kas tiekas ar aiznjemtu puisi, ta kaa tu tgd zini,ka vins aiznjemts, tad beidz bojat citiem dziivi, tad kad vins bus brvis vari satikties, bet vins ir kopa ar to pirmo meiteni, tad atkapies,jo man ir dazas meitenes pazistamas un ar tadam nekontaktejos un skaidri to paradu,ka man tada nepatik un ja grib uzmesties manam puisim par draudzeni lieku manim, lai atsujas, jo tomer savu reputaciju ir samaitajusi, ar mau*am nav ko pities (nesaku ka saja gadiuma tu tada esi, bet pabojat citai dzivi gan vari), dzivoju maza pilseta un ja ta meicha nesaprot,ka man tadu pazistamu cilveku nevajag, tad varu saja pilseta uztaisit vinjas par TAADU meichu ka pat ara no majas negribes iziet,jo tomer man te vairak cilveku pazistamu neka vinai.

Garākā teikuma autore cosmo vēsturē - sniipis :D
21.06.2014 17:55 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
Nu vēl tas randiņš nav bijis? :D
21.06.2014 18:05 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
enija- es pieļauju, ka pa tik daudzām dienām jau paspēji satikties, tpc stāsti kā gāja:-D
21.06.2014 18:18 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
jā,stāsti :)
22.06.2014 23:42 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
gaidam
23.06.2014 00:56 |

Reitings 1073
Labi, meitenes! :)
Satikāmies mierīgā gaisotnē, izrunājāmies. Jau tas vārds liecina par to, ka nekas īpašs nebija, vai ne? :) Viņš sāka skaidrot, kāpēc nav izšķīries ar meiteni un sācis satikties ar mani, jo esmu ļoti iepatikusies, ka tādu kā mani nav sastapis, utml lietas. Bet tik un tā gaisā palika karājoties tas, ka viņš īsti nevēlas šķirties no savas tagadējās draudzenes... Normāli viņam nespēju paskatīties acīs, ļoti grūti bija, bet sapratu, ka viņš drīzāk meklē tādu kā izklaides objektu sev... Meiteni, ar kuru var aizmirsties (ne obligāti seksam, bet fakts kā tāds).. Neizpratu tikai to, kā ir iespējams nemīlēt, bet būt kopā ar kādu un viņu čakarēt, tajā pat laikā satiekoties ar kādu citu. Sapratu, ka, lai gan man ir ļoti spēcīgas simpātijas, puisis nav mans, jo es nespētu pēc tam būt kopā ar kādu, kas ir spējis tā melot... Nesaukšu tos par principiem, bet gan par sirdsapziņu, man tāda ir, bet ja cilvēkam, ar kuru vēlētos kaut ko vairāk, tādas nav, tad mums nav pa ceļam...
Žēl, protams, vēl joprojām ir smagi.. Viņš grib satikties, raksta man katru dienu, bet jau esmu palikusi aukstāka, domāju, ka sākšu ignorēt viņu, jo citādāk tikai pati sevi ievilkšu purvā, no kura grūti izkļūt...
23.06.2014 01:31 |

Reitings 1073
Bet ir pie sirds viņš.. Tas, ka ir stipra fiziska pievilkšanās un tik daudz kā kopīga! Bet nu lūk, ne vienmēr stāsts būs laimīgs. Un man tā riebjas, ka es neko nevaru izdarīt.. Viņš jau saka, ka žēl šķirties, negrib sāpināt...
23.06.2014 01:33 |

Reitings 165
Reģ: 09.12.2013
Viņš jau saka, ka žēl šķirties, negrib sāpināt...[/quote

Kāpēc satiecies ar viņu? Gribi pēc pāris gadiem būt viņa esošās exenes vietā:)?

Vīrietis ne savu esošo, ne tevi ciena, vai redz, ka tu sevi necieni un izmanto to:)
24.06.2014 13:59 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Lai ko viņs teiktu vai neteiktu, Tev pašai jāsaprot kā rīktoties šajā brīdī.

Es arī esmu dejojusi ar aizņemtu vīrieti, pateikšu vairāk precētu, jā viņš man patika, bet es viņu nemeiģināju pēc tam nekā lenkt, nekā īpaši piebraukt, ja spēlēt vijoli, tad tikai vienu.
24.06.2014 14:14 |

Reitings 1073
Bika, nesatiekos vairs, ignoru uzmetu. Visu situāciju paskatījos no malas un sapratu, ka man taads nav vajadzīgs. Protams, ir nelaimīgi pāri, kas šķiras, kad iepazīst citu un dzīvē visādi notiek. Tomēr, ja grib uz diviem krēsliem sēdēt tas mērglis, tad es netaisos tādu iespēju pat pieļaut.
24.06.2014 17:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits