aizņemts, bet nezināju

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sveikas, meitenes. Labprāt uzklausīšu jūsu viedokļus un ieteikumus, kā rīkoties situācijā, ja:

Iepazinos ar puisi, bija ļoti daudz cilvēku pasākumā, bet redzēju tikai viņu, dejojām un sarunājāmies visu nakti. Es nezināju, ka viņš ir aizņemts, bet kad uzaicināja sociālajos portālos, jutos kā smagi nokritusi. Bija ļoti sāpīgi, un kad uzaicināja satikties, es nespēju atturēties. Un šoreiz vēl trakāka jūtu ķīmija, mēs gan neskūpstījāmies, bet tuvu tam bija. Es vienkārši vienmēr esmu domājusi, ka ir tikai melns un balts, bet nespēju iedomāties šādu situāciju.
Ja es būtu uzreiz zinājusi, ka puisis aizņemts, nekad nebūtu ar viņu dejojusi. Bet tā sanāca.. Ka neko nepateica. Un viņa draugi teica, ka viņš neesot staigātājs, es tam ticu, vienīgi jūtos tik briesmīgi, man ir tik spēcīgas jūtas, pret kurām neko nevaru izdarīt. Teicu nekad, bet tagad esmu stipri sasitusies savos principos, jo pamatīgi iemīlējos. Ko jūs darītu? Varbūt kādai ir bijusi tāda situācija?
14.06.2014 21:40 |

Reitings 59
Reģ: 14.06.2014
ervins, nu ja tā, tad lai veicas viņiem visiem kopā! :D
15.06.2014 12:02 |

Reitings 716
Reģ: 11.01.2014
Zinu, ka var būt daudzi izņēmumi, bet principā es uzskatu, ka, ja puisis vienreiz ir krāpis, viņš to darīs vēl un vēl.
15.06.2014 12:14 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Ko nozīmē krāpis?
Poligāmijā ir tikai normāli gulēt ar vairākiem cilvēkiem :D
A ko darīt ka Latvijā ir slēptā poligāmija (sievas, mīļākās, vīri, mīļākie) :D
15.06.2014 12:21 |

Reitings 59
ervins, tu to pēc pieredzes saki? pats šo poligāmiju piekop? :D
15.06.2014 12:23 |

Reitings 716
Reģ: 11.01.2014
Ervīn, tad piekop to savu poligāmiju:D Man labāk patīk tradicionālais dzīves veids.
15.06.2014 12:27 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Kāpēc jūs domājat ka es piekopju poligāmiju :D
Vienkārši grozat kā gribat, bet mīļāko būšana ir poligāmijas paveids :D

Protams, ja vispār bez seksa tad mīļākā turēšana nav poligāmija, bet ja tas mīļākais ir atrasts uz kaut kādu emocionāliem iemesliem (otra puse neuzklausa u.c) tad jau tā ir poligāmija :D Pa dienu drāž mīļāko, vakarā sievu.
15.06.2014 12:38 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Neko jaunu nepateikšu, bet mani atturētu tikai tad, ja precēts, vai bērns, vai kā jau teica, draudzene stāvoklī. Šis gan nenozīmē, ka es uzreiz lektu gultā un turpinātu tikties slēpjoties pa kaut kādiem krūmiem, nē. Tas nozīmē to, ka, ja reāli mums pēc pāris tikšanās reizēm jau būtu šī foršā ķīmija un liktos, ka viss super, viens otram tiešām patīkam, tad es gaidītu, ka tiek izbeigtas attiecības ar to draudzeni. Paralēli otrām attiecībām neko nekad neveidotu. Bet tas ir tāpēc, ka es visā visumā meklēju nopietnas attiecības. Ne ar visiem, protams tādas obligāti izveidotos, bet tērēt laiku ar "man jūs abas patīkat" nē, paldies, tas man nav interesanti.
15.06.2014 12:42 |

Reitings 59
ervin, nu skaidrs vis ar tevi :D
Have a nice day, Kazanova!
15.06.2014 12:57 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu gan. Kāda starpība, vai dzīvo kopā, ir precējušies, bērni? Tās ir tikai atrunas, lai attaisnotu visnotaļ tizlu rīcību. Tādas attiecību jaucējas visbiežāk paliek pie sasistas siles, jo vīrietis viņas līdz galam nopietni neuztver - vai nu vispār attiecības neuzsāks, vai nu arī krāps tāpat kā krāpa bijušo. Vismaz es dzīvē esmu redzējusi maz pozitīvu piemēru.

Ja vīrietis būtu iemīlējies, situācija būtu pavisam citādāka.
15.06.2014 13:13 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
enija, man bija līdzīgi. Ar puisi visu vakaru nosēdējām kopā. Un ne jau tā vienkārši blakus sēdējām. Bija arī tā, kā tu saki- mēs gan neskūpstījāmies, bet tuvu tam bija. Viņš it kā gribēja dot buču uz vaiga, bet trāpīja nedaudz uz lūpām, ar savu degunu aiztika manējo. It kā smējāmies, bija jautri, forši utt. Patiesi varu teikt, ka viņš bija perfekts. Uzvedās tā, ka man pat nebija ne mazāko aizdomu, ka ir aizņemts. Taču ir. Aizvakar uzzināju, ka vienam savam draugam teicis, ka precēšot mani.
Protams, aizmirst nevaru. Tomēr nekad nespētu izjaukt attiecības vai satikties ar puisi, kam ir draudzene. Un visas, kuras saka, ka draudzene nav šķērslis, un tāda parasta draudzēšanās tāds nieks vien ir- es jums ar lāpstu pa seju varētu iešķelt. Kamēr cilvēki ir kopā, tikmēr ir jāciena viņu attiecības.
15.06.2014 13:22 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
Un visas, kuras saka, ka draudzene nav šķērslis, un tāda parasta draudzēšanās tāds nieks vien ir- es jums ar lāpstu pa seju varētu iešķelt. Kamēr cilvēki ir kopā, tikmēr ir jāciena viņu attiecības.

es tieši tāpat domāju...

tad sanāk, ka piem. ja cilvēks mēnesi pirms kāzām- attiecības viņiem nav nopietnas, jo nav tač precējušies, un mierīgi var rīkoties, nedēļu pēc kāzām- tabū? :D interesanta loģika...

Lai gan rīkoties malējās/ie var cik uziet, ja vīrietim/sievietei neinteresēs trešā persona, nekas nebūs, nevienu nevar atņemt, kaut vai plika/s gulies virsū, bet tiem kam interesē, pavelkās, varbūt arī labi, ka tā, ātrāk var n tādiem tikt vaļā :)
15.06.2014 13:27 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man nekas nevarētu būt kopīgs ar cilvēku, kuram liekas pieņemami sēdēt uz diviem krēsliem vienlaicīgi. Un pilnīgi vienalga, cik nopietnas viņam ir tās otras attiecības. Ja vīrietim šķit ok čakarēt prātu un sāpināt, tad manās acīs viņš ir 0.

Par to aizņemtības mērīšanu - "nav bērnu", "tikai dzīvo kopā", "viņa ir tikai draudzene" ir vienkārši ataisnojums, lai nejustos slikti. Attiecības pastāv arī bez kopīgiem bērniem un laulības gredzena pirkstā. Ir cilvēki, kas principā neatbalsta laulības - tas nozīmē, ka viņu attiecības nav īstas un jebkurš interesents var mierīgi jaukties pa vidu? Un ja pašas būtu šādās attiecībās, saprotoši un mierīgi to uztvertu, jo neesat taču precējušās?
15.06.2014 13:35 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
tad sanāk, ka piem. ja cilvēks mēnesi pirms kāzām- attiecības viņiem nav nopietnas, jo nav tač precējušies, un mierīgi var rīkoties, nedēļu pēc kāzām- tabū? interesanta loģika...

Tieši tā,nav nopietnas,jo čalim neko nenozīmē. Un tieši laikus kādam vajag atturēt no tāda ideota apprecēšanas. Ja reiz piecērt citai. :D

Ja džekam nav bērnu,nav precējies ar tagadējo,tad es bez sirdsapziņas pārmetumiem varu atbildēt uz viņa aicinājumiem.(Pati līst virsū,mudināt šķirties - nē,nekad. Bet ja pats ir neuzticīgs un kantē,tad kālab gan nepaspēlēties? Protams,uz neko nopietnu necerot,jo tādi cilvēki turpinās krāpt)
Bet ja ir bērni,tad gan es nejaucos,jo pati arī negribētu tādu,kas jauc ģimeni,pat ja vecis ir nejēga.
15.06.2014 13:40 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Tas pats kadrs no bibliotēkas? Kā tad iepazināties?
15.06.2014 13:43 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
nelasiju visus komentarus bet autorei ieteiktu atkratiities no taa puisha, jo riktiti pretigi liekas tadas meichas kas tiekas ar aiznjemtu puisi, ta kaa tu tgd zini,ka vins aiznjemts, tad beidz bojat citiem dziivi, tad kad vins bus brvis vari satikties, bet vins ir kopa ar to pirmo meiteni, tad atkapies,jo man ir dazas meitenes pazistamas un ar tadam nekontaktejos un skaidri to paradu,ka man tada nepatik un ja grib uzmesties manam puisim par draudzeni lieku manim, lai atsujas, jo tomer savu reputaciju ir samaitajusi, ar mau*am nav ko pities (nesaku ka saja gadiuma tu tada esi, bet pabojat citai dzivi gan vari), dzivoju maza pilseta un ja ta meicha nesaprot,ka man tadu pazistamu cilveku nevajag, tad varu saja pilseta uztaisit vinjas par TAADU meichu ka pat ara no majas negribes iziet,jo tomer man te vairak cilveku pazistamu neka vinai.
15.06.2014 13:43 |

Reitings 1073
Viņš man zvanīja un teica, ka grib satikties, lai visu izrunātu. Ka pats nezin, kāpēc tā rīkojās, bet negrib mani pazaudēt. Vai maz ir vērts satikties?
15.06.2014 17:29 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
enija, manuprāt ir jēga. Aizej un satiecies, varbūt vieglāk paliks un viss atrisināsies.
15.06.2014 17:34 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
enija, es domāju, ka nav. Es viņa vārdus tulkotu tā, ka viņš draudzeni pamest netaisās, bet no tevis arī negrib atteikties. Ja dikti gribas būt mīļākajai, tad uz priekšu, bet citādi nav vērts.
15.06.2014 17:41 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
enija, manuprāt ir jēga. Aizej un satiecies, varbūt vieglāk paliks un viss atrisināsies.+
15.06.2014 17:42 |

Reitings 1073
Labi,aiziešu. Nezinu gan, kā tas viss beigsies, bet ja piedāvās tādu variantu kā mīļākajai, to nu gan nevēlos.
15.06.2014 20:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits