aizņemts, bet nezināju

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sveikas, meitenes. Labprāt uzklausīšu jūsu viedokļus un ieteikumus, kā rīkoties situācijā, ja:

Iepazinos ar puisi, bija ļoti daudz cilvēku pasākumā, bet redzēju tikai viņu, dejojām un sarunājāmies visu nakti. Es nezināju, ka viņš ir aizņemts, bet kad uzaicināja sociālajos portālos, jutos kā smagi nokritusi. Bija ļoti sāpīgi, un kad uzaicināja satikties, es nespēju atturēties. Un šoreiz vēl trakāka jūtu ķīmija, mēs gan neskūpstījāmies, bet tuvu tam bija. Es vienkārši vienmēr esmu domājusi, ka ir tikai melns un balts, bet nespēju iedomāties šādu situāciju.
Ja es būtu uzreiz zinājusi, ka puisis aizņemts, nekad nebūtu ar viņu dejojusi. Bet tā sanāca.. Ka neko nepateica. Un viņa draugi teica, ka viņš neesot staigātājs, es tam ticu, vienīgi jūtos tik briesmīgi, man ir tik spēcīgas jūtas, pret kurām neko nevaru izdarīt. Teicu nekad, bet tagad esmu stipri sasitusies savos principos, jo pamatīgi iemīlējos. Ko jūs darītu? Varbūt kādai ir bijusi tāda situācija?
14.06.2014 21:40 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Ja tev butu paslepnums, tad tu nenonaktu tada situacija. Tagad pati redzi, cik daudz problemu si situacija tev rada. Ceru, ka bus maciba.
15.06.2014 00:37 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Nē, nē, nē... Tā ir tāda ķeza - iemīlēties aizņemtā. Tu paliksi kā cietēja, ne jau viņš. Ja gribēs tevi gana stipri, viņam nebūs divu domu, pametīs otru un skries pie Tevis.
15.06.2014 01:14 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Īsumā uzskatu, ka situācijas ir dažādas. Nevar uzreiz pateikt, ka puisis cūka. Šajā gadījumā varbūt ir tā, ka puisis vēl nav saticis savu īsto, tāpēc turpina meklēt. It kā ir tās attiecības, bet nu jūt, ka kaut kas nav kārtībā, pamest nevar, jo žēl meitenes (zinu tādu gadījumu). Stulbi, protams, bet gadās visādi. Es laikam darītu tāpat kā autore- nogaidītu un skaidri pateiktu savu nostāju. Lai tad pats domā, ko darīt. No savas puses Tu neesi izdarījusi neko sliktu.
15.06.2014 01:24 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu un ko nozīmē aizņemts? Cik ļoti aizņemts? Ja viņam ir kaut kāda draudzene ar kuru pat kopā nedzīvo - tad es to noteikti neņemtu īpaši vērā un turpinātu tikties un saktītos līdz kam tas viss varētu novest. Un arī, ja sākuši dzīvot kopā - nav precēti, značit, jebkurā brīdī var pašķirties tā vai cita iemesla dēļ. Šādā situācijā ir vairāk svarīgi nevis - aizņemts vai brīvs, bet vai gatavs pārtraukt tās attiecības jūsu jauno attiecību dēļ. Neļautu puisim ērti "sēdēt uz diviem krēsliem", bet nenorakstītu arī tikai tāpēc, ka viņam ir draudzene, kuras rīt var nebūt...
15.06.2014 01:32 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Zinu pāris puišus, kuri mēdz būt nopietni draugi vairākām meitenēm uzreiz. Meitenes ir lietas kursā, bet visas ir svēti pārliecinātas, ka puisis izvēlēsies tieši viņu un par citām aizmirsīs.

Es ar tādu netiktos. Vai nu ir brīvs vai attiecībās. Nepazīstu tādu jēdzienu esam kopā, bet nemīlu viņu, tad lai šķiras. Arī to uzskatu par sevis necienīšanu.
15.06.2014 01:52 |

Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
bet jau tagad zinu - sev neko neaizliegšu, kaut arī viņš ir aizņemts.

Man nav vārdu. На чужом горе счастья не построишь
15.06.2014 02:13 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Tava gadojuma grieztu nost ka ar nazi un begtu prom. Tas, ka tu esi samilejusies nenozime, ka vins ir. Virieshi ir liekuli, protams, ka vins teiks, ka savu draudzeni nemil, nejau vins teiks, ka vnk grib pastaigat apkart. Nebutu vel brinums, ja pec ievilksanas gulta vins attaptos, ka tomer mil savu draudzeni un pateiktu tev attaa atrak neka tu spej iedomaties. Kamer vel neesi vina pamatigi sakerusies vnk izsvitro no dzives. Pataupisi sev nervus. Es, protams, nenosodu, sirdij nevar pavelet, bet nu tiesam nav brivu puisu?
15.06.2014 06:08 |

Reitings 393
Reģ: 31.08.2011
Es šādas sktuācijas dzīvē saucu par pārbaudījumiem. Kā nu rīkosies, ja Tev līdz šim ir bijuši visai stingri principi attiecībā uz šo tēmu, bet kad kas tāds ir atgadījies ar Tevi pašu, tad nu principi pagaisuši, jo ir kaut kas stiprāks.
Zinot sevi, es vadītos pēc sajūtam. Bet prāts saka, centies atslābt uz viņu un ieliec neitrālajā. Un tad paskaties puiša tālako attieksmi. Ja stipra interese būs par Tevi un darbi to pierādīs nevis tikai skaista runāšana,tad var paskatīties kā notikumi attīstīsies.
15.06.2014 08:01 |

Reitings 393
Reģ: 31.08.2011
A Tu viņam pajautā: " Ko Tu no manis sagaidi? "
15.06.2014 08:02 |

Reitings 83
Reģ: 27.09.2012
Un viņa draugi teica, ka viņš neesot staigātājs

Draugi tā vienmēr teiks (man zināmo puišu lokā :D)
15.06.2014 09:35 |

Reitings 1073
Meitenes, paldies par padomiem. Ļoti noderīgi, zinu, kā rīkošos.
15.06.2014 09:46 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Nav tā, ka tās spēcīgās jūtas ir tik spēcīgas tieši tāpēc, ka zini, ka nedrīkst? Aizliegtajam auglim ir tas saldums..

Ja man būtu tāda situācija, teiksim, pirms gada, es visticamāk mestos ar galvu iekšā, ļautos tām jūtām, ne par vienu citu nedomātu un nekas cits nebūtu svarīgi. Tagad? Nē. Un tam nav nekāda sakara ar manām pašreizējām attiecībām, vienkārši esmu sapratusi, ka tādās attiecībās, nu drīzāk tās var nosaukt par romānu, cilvēks kļūst pašiznīcinošs, dedzina sevi no iekšpuses un ir ļoti maza iespēja, ka tas beigsies labi.

Ja neesi gatava būt tādā kā mīļākās lomā, tas jādara zināms jau uzreiz, jo vēlāk jau būsi tā iekūlusies, ka nezināsi, kā ārā tikt.

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Saņemies un sāc sevi cienīt!
Ja viņš šādi rīkojās pret tagadējo,tad, ja arī tiksi tagadējās vietā(un tas arī ir maz ticams) ,tad vēlāk tu būsi tā krāptā. Vai tev to vajag?

Bet,ja tu uz neko nopietnu neceri(tikai paspēlēties gribās) ,čalim ar tagadējo nav bērnu,nav precējušies,tad gan es neko nenosodu - aiziet! Izdarīsi pakalpojumu arī tagadējai,neies viņa vairs lieki tērēt laiku ar ideotu un iepazīs savu puisi no sliktās puses. Protams,pati es diezvai tā darītu,taču neko sliktu,nosodošu šādā variantā nesaredzu.

Reitings 1073
Jums pilnīga taisnība. Bet nē, tas nav tāpēc, ka aizņemts, jo nomocījos vairākas dienas, līdz izdomāju, vai tikties, mocīja sirdsapziņa, bet gribēju viņu redzēt vēl pēdējo reizi, būt pārliecināta, ka man viņš nepiesaista, nu kļūdījos, kļuva tikai vēl trakāk!
Ja meitene būtu stāvoklī, vai viņam būtu bērns, nekad mūžā pat nebūtu pieļāvusi tādu domu, bet viņi ir vienkārši kopā un reizēm tas neko nenozīmē. Bet tikai reizēm.

Dusmas tagad ir, jo ar prātu saprotu, ka viņš ir pamatīgs nejaucenis, kas ne tikai savai meitenei čakarē dzīvi (kurai varbūt vispār cits puisis būtu paredzēts dzīvē, bet viņa jau nezina, ka viņas puisis aiz muguras ar citu kā tikko iemīlējies staigā, skatās virsū, apkampj..) Domāju, ka viņam tā bija izraušanās no rutīnas (acīmredzot) un neko viņš nopietnu ar to nedomāja. Bet, ja nu notiks kāds pavērsiens, noteikti jautāšu pēc padomiem šeit, jo te katrai ir sava pieredze dzīvē un tik ļoti noderīgus padomus man draudzene nekad nav devusi.
15.06.2014 10:12 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
kāpēc Tu domā, ka viņš ir iemīlējies???tas, ka viņš pietēlo, lai dabūtu no Tevis vairāk nenozīmē, ka džeks ir iemīlējies...
būtu iemīlējies- nemūžam neteiktu, ka abas patīkiet, bet būtu tikai Tu viena un "vecā draudzene" sēēēēn jau būtu pasūtīta
15.06.2014 10:17 |

Reitings 1073
''kā tikko iemīlējies'' - nesaku, ka ir, bet tā uzvedās. :) jā, un pirms tam pasaka, ka viņu nemīlot. Protams, ka normāls vecis uzreiz rīkotos. Nu, acīmredzot tāds tipāžs.
15.06.2014 10:21 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Nesaprotu :D
Viņš nav tik bagāts, lai uzturētu jūs abas? Ja nauda pietiek, var vienoties dzīvot kopā 3jatā ;)
Pasaulē tas vairs nav nekas nosodāms un daudzās valstīs to daudzi piekopj :) Kāpēc slapstīties, ja to visu var noorganizēt civilizēti :)
15.06.2014 11:52 |

Reitings 59
Reģ: 14.06.2014
nelasīju pārējo komentārus, bet nu ko tev varu ieteikt - nav vērts! Kā tu vari zināt, ka viņam nav vēl tādas pāris meitenes. Varbūt viņš no tā visa gūst baudu, zin kā pievilina ar savu šarmu, liek lai meitene iemīlās un tad izrīkojas kā vien vēlas.
Un nabaga tā meitene ar kuru viņš ir it kā kopā, šādi vazāt aiz deguna nav ļoti vīrišķīga rīcība, drīzāk gļēva un cūciska, ja nevar savai meitenei atzīties, ka tomēr pret viņu nekā nav...
15.06.2014 11:52 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu un ko nozīmē aizņemts? Cik ļoti aizņemts? Ja viņam ir kaut kāda draudzene ar kuru pat kopā nedzīvo - tad es to noteikti neņemtu īpaši vērā un turpinātu tikties un saktītos līdz kam tas viss varētu novest. Un arī, ja sākuši dzīvot kopā - nav precēti, značit, jebkurā brīdī var pašķirties tā vai cita iemesla dēļ. Šādā situācijā ir vairāk svarīgi nevis - aizņemts vai brīvs, bet vai gatavs pārtraukt tās attiecības jūsu jauno attiecību dēļ. Neļautu puisim ērti "sēdēt uz diviem krēsliem", bet nenorakstītu arī tikai tāpēc, ka viņam ir draudzene, kuras rīt var nebūt...
+
15.06.2014 11:56 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
ka viņam nav vēl tādas pāris meitenes.

Kādas problēmas visas varat dzīvot kopā :) Pat kristietībā poligāmija ir atzīta lieta (mormoņi) vēl jo vairāk islāmā :D

Zinu ka jaunām meitenēm pakistāņi, turki iet pie sirds un islāms mīļš :)
15.06.2014 11:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits