PALĪDZIET!

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Biju pie friziera un esmu vienkārši šokā. Man no silti gaiši brūna toņa nokrāsoja MELNUS, kaut prasīju vienkārši pa pustonīti tumšākus un vēsus. Pat bildi parādīju. Biju salonā bbbinnija, pie tā idiota vīrieša. Pirmkārt jau viņa attieksme bija fenomenāla, jo plēsa matus, visu laiku strādāja ar smīknu un nemaz neklausījās ko es vēlos.. Jutos kā tāds sūds, kaut samaksāju par to kas man tagad uz galvas 50eur. Kad iztaisno(raudams un plēzdams) tad redz paziņo, ka varbūt šķipsnas ielikt, lai atkal dabūtu bik gaišākus. Es pie sevis nodomāju-un cik tad vēl par to man jāmaksā būs? Pie tam tad jau mati vsp noies, ja vēl kko balinās. Esmu vienkārši gar zemi par to kā var tik zemiski rīkoties. Vismaz varēja atvainoties un pateikt, ka jūtas vainīgs, bet vēl liedzas un saka, ka nav jau nemaz tik slikti. Es melnus varu arī mājās ar visparastāko lētāko garnier krāu nokrāsot, gandrīz pa velti, un rezultāts būs daudz reiz labāks. Ko Jūs ieteiktu manā vietā? Kā rīkoties?
13.06.2014 22:53 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Njaa, man ari friziere (pazina, kas strada majas) blondo skipsnu vieta taisija ombre. Nu tads ombre man sanaca, ka nezinaju vai smieties vai raudat. Turklat noplesa meemako pikji. Un ka mulke kluseju jo negribeju dirsties ar draudzeni. Cik nu draudzene, satieku tik cik matus nokrasot. Beigas nopirku pa $12 loreal ombre matu krasu un viss lieliski sanaca pasai. Tagad gaidu braucienu uz LV lai atgrieztos atpakal pie blonda tona, bet man jau paliek bail :)
14.06.2014 02:17 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Lasu un priecājos, ka ne es krāsoju matus, ne griežu kaut kā speciāli (tikai tik cik matu galus aplīdzinu - mans vīrs to izdara). Bija te nesen uznākusi kāre pamēģnāt nokrāsot, bet kaut kā pārgāja, palasot neveiksmes stāstus...
14.06.2014 03:00 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Meitenes-šodien zvanījuuz salonu un teicu, ka esmu neapmierināta. Tagd piedāvāja,lai nāku 1dien un kko labos. Tik nevarēju saprast vai būs vai nebūs atkal jāmaksā.:\
14.06.2014 09:44 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
kāpēc uzreiz neuzjautāji ja labos par maksu - kāda jēga vispār iet?
14.06.2014 10:14 |

Reitings 663
Reģ: 29.01.2009
Meitenes-šodien zvanījuuz salonu un teicu, ka esmu neapmierināta. Tagd piedāvāja,lai nāku 1dien un kko labos. Tik nevarēju saprast vai būs vai nebūs atkal jāmaksā.:\

Aizej pirmdien uz to salonu, uztaisi traci ja vajadzēs, bet uzskatu, ka par to neko tev nevajadzēs maksāt. Jo tā viņu kļūda, ka klients nepamierināts un nav pareizs iznākums un viņiem ir jāizlabo matu krāsa un tev par to nekas nav jāmaksā. Lai izlabo un tad vienkārši pasaki,ka nemaksāsi, jo friziera kļūda.
14.06.2014 10:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits