Kādi Cosmo dāmām plāni šim vakaram?
Mai Tai šovakar notikšot ballīte Brazīlijas stilā - ja sapulcēsies kompānija, tad šovakar vai rītvakar, iespējams, aiziesim. Ņemot vērā izlaidumu tuvumu, paredzams liels iereibušu tīņu pieplūdums.
Šovakar vienatne ar kakao krūzi rokās un noskaņošanās rītdienas mācīšanās dienai :) Pirmdien matemātikas eksāmens, iekrīt tieši manā dzimšanas dienā (l) Un tad jau sesija būs piebeigta :)
Man nav klasiskaas sesijas, taadeel veel ir gan lekcijas, gan eksaameni. Studeeju uznemejdarbibu. Fiziski dienaa man pietruukst laika.
Veel divas nedeelas. Eksaamens nakamajaa dienaa peec Jaaniem tas bus kaut kas...
bijām pagājušajā weekendā klubos, vnk tāāāds booorings, vai nu esmu "izaugusi" no tā, vai arī... nezinu :D
reāli bērnudārzs, maziņās pārtaisījušās uz makšķerēšanu, ar draugiem vnk norēcāmies :)
Kādēļ jūs tā pievērsiet uzmanību "Mai Tai" klubam. Ieminējos, jo paziņas stāstīja, ka šovakar varbūt došoties turp. Neteikšu, ka man konkrētais klubs īpaši simpatizētu.
Atbraucu uz neRīgas mājām - nesen nolijis, tagad spīd saulīt, viss tik zaļš un smaržojošs, terasīte, krūzē balta kafija un rafaello kastīte blakus - laime pilnīgā! (l)
Ballēties mani nevelk, pat alkohols pēdējā laikā nesaista. :D
Klubi mani neinteresē. Kamēr vīrietis skatīsies futbolu, es rakstīšu receptes. Beidzot realizēju mazo sapni par recepšu kastīti, tagad tikai vajag to piepildīt.