Kādi Cosmo dāmām plāni šim vakaram?
Mai Tai šovakar notikšot ballīte Brazīlijas stilā - ja sapulcēsies kompānija, tad šovakar vai rītvakar, iespējams, aiziesim. Ņemot vērā izlaidumu tuvumu, paredzams liels iereibušu tīņu pieplūdums.
Jāpabeidz viens no pēdējiem studiju darbiem.
Vasara it kā klāt, bet lielāku slinkumu sen neesmu izjutusi. Sēžu pie datora un mokos ar neizskaidrojumu nogurumu. Bet nu laiks laukā arī nav nekāds valdzinošais. Plus vēl pilnmēness.. neriskēšu doties ārā šovakar, vēl muļķības sastrādāšu :D
pec darba majas, paedisu vakarinjas un gulet :( jo rit un parit jastrada.. ka man tas nepatik... grrrr... bet tpt varu piekrist sim kaut man šeit būtu vairāk draugu ar kuriem kaut ko pasākt.... jo pat ja butu rit brivdiena droshvien panashkjetos, paluretu filmu un ar liktos uz auss :D
Laikam izklausīšos šovinistisks, bet nespēju iedomāties, kā dzīvo cilvēki mazpilsētās, ārpus Rīgas un Jūrmalas. Vai tiešām ikdiena nav ļoti garlaicīga?
Roberts...neteiksim.,ka esmu baigā mazpilsētā,bet reāli nav daudz jauniešu 25-30...visi ārzemēs,pasākumi maz apmeklēti,bet paši burkšķ,ka nekas nenotiek....ja ir sava kompānija mazpilsētās ir tīri ok,bet ja nav ir baigā garlaicība.
Šodien pa mājās, gribēju doties izklaidēties, bet šonedēļ nesanāks, diezmžēl.
Gribas kkādu action, ārdīties un smieties, bet neee, visam bija jāizjūk! :D Ahh....