Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pusdienošana darbavietā

 
Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Sēžu birojā un gatavojos doties pusdienās. Šajā kontekstā iedomājos pajautāt, vai pusdienojat darbā, un, ja - jā, tad ņemat līdzi ēdienu, sildiet to virtuvē, pasūtiet ar piegādi, dodaties uz netālu pārtikas veikalu, kafejnīcu, restorānu?
Ja ņemt ēdienu līdzi no mājās, kāds tas parasti ir - maizītes, salāti, našķi?
13.06.2014 11:32 |
 
10 gadi
Reitings 3532
Reģ: 13.03.2013
Esmu veģetāriete, līdz ar to man ,pamatā, visas kafejnīcas viss atkrīt, ņemu līdzi augļus ,dārzeņus kko tādu, ja es zinu ,ka man tajā dienā vrb būs laiks vai vēlme ēts ,bet lielākoties nav ne vēlmes, ne laika ēst.
13.06.2014 12:25 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man netālu ir tirgus darbam. Reizēm aizeju tur sapirkties pusdienas - augļus un biezpienu.
Visu laiku darbā stāv auzu pārslas un auzu klijas, kā arī žāvētas plūmes - kad nav laika un gribēšanas, sataisu auzu putru un pielieku tējkaroti cigoriņu kafijas vai banānu piespaidu klāt. Riktīgi garšo :D Ļoti reti aizeju līdz darba ēstuvei. Pa retai reizei ņemu no mājām iepriekš sagatavotu ēdienu.
13.06.2014 12:29 |
 
Reitings 154
Reģ: 13.03.2013
Pārsvarā pusdienās dodos uz kafejnīcām, kas ir netālu no darba.
Šad tad paņemu līdzi kaut ko no iepriekšējā vakarā gatavotajām vakariņām :)
13.06.2014 12:29 |
 
Reitings 379
Reģ: 02.06.2014
Man pie darba nav absolūti nekā, tāpēc visu jāņem līdzi. Kā nu kuro reizi sanāk, citu dienu paņemu maizītes līdzi, citu dienu kaut kādus makaronus, rīsus, kas nu iepriekšējā vakarā bijis pagatavots un uzsildu virtuves mikrenē :)
13.06.2014 12:33 |
 
Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Ņemu līdzi no mājām savu pudienu kārbiņu. :) Pamatā man pusdienās ir dažāda veida rīsi/griķi ar vistas fileju/kotletēm/karbonādi un dažāda veida svaigie salāti, kā nu kuru reizi. Našķošanās nolūkos līdzi ņemu riekstus, bezpiedevu jogurtu, biezpienu, augļus, Piena Spēku vai mājās izcepu kādu veselīgo našķi.
13.06.2014 12:35 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Agrāk ņēmu līdzi un uzsildīju. Tagad eju pusdienot uz ēdnīcu. Darba diena ievelkas tik gara, ka līdzpaņemto apēdu kā otrās brokastis.
13.06.2014 12:36 |
 
Reitings 750
Reģ: 04.04.2014
Es parasti dodos uz kādu no ēstuvēm, kas atrodas blakus darbam. Un vēlāk saldajā kāds šokobatoniņš.
Vienīgi vienmēr aizdomājos par to, ko ēdu tajās ēstuvēs, ja nu ar ēdienu kaut kas nav tā. Tādēļ sāku apsvērt citu variantu.
13.06.2014 12:43 |
 
Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Eju uz ēdnīcu. Dažreiz ņemu līdzi, bet foršāk tomēr aiziet līdz ēdnīcai, paēst, palasīt Dienu vai Neatkarīgo un paskatīties uz cilvēkiem.
13.06.2014 12:44 |
 
Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
blāviens kādi nabagi :D
Es no sava ofisa katru dienu braucu ēst vincentā :D
13.06.2014 12:45 |
 
Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Strādāju vakaros, tāpēc iepērku veikalā. Parasti kāds graudainais biezpiens, banāns, pienaspēks, rieksti. Citu reizi nopērku salātus.
13.06.2014 12:48 |
 
10 gadi
Reitings 751
Reģ: 29.01.2009
Mums bija labi, mūs visus pabaroja uz vietas, par baltu velti :D
13.06.2014 12:48 |
 
10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Rīgā parasti paņemu maizītes un kādu gardumu. Dažreiz salātus. Bet neko, kas būtu jāsilda vai ar ko būtu baigi jāņemas. Kafejnīcu mana darba tuvumā nav un pat ja būtu, diez vai es kkur ietu, jo man ērtāk un lētāk liekas paņemt no mājām.
Rīgā mums ar kolēģi ir savus rituāls pusdienām :D
Otrā filiālē nav jēgas neko ņemt, jo tur tāpat nebūs pusdienu pārtraukuma.
13.06.2014 12:48 |
 
Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
blāviens kādi nabagi
Es no sava ofisa katru dienu braucu ēst vincentā


Par ko Tu naktī strādā? :)

Restorāns "Vincents"
Elizabetes iela 19, Rīga, LV-1010
T +371 67332830
M +371 29422446
F +371 67830206
[email protected]

Darba laiks:
Pirmdien- sestdien: no 18.00 līdz 22.00

Svētdienās: slēgts
13.06.2014 12:49 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Pārsvarā ņemu līdzi pusdienas - gaļa+salāti visbiežāk.
Ja nepaņemu līdzi, tad braucam ar kolēģiem paēst ārpus biroja. Biroja ēkā ir restorāns, bet nu tur neadekvātas cenas, līdz ar to braucam uz lētāku ēstuvi.
13.06.2014 12:53 |
 
Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Pārsvarā pārtieku no našķiem darbā, jo gluži doties uz kafejnīcu parasti negribas: labāk pasēžu, pastrādāju un pagraužu cepumus, riekstus, rozīnes vai notiesāju šokolādes tāfelīti.
Mana apetīte parasti mostas krietni pēc pusdienas; ja sanāk birojā aizkavēties ilgāk, esmu spiests arī vakariņot šeit.
13.06.2014 14:03 |
 
Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
13.06.2014 14:07 |
 
Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Domāju, ka ne visiem diena birojā ir tik piepildīta kā misshine.
13.06.2014 14:30 |
 
Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Eju ēst uz ēdnīcu. Es varētu grauzt visu laiku kaut ko, bet nejūtos paēdusi, vienreiz pa dienas vidu paēdu silto ēdienu, tad ir spēks strādāt. Iepriekšējā darbā, kad nebija pusdienu pārtraukums, iedzīvojos problēmās ar vēderu. Gastrīts bija.
13.06.2014 14:40 |
 
Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Vispār ideālais variants, ja mana darbavieta nodrošinātu man pusdienas, jo pat, ja tā ēdnīca, kur eju ir lēta, vienmēr paēdu līdz 3 eur, tad tāpat tas ir pamatīgs robs makā, jo ēdu katru dienu.
13.06.2014 14:42 |
 
Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Nē, es braucu uz Jūrmalu ēst, tagad sēžu pie stūres, drīz būšu pāri Vanšu tiltam, blakus man planšete, došu ziņu, kad būšu tikusi pari tiltam, tas būs pēc kādām 11 minūtēm... :D :D :D
13.06.2014 14:44 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits