Labrīt!
Pieņemot, ka labākā vieta, kur prasīt sieviešu / meiteņu viedokli ir šeit, esmu nonācis šeit.
Tātad pirms 2 nedēļām aiz garlaicības piereģistrējos kādā no iepazīšanās portāliem, vienkārši, lai paākstītos un pakavētu laiku. Bez jebkāda plāna iepazīties vai ko tamlīdzīgi. Un piereģistrēju es tā saukto viltus kontu - ne vārds, ne bildes ir manas.
Labi, parasti tā bija vienkārši muļķīga sarakste, kas ne mani, ne kādu citu praktiski nedarīja ne siltu, ne aukstu. Bet pirms nedēļas es sāku sarakstīties ar kādu tiešām ļoti interesantu meiteni, kas man tiešām ļoti iepatikās. Nu tiešām, es to nebiju gaidījis. Šeit gan jāpiebilst, ka sarakstē es nevienu netēloju, es rakstīju visu ko domāju pats un stāstīju patiesību par sevi, taču bilde un vārds joprojām nebija īsti. Un šobrīd man pašam ir baigie sirdsapziņas pārmetumi par to, jo meitene man tiešām patīk, bet ir skaidrs, ka es taču nevaru turpināt izlikties par citu cilvēku.
Vai ir vērts izstāstīt patiesību un cerēt, ka meitene kaut daļēji to varētu saprast un piedot? Vai pareizāk būtu aizmirst par viņu un vienkārši pazust?