Šokējošā krāpšana

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Sveikas!
Temats šāds - krāpšana.
Vakar uzzināju , ka manā ģimenē arī ir bijis šis gadījums, lai gan līdz šai dienai domāju, ka manā jau nu noteikti vecāki ir uzticīgi bijuši viens otram. Tas mani tā sāpināja...jo, acīmredzot, nelīdzēja ne fakts, ka esi laulībā, ne māte dzemdējusi un audzina vairākus bērnus, nevis vienu...
Jautāju mātei, kāpēc nepameta, un protams, bērnu dēļ, jo kur gan viņa viena liktos...
Tas viss man lika tā aizdomāties arī par savām tagadējām attiecībām un visu laiku pinas domas pa galvu...kā lai spēj vīrietim uzticēties? Viņi taču to uztver vienkāršāk, nekā mēs, sievietes...
Es savējam vien devu zināmu, ka , tiklīdz uzzinātu, pamestu neatskatoties, bet tāda pilnīga uzticība man arī neveidojas pret viņu. Spriežu tikai pēc sevis, ka es to nedarītu, esot attiecībās, bet ko gan es zinu, ko domā otrs?
Kāda jūsu pieredze, secinājumi, ieteikumi?
Paldies :)
12.06.2014 14:10 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Es gan atkal pilnībā neatbalstu uzskatu no sērijas "ko nezini, tas nesāp". Tas, ka tu nezini, ka tevi krāpj, nenozīmē, ka tas neko neietekmē. Pat ja to nekad neuzzini - tas, ka tavam partnerim ir vēl kāds cilvēks paralēli, nenormāli ietekmē gan viņu, gan jūsu attiecības, gan tevi. Gan fiziskā, gan smalkajā līmenī.
12.06.2014 15:32 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
tas, ka tavam partnerim ir vēl kāds cilvēks paralēli

Es biju domājusi, ka ne jau cilvēkam ir regulārs mīļākais, bet tieši par vienu vienīgu gadījumu.
12.06.2014 15:34 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es gan atkal pilnībā neatbalstu uzskatu no sērijas "ko nezini, tas nesāp". Tas, ka tu nezini, ka tevi krāpj, nenozīmē, ka tas neko neietekmē. Pat ja to nekad neuzzini - tas, ka tavam partnerim ir vēl kāds cilvēks paralēli, nenormāli ietekmē gan viņu, gan jūsu attiecības, gan tevi. Gan fiziskā, gan smalkajā līmenī.

Protams, ka krāpšana ietekmē attiecības, tai skaitā, arī uz labo pusi. Manī kaut kā dzīvo uzskats tāds:"Ja mans mīļotais cilvēks ir Laimīgs, Laimīgs esmu arī es". Vienreizējs sānsolis, kas noticis "neveiksmīgu apstākļu sakritības dēļ" mani neuztrauc, ja tas manai sievietei palīdzējis saprast, cik ļoti viņa tomēr mīl mani. Tomēr, ja es par to uzzināšu, tad nekad nespēšu viņai vairs uzticēties .. un kādas gan attiecības bez uzticības?
Un patstāvīgs mīļākais vai mīļākā, vai patstāvīgi sānsoļi, nu būsim godīgi, meliem īsas kājas un agri vai vēlu pats melis sapinās savos melos un viss nāk gaismā. Tātad, es par to uzzinu - mana uzticība ir sagrauta un to vairs nekas neatjaunos pret šo cilvēku = attiecību beigas.
Tāds ir pamatojums manam uzskatam.
12.06.2014 15:52 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Attiecības, kurās viens otru vaino neuzticībā no malas ir tik smieklīgas. Esmu novērojusi, ka tādas bērnišķīgas attiecības ar neskaitāmām greizsirdības scēnām agri vai vēlu pajūk.
Laika jautājums, perversule!
Vai nu sāciet viens otram uzticēties vai arī rēķinies, ka galu galā vienam no jums apniks visu laiku tikt vainotam par lietām, kuras nekad nav darījis! :)
12.06.2014 17:33 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Vai nu sāciet viens otram uzticēties vai arī rēķinies, ka galu galā vienam no jums apniks visu laiku tikt vainotam par lietām, kuras nekad nav darījis!

Pilnīgi piekrītu.
Un, ja arī kādreiz tas ir darīts, bet ir piedots un ir nolemts dzīvot tālāk kopā, tad nav godīgi uz pagātnes pamata otru turēt aizdomās, neuzticēties, ja nespēj to izsvītrot un aizmirst, tad vienkārši jāliek punkts.
Jebkurā gadījumā parasti arī otrs cilvēks, neatkarīgi vīrietis vai sieviete, parasti jūt, ja nav uzticēšanās, ja tiek turēts aizdomās, ja neapzināti tiek gaidīta krāpšana. Un tas ir drošākais veids, kā panākt, ka Tevi tiešām krāps.
12.06.2014 18:01 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Es vienkārši nevarētu samierināties ar domu, ka ar mani nav gana, ka mans vīrietis skūpsta, glāsta citu sievieti un pēc tam nāk mājās pie manis.

Nezinu vai vispār ir piedzimusi sieviete ar kuru man būtu gana ar vienu :-D :-D :-D. So? Ko lai tagad daru? :-D :-D :-D Ar trijām kaut cik pietiek - par vienu vispār nevar iet runa.
12.06.2014 18:06 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Nezinu vai vispār ir piedzimusi sieviete ar kuru man būtu gana ar vienu . So? Ko lai tagad daru? Ar trijām kaut cik pietiek - par vienu vispār nevar iet runa.

Tev trīs rokas ? 0.0
12.06.2014 18:31 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es saprotu Tavu mammu. Un nepavisam nedomāju, ka viņa būtu saucama par naivu zostiņu. Drīzāk par saprātīgu sievieti, acīmredzot ğimenes saglabāšanu lika augstāk par sevi. Diezvai ar bērniem bija tā viegli ņemt un aizskriet. Turklāt varbūt visu izvērtējot, pieņēma arī kādu savu 'vainu' tajā... Nezinu.
12.06.2014 18:40 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012

Visi plusi šeit!
12.06.2014 19:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits