vienmēr, kad runa ir par galēji pretējiem uzskatiem, atrodas kāds, kas tikko izveidojis profilu un aktīvi piedalās. kāpēc?
anonīms Cosmo lasītājs vai kauns no sava atpazīstamāka profila komentēt?
smēķēšana vienkārši beidz nost arī citus cilvēkus nevis tikai tevi un varbūt visi to nevēlas un nevar paciest.
Nu lai necieš, man nav daļas gar citu problēmām ... Reāli , nekādi menti kaut ar 1000 protokoliem nemainīs manus pīpēšanas paradumus!
Ļoti jauki, bet ko tu darītu, ja taviem kaimiņiem nepatiktu tas, ko tu dari?atgādinatu ka ir simt un viena lieta kas savukart man nepatīk ko dara viņi.
atgādinatu ka ir simt un viena lieta kas savukart man nepatīk ko dara viņi.
katrs dzīvo savu dzīvi, kā vēlas. katrs piekopj tādus paradumus, kā vēlas. katrs atbildīgs par saviem lēmumiem. viss. vieglāk ir saprast tos cilvēkus, kuri izvēlas pīpēt, apzinoties, ka tas bojā veselību, nekā tos cilvēkus, kuri domā, ka ar visādiem video, rakstiem, tekstiem izmainīs kāda paradumus.
Pff .. labāk uzpasē savas aknas,... Nu reāli, kas Tev daļas gar manu plaušu? 13 gadus pīpēju, tikko veicu pilnu med.apskati un neviena aizrādījuma ... Fu*k u!
Es pati vairs nepīpēju, bet es pilnīgu saprotu pīpētāju cepienu, kur tagad vispār VAR pīpēt? Nu kas pazemes bunkurā būs jālien? Arī stulbi taču.
Ak, jā un jūs visas būtu UK pabijušas un vairs nečīkstētu par Latvijas pīpētājiem
Vienmēr būs stulbi cilvēki, ar to jārēķinās. Neko tiem pīpmaņiem neizdarīsi. Bez cigām kļūs psihi un neadekvāti, jo CNS vāja, tāpēc, lai zīž savu sosku.
Ja jau neievērosim likumus, kas aizliegs smēķēt uz balkona