Es, protams, atvainojos, bet kā var salīdzināt smēķēšanu ar kaimiņu bērna klavieru spēlēšanu??? Nezinu kādās kartona kārbās citi dzīvo, man arī ir kaimiņš, kas spēlē klavieres, dzirdu tik klusi, ka mierīgi pati ieslēdzu savu mūziku un man nekas netraucē. Kā jau te rakstīja, ir aizliegts trokšņot pēc 23:00, par to droši varat sūdzēties, tāpēc esmu pārliecināta, ka jūsu veselību tas nekā neietekmē.
Mani vispār šī diskusija smīdina vēl ar to, ka te sāk mētāt kaut kādus salīdzinājumus ar agresīviem veģetāriešiem. Kāpēc jums, cilvēki, vienmēr šķiet, ka pasaule grozās ap jums? Ka jums kāds tik ļoti grib kaut ko propagandēt? Šajā gadījumā - nesmēķēšanu. Par sevi varu teikt, ka man jūsu smēķēšana ir pie kājas. Pie kājas līdz brīdim, kad tā pavisam tieši neietekmē mani!
Pie tam, parkā mani smēķēšana kaitina krietni mazāk kā tas, ka es dzīvoju 1. stāvā un kaut kādi "pacančiki" zem mana loga iziet papļāpāt un uzsmēķēt, jo pilnīgi visus dūmus ievelk manā istabā. Ziemā man būtu vienalga, bet sorry, neuzskatu, ka man vasaras karstumā būtu visu laiku jāskraida vērt ciet logu lai pakļautos citu iegribām.