ctn, givenchy jums nav jāsaka paldies par to, man tas liekas pašsaprotami, jo man pašai arī nepatīk ostīt dūmus, piemēram ejot pa ielu, tādēļ arī pati to nedaru un piedomāju kur un kādos apstākļos smēķēju, jo tā ir mana izvēle to darīt, tad nu to daru, izbaudot savu dūmu, nevis ātri smēķējot, astoņu ļaunu acu pavadībā, piemēram :D
Bet nu par to tēmu - ja man mana traki kaitinošā, uz nerviem krītošā, par visu dzīvē neapmierinātā kaimiņiene man sāks teikt, ka viņai nepatīk, ka es savā privātmājas pagalmā smēķēju, man būs viņa jārespektē? Tas nu gan, piedodiet ir galīgi stulbi, jo tomēr es nevaru noregulēt, lai vējš nepūš uz viņas pusi manus tik nežēlīgi daudzos dūmus :D
Vispār atbalstu, bet man principa pēc nepatīk, ka nerespektē smēķētājus, tas ir tāpat kā, piemēram, kafejnīcā ir smēķētāju telpa. Tad ienāk viens nesmēķētājs un viss, neviens smēķētājs vairs nevar smēķētāju telpā, kas ir speciāli nodalīta priekš smēķēšanas, smēķēt, jo tam nabadziņam jāelpo tie dūmi. Ko tad tie nesmēķētāji lien pie tiem, kas smēķē?
Es tak neeju bāzt visiem burkānu mutē, jo redz, esmu vegāns un atbalstu veselīgu uzturu! :D
Ai,sacepos lieki :D