Pirms pusgada atmetu smēķēšanu, biju smēķētāja ar 8 gadu stāžu un tagad nesaprotu kur ir tā mana labā karma :-D vienmēr centos iet maksimāli tālu no cilvēkiem, nekad dūmus nevienam neesmu pūtusi virsū, bet tagad, kad nesmēķēju, sāku pamanīt, ka citiem smēķētājiem vispār vienalga, jo pilnīgi mierīgi var garāmgājējam iepūst dūmus sejā, smēķēt pieturās utml. Noteikti atbalstu likumu par 21 gadu, domāju, ka tas varētu tomēr sarežģīt pusaudžiem ap 14-18 gadiem iegādāties cigaretes. Bet par publiskām vietām- nezinu vai tas ko mainītu. Drīzāk, manuprāt, palīdzētu kāda akcija līdzīga kā CSDD cieni citus, jo daudzi smēķētāji varbūt nemaz neaizdomājas cik nereāli pretīgi ir tie dūmi un ka ja mēģinātu respektēt nesmēķētājus, paejot tālāk no, piemēram, pieturas, nekādus aizliegumus nemaz nevajadzētu.
Un par to smēķēšanu vannas istabā utt- man tā kaimiņš aiz sienas dara un viss pa ventilāciju atnāk pie manis. No rītiem mani pamodina kārtīga dūmu smaka un neko jau nevar pateikt- viņš ir savā dzīvoklī un viss. Tur palīdzēs laikam tikai pārvākšanās privātmājā, bet ne jau visiem ir šāda iespēja. Nevar jau vispār aizliegt smēķēt.