Nu bet cilvēki 24/7 nav mājās, viņi iet uz darbu un uz veikalu. Un nedomāju, ka visi pīpētāji speciāli sameklē vietu, kur ir pārdesmit cilvēku ar bērniem un tad aizpīpē.
Viņi, droši vien, varētu atrast 102 lietas, neskaitot smēķēšanu, kas viņiem nepatīk tevī.Es atrastu 204 un ????????? Beidz murgot. Man ir feini kaimini, es pieciesu ko vini dara, man ar to preti atdara. Visi laimigi. Pipeju uz lodžijas. Viss. Savas pasakas beidz tak izdomat.
Bet runājām jau mēs tieši par pīpēšanu uz balkona, kas ir mājās. Kāpēc nevar pīpēt dzīvoklī?uzpīpu , atveru plašio ,logu izvedināt! Un starpība? Man uz lielās lodžijas atark zivedinas, vējš arī ir...
Nu mājās taču. Vai tad nevar? Kāpēc nē?
Es atrastu 204 un ????????? Beidz murgot. Man ir feini kaimini, es pieciesu ko vini dara, man ar to preti atdara. Visi laimigi. Pipeju uz lodžijas. Viss. Savas pasakas beidz tak izdomat.
Plaušu vēzis, starp citu, bieži nāk ļoti negaidīti un pēkšņi, bet tas tā. Es jau tev nepārmetu par smēķēšanu, bet par to, ka spļauj atklāti virsū citiem.
Kur ārā, ja tie cilvēki, kuri nevar pīpēt uz balkoniem, dzīvo daudzīvokļu mājā, kur pagalmā rotaļājas bērni? 10m no ieejas nevar, bērnu klātbūtnē nevar, TAD KUR??