Man nepatiik, ka juus visus smeekeetaajus metat vienaa maisaa. Es biju forsha ikdienas smeekeetaaja - pieturaa piipeeju tikai tad, kad es tieshaam biju viena tajaa pieturaa un taapat tas nebija Riigas centraa, kur ir daudz garaamgaajeeji. Ja kaads bija pieturaa, tad izgaaju no nojumes un smeekeeju kaadus 10 metrus nostaak. Ja gadiijaas kaada cigarete, ejot pa ielu, tad kaadu cilveeku apdzenot, bishki aiztureeju elpu ar duumu, lai nesanaak izpuust tam cilveekam tieshi sejaa. Privaatajaas balliitees, pirms aizdedzinaaju cigareti, paprasiiju nesmeekeetaajiem, vai netraucee. Laipni pajautaajot, lielaakajai daljai nesmeekeetaaju bija vienalga, un tiem kam trauceeja - nu nekas. Panjeemu kaadu savu piipeetaajdraugu 5 minuushu kompaanijai un pagaajaam nost no taa nesmeekaataja. No problem. Veel tagad, ja sanaak norauties un tomeer uzpiipeet, esmu ljoti toleranta. Juus toch kaa taadi agresiivie vegjetaarieshi - ja cilveeks piipee, taatad pilniigi netolerants briesmonis, kas ar saviem duumiem speciaali veelas juus nogalinaat...