Lapiņa uz mašīnas loga!!!! Ļoti nepieciešama palīdzība!!

Reitings 52
Reģ: 06.05.2010
Sveiki meitenes! Ļoti nepieciešama palīdzība!!!
Šorīt no rīta man zem logu tīrītājiem bija palikta lapiņa. Uz tās krievu valodā bija rakstīts, ka kādam acīm redzot esmu apskādējusi mašīnu pašai to neapzinoties. Un tas ir noticis 29.05, reāli pirms 2nedēļām...un reāli mašīnu lieku pie daudzīvokļu mājas kurā dzīvoju, un katru dienu lieku pie tās dzīvokļu mājas mašīnu, un kā tas var būt, ka tikai tagad pēkšņi attapies, ka es tieši esmu tā, kas apskādējusi viņa mašīnu, manai mašīnai nav ne skrambiņas, vienīgais manai mašīnai ir āķis aizmugurē, varbūt, iespējams, ka ar āķi esmu aizskārusi mašīnu kkā pašai nemanot, bet domāju ka kkādam triecienam jau tad ir jābūt, lai es pati to apzinātos!! tad varbt esmu kkā minimāli piedūrusies iespējams... nesaprotu, ko man tagad darīt, viņš tur raksta ka es esmu apskādējusi viņa mašīnu un vnk aizbraukusi...nesaprotu, vai šis cilvēks vispār var mani pie kkā vainot, raksta, ka ja nesazināšos ar viņu tad viņs ziņošot policijai un, ka tad man var atņemt tiesības un 200 EUR sods, vai viņs tā vispār var rīkoties?? un vai man tiešam reāli var būt kkas par tik minimāliem nodarījumiem.... Esmu šokā!! Ceru ka kāda dos kādu padomu, ko man iesākt, sazināties ar viņu vai nē? negribu maksāt par kko ko pati nesaprotu kā būtu varējusi izdarīt, katru dienu tur lieku mašīnu, nekad nekas tāds nav noticis.
12.06.2014 10:55 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tev grūti ar lapiņu aiziet uz polociju? Tu pateiks kas jādara. Un uz ātro lūdzu. Nu kāpēckādi urlas akarēlatviešu meitenes un tik banāli? Nelaujies lūdzu!!!!!!!!!!!!!!
12.06.2014 15:45 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Tev aijin ar atminu cabigi,tie nebija rati zoss tada un ne ed pardevu

Līga Upeniece, jā ar atmiņu iekš cosmo čābīgi, tāpēc pameklēju: http://cosmo.lv/forums/topic/159851-ergonomiska-soma-vasarai/?sort=ASC&pnr=6 Somu tak tirgoji, ko tev atdeva.
12.06.2014 15:46 |

Reitings 52
stirpais dzimums, man liekas neviens ne par ko 100% nevar būt pārliecināts, neatceros ka būtu iebraukusi tajā mašīnā, bet kas zin, mosk braucot atpakaļ gaitā lai izbrauktu no stāvvietas ar mašinas āķi esmu nedaudz aizskārusi to mašīnu kkā, es tiešam nezinu, varbūt tad pat nejūt ja aizkar mašīnu, nezinu.. tiešām tas man ir vienīgais variants kas varētu būt noticis un es to nebūtu pamanījusi..

Reitings 27552
bellakilla, ja tā btu to zinatu uzreiz!!!!!!!!!!!!!!! ta ka.... ķer naivos... besiii ka čakarē latviešu naivās meičas kāds nariks urla.... besīīīī

Reitings 27552
lesley tevi nost nesitīs ja kaut pazvanisi un konsultēsies ar polociju. nu pazvani kaut vai...bio rio...lūdzu nu!
12.06.2014 15:48 |

Reitings 52
Lab, paldies visām par jaukajiem un varbūt par ne tik jaukajiem komentāriem, vismaz kkādas idejas esat man pasviedušas, ceru ka viss nokārtosies man, paldies Jums!!! :)
12.06.2014 15:49 |

Reitings 52
Kubiete, pašlaik mēģināšu ar dažiem pazīstamiem sazināties par šo situāciju, tad, ja nekā savādāk, tad, jā, zvanīšu policijai!
12.06.2014 15:51 |

Reitings 52
bellakilla, es netaisnojos, es vnk jūtos, ka tieku vainota pie tā pie kā nemaz neesmu vainīga.
12.06.2014 15:54 |

Reitings 27552
Kubiete, pašlaik mēģināšu ar dažiem pazīstamiem sazināties par šo situāciju, tad, ja nekā savādāk, tad, jā, zvanīšu policijai!
Tikai nezvanin tam urlam! Nu ludzu pajauta polocijai, pazvanot tevi tak nesitis nost.
12.06.2014 15:55 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
lesley, pēc tam pastāsti kā tev beigās viss sanāks.
Interesanti. :D
12.06.2014 16:01 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
vispratigak tomer butu aiziet uz to policiju un pajautaat ko dariit. vismaz mieriigaak guleesi :)
12.06.2014 16:07 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Tavā vietā es ar to lapeli jau sen būtu policijā.
12.06.2014 16:33 |

Reitings 3467
kāds nariks urla.... besīīīī
Nu nevajag uzreiz tādu attieksmi!
Ja autore nezina krievu val., runa latviski. Ja vins nesaprot, ta ir vinja problema. Es tomer pazvanitu - iespejams, ka cilveks ko sajaucis un patiesiba ir jauka persona.
Kapec sutit meiteni uz policiju? Tajaa lapelee nekaa kriminaala nav (taas, kas nemaak lasiit - tur nauduc nepieprasa) un domaju, ka policija tikai pasmiesies. Ne jau policija tagad ies un meitenes vietaa zvaniis tam cilvekam. Es pazvaniitu, iesleegtu veel sarunas ierakstiisanas funkciju un mierigi parunaatu.
12.06.2014 19:23 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Es pazvaniitu, iesleegtu veel sarunas ierakstiisanas funkciju un mierigi parunaatu.
++
Dažas ir tik ļoti pret zvanīšanu, ka pilnīgi liekas, ka viņai degunu izdauzīs caur telefona klausuli, ja viņa piezvanīs un uzzinās, kas īsti par situāciju.
12.06.2014 19:25 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Nelasīju komentārus, bet ja jau tiešām zini, ka avāriju neesi izraisījusi, iešāvās prātā, ka tas vienkārši stulbs joks no kāda? :-D varbūt kāda jubileja tuvojas un draugi izdomāja pajokot un tu tagad uzztraucies.. nu vai arī kāds kaimiņš tevi noskatījis un grib dabūt numuriņu :-D
12.06.2014 19:29 |

Reitings 398
Reģ: 12.05.2014
Nigērijas princis ev nerakstīja? Viņam vajagot naudu pārskaitīt.
12.06.2014 19:31 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es tomer pazvanitu - iespejams, ka cilveks ko sajaucis un patiesiba ir jauka persona.

Jauka persona ar draudiem? Kā savādāk saprast to, ka ja nevienosies, iet uz policiju? Jauks cilvēks uzreiz ies uz policiju un tā meklēs izlīgumu.
Kapec sutit meiteni uz policiju?

Tāpēc, ka aunam redzams, ka tas ir izspiešanas mēģinājums.
Es pazvaniitu, iesleegtu veel sarunas ierakstiisanas funkciju un mierigi parunaatu.

Ja sarunu nav ierakstījusi policija, ieraksts nav ņemams vērā.
Ne jau policija tagad ies un meitenes vietaa zvaniis tam cilvekam

Tieši to viņiem IR jādara. Tas ir viņu pienākums.

1) Sods par mukšanu no notikuma vietas, laikos, kad mums bija lati, bija 500Ls un tas tika piemērots automašīnas īpašniekam. Ar autovadītāja apliecību tam sakara nav, jo nav iespējams pierādīt, kas bijis automašīnas vadītājs, taču automašīnas īpašniekam likums neprasa uzreiz būt ar vadītāja apliecību. No kurienes izzīsts sods ar tiesību noņemšanu un 200€? Murgs.
2) Tā nu tas kāds 2 nedēļas sēdēja un cietās un domāja - teikt vai neteikt? Ja man kāds apskādē mašīnu un es zinu kur viņš dzīvo, esmu klāt max nākamajā dienā. Kurš 2 nedēļas zīlēs vai vajag vai nevajag piekasīt sodu? Tas nav nopietni.
3) Ja "cietušais" nezināja, kur autore dzīvo, automātā bija jāvēršas policijā. Pieņemsim, ka es dzīvoju Bolderājā, bet pie Alfas apskādēju kādu netīšām un pati to nepamanu. Cietušais ir no Pļavniekiem. Kā viņš mani atradīs? Loģiski, ka neviens pat nemeklēs, sauks uzreiz policiju un miers.
4) Ja arī ar āķi kāds ir aizķerts, uz āķa paliek krāsa no otras mašīnas. Ja tās tur nav, nav nekā. Nu, ja arī švīku nav uz pašas mašīnas.
5) Nekādā gadījumā ne policijai, ne tam "cietušajam" nevajag izklāstīt savu versiju, kā tas varēja gadīties. Jāklausās ir viņa versija un jāizvērtē, cik reāli tas varēja būt.
6) Lapu vajag saglabāt. Pirms iešanas uz policiju, es iesaku pat nokopēt. Mūsu valstī daudz kas "pazūd"...
Ne caur kādiem paziņām to risināt nevajag, tikai caur policiju. Tā tie krāpnieki barojas. Naudas autorei par daudz, vai kā?
12.06.2014 19:38 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Kaut pasaulē būtu vairāk tādu daiļā dzimuma pārstāvju kā Alexxa!
12.06.2014 19:44 |

Reitings 3467
Jauka persona ar draudiem?

Kur tu saskati draudus? Tas, ka veersiisies policijaa? Kops kura laika tas uzskataam par draudu?

Tāpēc, ka aunam redzams, ka tas ir izspiešanas mēģinājums.
Kur tu redzi izpiešanas mēģinajumu? Autore kaut kur raksta, ka pieprasiita naudas summa? Noraadiisana uz iespejamo sodu nav uzskataama par izpeisanas meeginajumu.

Ja sarunu nav ierakstījusi policija, ieraksts nav ņemams vērā.
Skaidri redzams, ka tev nekadas noeegas nav no piedarijumiem. Tapec talak pat nekomentesu.
12.06.2014 21:25 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kur tu redzi izpiešanas mēģinajumu?
Tev auto pašai ir? Smadzenes ieslēdz! Te jau meitenes rakstīja - iesniegumam ir jābūt 3 dienu laikā, citādi cietusī puse var iet izstiepties. Te pēkšņi pēc 2 nedēļu klusuma uzrodas kaut kāds mistiskais labvēlis, kurš uz policiju neies, ja viņam piezvanīs. Skaidrs taču, ka tur piezvanot, autorei prasīs naudu par saskādētu auto. Ne jau pateiks tikai :"Fuj, šitā vairāk nedari!" Ja naudu neprasīja likumā noteiktajā kārtībā, bet prasa tagad, kas tas vēl ir, ja ne izspiešana?

Skaidri redzams, ka tev nekadas noeegas nav no piedarijumiem.

Mazāk skaties seriālus. Pagājušvasar pati saskāros ar situāciju, kad tas, ko biju pati ierakstījusi, neskaitījās pierādījums. Pie kam tā nebija pat telefonsaruna - tas bija video ieraksts ar visu otras puses seju, ne tikai sarunu kā tādu.
"Ja ieraksts veikts ar iekārtu, kas nav verificēta likumā noteiktajā kārtībā, ieraksts nav uzskatāms par autentisku, līdz ar to nav derīgs kā pierādījums".
Precīzs citāts no tā lēmuma, kas man stāv plauktā.
12.06.2014 22:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits