SSD ir viens mīnuss - disku nedrīkst tīrīt vai defragmentēt pārāk bieži, jo viņam ir ierakstu limits vai kaut kā tā, bet nav jau nekāda vaina.
Marta, izdomā kārtīgi, tu esi studente. Protams, ja ir nauda, tad pērc nost. Bet nu nezinu, vai studentam, kas vel nezin, kas viņam nākotnē būs jādara, vajadzētu izsviest naudu tagad ārā. Neko jau milzīgu studiju laikā nedara. Un tehnoloģijas attīstās, tā kā, kad pabeigsi, noteikti gribēsi jaunu. Kā jau teicu, pati studēju IT, tā kā vajag kārtīgus dzelžus it kā, bet lietoju ASUS porķiku, kas mani apmierina. HDD 750GB, CPU Intel Core i5, atmiņa 4GB. Neko vairāk nevajag, arī strādājot ar liela apmēra video montēšanu vai datubāžu izveidi. Nezinu, es studiju laikā tādu naudu neizgrūstu, jo zinu, ka tad, kad beigšu, tad jau būs citi dzelži, kuri būs aktuāli un tad man vajadzēs arī, ja, protams, darbā nepieciešams būs, bet es jau nezinu ne kur nonākšu pēc studijām, ne arī to, vai vispār iegūšu to izglītību. Bet ja ir nauda, tad uz priekšu - ej uz veikalu, ķer pašu jaunāko Mac'u un viss.