Briesmīgi kolēģi

Reitings 232
Reģ: 29.01.2009
Sveikas.
Šī ir pagalam briesmīga diena nevis darba apjoma (bet arī tā dēļ), bet gan nejauko kolēģu dēļ. Šķiet, ka mani grib izēst vai vnk viņām nav kur citur savu žulti izliet kā tikai uz manis.
Kā jūs paciešat netaisnīgu attieksmi?ja tieku nepatiesi apvainota es sevi aizstāvu, bet vinām tas neinteresē - tik bļauj savu.
Piebildīšu, ka esmu vienīgā latviski runājošā savā kolektīvā + esmu jauniņā darbā, bet ne tik jauna, lai neko nezinātu un nesaprastu (savu darbu daru labi). Pārējais kolektīvs kā minimums 2 gadus ir bijis nemainīgs.
Nezinu kā to visu uztvert, jo darbs ir izdarām, bet kolektīvs manī izraisa riebumu un uz darbu negribas iet tikai viņu dēļ.
10.06.2014 19:59 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
És kad atgriezos darba, kolektivs bija nedaudz pamainijies. Un bija paris uzputigas damites, kuras nu domaja, ka vares mani komandet. És nekluseju, mes salecamies ta kartigi. Pec tas reizes neviena pat neuzdrosinas kko iepikstet vai apvainot mani. Aiz muguras sacer daznedazadus stastus, bet man tas ir vienalga.
Protams, ka vislabak ir neielaisties stridos, bet te jau ir konkreta kapsana uz galvas. És noteikti pateiktu visu, ko domaju un pieprasitu, lai partrauktu but tadam maitu lijam.
P.s. man tas riebekles bija latvietes, visriebigaka pie tam bija mamina. Parsvara krievu kolektivs un dikten jauks.
10.06.2014 20:58 |

10 gadi
Reitings 238
Reģ: 27.06.2014
Tas ir mobings un bossings vienlaicīgi. Arī man psiholoģiskais klimats, kurā darbinieki izturās kā tirgus placī nešķiet ne motivējošs, ne produktivitāti veicinošs. Vēl paplidus faktors ir nacionalitāte, šajā uzņēmumā pārstāvu minoritāti. Tā kā uzņēmums pārstāv pārtikas industriju šķiet, ka darbinieku mentalitāte ir pielīdzināma viduslaiku tirgotājiem..
27.09.2019 17:21 |

10 gadi
Reitings 238
Reģ: 27.06.2014
ne tur :)
27.09.2019 17:22 |

Reitings 71
Reģ: 20.09.2019
Čau. Iejūties savā darbā kolektīvā vnm ir grūti, vnk pieņem un esi kā viņi, ja nevari, ka tad tā nav mana problēma, koms ir svarīgs un visu laiku tu jau čakarē dzīvi vai ne, tad gan sev gan saviem kolēģiem. Kāpēc jūties kā jaunā, tev vajag justies kā pieredzējuši darbiniecei vienkārši strādā un uzklausi ko tev saka kolēģi.
27.09.2019 17:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits