mans stāsts ir tāds. man bija perfekti, gari, blondi mati, dabīgi ļoti gaiši un tad ar krāsu krāsoju vēl blondākus. uznāca melnie un nokrāsoju matus atbilstoši dzīves posmam - pilnīgi melnus kā piķis. kādas 3x vēl krāsoju saknes. krāsa paspēja iesūkties tā kārtīgi. tad vienā dienā izdomāju, ka gribu būt blonda līdz vasarai (bija jau marta beigas). aizgāju uz frizētavu, friziera pateica, ka var balināt visus uzreiz, bet būs traki, pat 15 cm var nākties nogriezt. ieteica balināt pa šķipsnām, tā arī darīju, bet mati bija briesmīgā paskatā. daļa melni un pilnīgi blondas šķipsnas. es raudāju pie frizieres, viņa teica, lai nāku pēc nedēļas un balināsim visus. nu ok, tā ari darīju. izbalināju pilnīgi baltus un tad ielikām toni iekšā, bet mati uztaisīja kkādu superreakciju un palika tumši brūni, kaut gan lika matos tādu medus toni. sabojāti bija briesmīgi. atkal raudāju, aizgāju mājās. divas nedēlas nodzīvoju ar tiem brūnajiem, nevarēju sadzīvot, aizgāju uz drogām un nopirku drogu balinātāju, izbalināju atkal blondus un pati ieliku toni. viss ok, pēc mēneša aizgāju pie frizieres, atvadījos no 25 cm matu un tagad dzīvoju blonda.
tas bija pirms 4 gadiem, tagad mati diezgan veselīgi, bet slikti aug. nezinu, kur stāsta morāle, bet padomā kārtīgi pirms gāz balinātāju iekšā. krāsas noņēmējs arī ļoti sausina matus.