Gita
Arī laulība un vīrs sievietei ir svēta lieta.
Es dzīvoju ar uzskatu, ka es izvēlos laulību - savu dzīvi dzīvot ar vīru un bērns vai bērni var būt vai arī nebūt mūsu dzīvē, ja nebūs lemts, tad nebūs, ja būs - būs, bet tas nemaina faktu, ka mēs kā paris viens otru izvēlējāmies dzīvei līdz mūža galam. Un man ir sajūta, ka pēc pāris gadiem mūsu gimenē ienāks bērns, un viņam būs ļoti viegli ar mums, jo mēs mīlam. Kā var būt svēta lieta bērns, kurš dzimis un nemaz nepiedzīvo mammas un tēta laimīgo mīlestību, nemaz to neredz, jo tētis jau kkur notinies un mamma tēlo varoni, vientuļo māti. Laulība nozīmē pieņemt otru un iemācīties dzīvot kopā ar otru cilvēku un es novēlu, lai katrai sievietei tas izdotos:
1. patiesi un līdz sirds dziļumiem mīlēt sevi, pieņemt sevi;
2. mīlēt vīru;
3. mīlēt bērnu(s)
un šī secība ir ļoti svarīga, lai saglabātos dabisks līdzsvars it visā :) Ja ir 1., tad ar 2. nav problēmu, un 3. vispār sagādā vien prieku un patīkamas rūpes :)
Autorei iesaku vadīties pēc sajūtām. Ja ļoti gribas bērnu, tad uz priekšu, studijas ir sīkums, var tik ar visu galā, es gan pati iepauzētu un nogaidītu pāris mēnešus pēc kāzām un tad pa īstam ķertos pie lietas.