Vai dabūšu atpakaļ? ?? :/

Reitings 258
Reģ: 18.08.2013
Šodien gadījās tāda neveikla situācijas, iepirkos drogas, iegādājos matu krāsu, samaksāju, bet steigā aizgāju prom nepaņemot ne pašu iegādāto preci ne čeku.
Kā domājat, ja es rīt pēc darba aizbraucu uz Alfas drogām un stāstu to ka vakardien pie jums samaksāju , bet aizmirsu pirkumu un čeku. Vai viņi man atdotu preci? Ko lai es daru? Protams, daļa tagad teiks, "kas tad tur ir viena matu krāsa pfff.. " bet nepatīkami jau tā pa vējam izsviest naudu!
09.06.2014 20:41 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Liels +, amazing, gluži manas domas!
10.06.2014 23:42 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Neizskatījās, ka pārdevējas neko nedara. Piesteidzās klāt cita pārdevēja (varbūt maiņas vadītāja, varbūt tā, kas sēdēja kasē tikai mācījās strādāt, nu vienalga), noskaidroja situācija, skatījās ierakstus, nekā neredzēja, viss. Ko vēl vajadzēja darīt? Un sūdzēties par ko? Nē, tiešām? Tas mani pamatīgi uzvelk, jo pati esmu pārdevēja, un klienti mēdz būt.. argh! Labāk neteikt. :D
10.06.2014 23:43 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu tas ir zagļus, un m an liekas kur kameras lielās tur neved. Ir kada cita telpa . Te jebkurā gadijumā nekas nebus pardebejai, jo... pat tvnet un citi sak runat un rakstit ka nav ka sstrādā veikalos. Algas amzas, darba laiks gars... nereti tagad vadītājas pasas aiz letēm, stav :D
10.06.2014 23:43 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Pārdevēju nudien nevajag vainot. Šoreiz šis ir vnk attieksmes jautājums un viss.
10.06.2014 23:44 |

Reitings 2542
Jāatsauc atmiņā, kurš šo situāciju izraisīja - pārdevēja vai pircēja. Un tas, ka autorei bija jāgaida 1,5h ir tikpat besīgi, kā pazaudēt 1,5h no darbalaika, kad jādara miljons citas lietas, jo Drogas jau nu tiešām nav veikals, kur darbinieki sēž rokas klēpī salikuši.
10.06.2014 23:44 |

Reitings 2542
Un bez čeka, pārdevējas izrādīja savu labo gribu, skatīdamās vispār tos video! Klientiem pa dzīvi nekad nekas nebūs labi, tas arī viss.:)
10.06.2014 23:46 |

Reitings 27552
Un bez čeka, pārdevējas izrādīja savu labo gribu, skatīdamās vispār tos video!
+

Meitens te jums mācība, nedarat neko lieku nevienā darbā. Ja likums atļauj nedarit, nedarat. paldies vietā aplies ar samazgām, jums to vajag? Sauciet vadību un viss.
10.06.2014 23:49 |

Reitings 2215
Neviens jau nelika skatīties kamerās! Varēja jau pateikt - diemžēl pie aizmirstajām mantām nav nekā. Turklāt jums nemaz nav čeks. Viss. Un ja tomēr vadītāja tik laba, tik laba, ka aš kamerās skatīsies - kā var NEKO neredzēt?
10.06.2014 23:50 |

Reitings 27552
Ar tādām kamērām mierīģi var, nekvalitatīvas. Jo lētais gals:)
10.06.2014 23:51 |

Reitings 2542
Protams, ka var neredzēt. Slikta kvalitāte, kamerā kadri pārlec, kaut kāds leņķis tāds, ka nevar pat visu leti redzēt. Tina uz priekšu, uz atpakaļ, kaut kur varbūt kādu vietu izlaida.
10.06.2014 23:53 |

Reitings 2215
Mums jau vispār laikam nav jāspriež kas un kā. Iespējams autore to tagad definē, ka no Drogas puses viss bija neforši.
Varbūt Drogas vadītāja nepaskaidroja, ka neko nepamanīja, jo
1)kameras nav baigi labās un
2)iespējams, kāds pircējs savāca matukrāsu, bet tā kā vadītājai grūti atpazī pircēju kamerā, tad nu nemanīja neko tādu
un vispār...
3) čeka nav, pie aizmirstajām lietām nekā nav, diemžēl... esiet nākošreiz uzmanīgāka
10.06.2014 23:58 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Pati tikko norakstīju Nivea krēma bundžiņu, kuras iztrūkumu atklāju tikai mājās. Čeks gan bija, bet - ja nepaņēmu, tad nepaņēmu. Iepirkos Drogās uz Matīsa-Barona stūra, un tur visa pirkuma krāmēšana notiek kasieres degungalā uz letes (ļoti neērti, atšķirībā, piemēram, no Dominas, kur aiz kases ir lete pirkumiem). Kases divas, nākamais pircējs turpat aiz muguras, steiga, bet tomēr arī nodomāju, vai kasiere bija īsti godīga vai vienkārši vienaldzīga, jo šajā gadījumā nepamanīt, ka kaut kas paliek uz letes, grūti.

Bet jāpiekrīt Amazing - it kā sīkums un ko tur kasīties un nervus bojāt, taču, ja ir varbūtība, ka kāds apzināti rīkojies negodīgi, tomēr būtu jārīkojas. Viss sākas no mazām lietām.
11.06.2014 11:10 |

10 gadi
Reitings 1554
Reģ: 29.01.2009
Par kameru kvalitāti pilnīgi varu piekrist, pati strādājot bankā esmu saskārusies ar situāciju, ka, piemēram, klients sūdzas, ka nauda nav izdota, vai darbinieks pats ir izdevis vairāk... Pat bankā ierakstu kvalitāte ir tāda, ka bieži neko nevar redzēt, vai nu klients ne tā pagriezies, vai ir kādi citi iemesli, kas traucē saskatīt detaļas...

Ir apsveicami cīnīties par taisnību, bet šajā gadījumā nav čeka, kas būtu iemesls runāt ar klientu... Autorei būtu jāsaka liels paldies, ka bija uzklausīta un kaut kas mēģināts darīt... Dzīvē var būt tādi zaudējumi, ka matu krāsa tiešām ir smieklīgi... Vajag mācēt samierināties ar zaudējumu, jo pa lielam pašas kļūda, ko zemapziņā negrib atzīt...
11.06.2014 11:34 |

Reitings 379
Reģ: 02.06.2014
Redz, mani nesen ieveda apsardzes telpā :D Jo ar visām varītēm centās pierādīt, ka es kaut ko nozagu. Stāsts bija tāds, ka man vajadzēja trauku mazgājamo līdzekli un margarīnu. Veikals maziņš visai. Tā nu es paņēmu trauku mazgājamo, bet margarīni bija salikti baigi augstu, nu tā līdz pašai augšai un to margarīnu nekādi nevarēja izdabūt ārā no plaukta un es vēl augumā maziņa, nu tā tur arī ņēmos. Galu galā izdomāju nolikt to trauku mazgājamo turpat blakus plauktā pie visādiem dzērienem, izdomāju baigo tehniku kā paņemt nost blakus esošo margarīnu, kas ir zemāks un izbīdīt ārā to, kuru man vajag. Paņēmu margarīnu, paņēmu trauku mazgājamo no to dzērienu plaukta un re, apsargs klāt. Tā tā tā, mums vajag apskatīt jūsu lietas bla bla. Apskatīja, protams, nekā nebija un vēl sēdējām ierakstu pētījām, kurā es nokomentēju savas darbības. Galu galā, atvainojās no visām malām un es dabūju 5 paundu dāvanu karti par ciešanām sakarā ar margarīnu :D
11.06.2014 11:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits