Trauceejoshaa vientuliiba.

Reitings 96
Reģ: 06.11.2013
Probleemu probleemas. Jau labu laiku juutos vientulja. Nee, man ir draugi, ir, ar ko pavadiit laiku, bet nav puisha, un diemzheel izjuutu to truukumu. Lai nerastos jautaajumi, man ir 15 gadi, un nee, shis nav "visaam meiteneem ir-man arii vajag" gadiijums. Vienkaarshi ljoti gribas kaadu tuvu cilveeku, ar ko samiiljoties, sanjemt uzmaniibu, miilju iztureeshanos, un taa. Reiz lasiiju, ka, ja meitene pusaudzhu gados nesanjem atziniibu no teeva, vinjai rodas nopietna veelme peec attieciibaam jau agraa vecumaa, peec uzmaniibas no preteejaa dzimuma. Laikam taa tas arii ir. Nekad dziivee neesmu sanjeemusi komplimentu no puisha, visas simpaatijas, kuras man ir bijushas, izraadiijushaas kljuudiigas, un vispaar nekad neesmu bijusi pat labaas, draudziigaas attieciibaas ar puishiem. Un, bljaaviens, tas ir saapiigi, manam jau taa zemajam pashveerteejumam nav ne mazaakaa iemesla uzlaboties, pat otraadaak. Neesmu baigaa skaistule, bet par negliitu arii sevi nesauktu. Saak likties, ka atgruuzhu visus ar savu raksturu un nepaspaarliecinaatiibu. Nu bet kaa lai izmaina sevi, ja tam nav ne mazaakaa iemesla??
09.06.2014 19:54 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Izklausies pēc sakarīgas meitenes, tāpēc arī laid sev klāt tikai normālu puisi. Uz burvju mājiena, protams, tas nenotiks. Varbūt vajadzēs paciesties kādu laiciņu, bet būs tā vērts.

Piekrītu! :)
09.06.2014 20:54 |

Reitings 3
Reģ: 08.06.2014
Es piemeram saku savas pirmas nopietnas attiecibas 17gados un nenozeloju ,jo tagad man ir 19 gadi un laimigi tagad dzivojam kopa,nevajag nekur steigties, jo atri mainas domas .Kad man bij tavi gadi man ar bij ta ka nebija puisa ,bet draudzenei bija un tagad paskatoties tagad esmu laimiga par to ka nogaidiju un nekur nesteidzos un atradu "savejo", bet draudzenei ir karteja salauzta sirds jo nevar atrast isto .
09.06.2014 21:14 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Es saprotu kā tu jūties. Man pašai tā bija, tad es sapratu, ka labāk sākt uzreiz noturīgas attiecības 18 gados, nevis ākstīties 14 gados ar baigo 'mīlestību' . Puisis atnāks tad, kad tu to vismazāk gaidīsi, tāpēc negaidi, bet baudi dzīvi. :)
09.06.2014 21:28 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
No bezdarbības prātā nāk visādas blēņas. Sāc ar kaut ko nodarboties! Būs hobijs, būs domu biedri un potenciālie draugi un jutīsies pašpietiekamāka, diena būs aizpildīta un nebūs laika stulbām domām.
Kāds puisis 15 gados??
09.06.2014 22:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits