Mīļās dāmas, varat, lūdzu, padalīties ar saviem gludo un maigo kāju noslēpumiem? Es dodu priekšroku skūšanai, lietoju mitrinošus krēmus, bet nepārtraukti uz kājām sīki izsitumi, pumpiņas, redzami ieauguši matiņi. Šī pati problēma arī bikini zonā, tāpēc esmu izmisumā. Kādus līdzekļus lietot un ko darīt?
Priori, Tu esi tumšmate vai gaišmate? Es esmu blonds zvēriņš, un cik dzirdēts, tādām, kā es tas lāzeraparāts ir tāds 50:50
Man no dabas to matiņu nav baigi daudz, bet viņi ātri aug, un gari, paldies dievam, ka arī uz galvas, ne tikai kājām :D
womankind, tie izsitumi nav atkarīgi no skuvekļa (ta tas nav galīgi truls). Man matiņi ieaug no visa! No skūšanas, no vaksācijas, no elipācijas. Tāpēc fotoepilācija bija vienīgā izeja.
Samaara - nu man tie matiņi absolūti neliekas gaiši, bet es jau nezinu, varbūt kādai ir vēl tumšāki :D
bet ja esi tas gaišais tips, tad nemaz i neej :) varbūt vari mēģināt ar to mājas fotoepilatoru, ko citas iesaka.
Man matiņi ieaug no visa! No skūšanas, no vaksācijas, no elipācijas
Same here.
Izmēģināti visādi līdzekļi, skrubēšanas un krēmi. Arī kā pašas meistares teica, ir cilvēki, kam ir tendence ieaugt un viss. Vari darīt ko gribi, nekas nelīdzēs.
Iespējams, bet var gadīties, ka ir. Tāpēc tāds jautājums.
Ja, persefone, visu laiku būs lietojusi vienreizējos, ar 1 vai 2 asmeņa līnijām, tad noteikti varētu sākt ar kvalitatīvāka skuvekļa iegādi.
Lietoju jau vairākus gadus Venus breeze skuvekli ar iestrādāto gēla kārtiņu un nekad nekas nav ieaudzis, pumpas arī nav, piekopju tikai skūšanās metodi.
Vēl tad var mēģināt pirkt vīriešu labos skuvekļus, jo tie pat esot labāki, jo domāti sejai, tad kājām pavisam labi. :)