Viens vēlas vairāk nekā otrs

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Pazīstams puisis atklāja, kādā situācijā nokļuvis. Viņš iepazinās ar aptuveni 7 gadus jaunāku meiteni (20 un 27 gadi). Sākuši satikties gandrīz katru vakaru. Protams, sekojusi skūpstīšanās, romantiskas pastaigas, restorāni, rociņas turēšana u.c. atribūti. Puisis vēlējies seksu, bet meitene sākumā bijusi visai atturīga, līdz beidzot atklājusi, ka ir nevainīga. Pēc kāda pusgadu ilga randiņošanas perioda abi tomēr pārgulējuši, bet problēmas tikai sākušās. Meitene ir ieņēmusi galvā, ka puisis ir viņas lielā mīla, kaļ jau kopdzīves plānus, jo viņa vēl dzīvo pie vecākiem, kas ir visai tālu no augstskolas, tādēļ vēlas pārcelties pie viņa, savukārt puiša jūtas ir krietni mērenākas. Viņš pats man atzina, ka nezina, kā rīkoties, jo, no vienas skatoties, puses viņš izjūt simpātijas pret konkrēto meiteni un nevēlas viņu zaudēt, bet, no otras puses spriežot, apzinās, ka nevēlas tik nopietnas attiecības ar viņu, jo, pirmkārt, viņš izjūt tikai simpātijas, bet, otrkārt, pats pirms nepilna gada ir šķīries un vēlas izbaudīt brīvību. Viņš vēlētos tādu attiecību modeli, kurā abi nedēļas nogales pavadītu kopā, parandiņotu, pavadītu nakti kopā, bet darba dienās dzīvotu atsevišķi.
Varbūt lasītājām būtu kādi ieteikumi, kā atvēsināt konkrētās meitenes karsto prātu, nesabojājot attiecības? Es jau teicu viņam, lai mēģina mierīgi izrunāties.
08.06.2014 17:23 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Robčik, Es tīksminājos cik jauki un pie frāzes es Tevi mīlu, teicu, es Tevi arī. :D ha, ha... :D :D :D

Ja kāds sieviete ar darbiem pierādīs, nevis tukšu mutes virināšanu un skaistiem vārdiem, ka vēlas būt kopā ar mani, tad es, iespējams, mēģināšu.

Tad kāds vai kāda? Es no 5dienas zinu, ka nav tikai 2 dzimumi, esot pavisam 50 dzimumi! :D

Tam jābūt abpusēji, nevis viens dod un otrs ņem. :)

Par katru cenu nav vajadzības nevienu ņemt. Vajag veikt labu atlasi! :) :D

Kas ir briesmīgs raksturs?
Man Tavā moskvičā patika! :D

Tie pasākumi ir tādi, ka rodas jautājums vai tad, kad uztaisīs to ballīti tā būs tāda kā zārka aiznaglošana? Respektīvi kā precējies, tā miris?!
08.06.2014 19:50 |

10 gadi
Reitings 3751
Reģ: 06.05.2014
Ko lai saka... meitenei rozā brilles, puisim aste kājstarpē. Negribu lasīt visu šo diskusiju, bet nu nevar jau tik puisim krist virsū, ka viņš nevēlas neko tik nopietnu kā kopdzīvi pēc pus gada ilgām attiecībām. Es zinu, kā tas ir, ka viens trakais pēc mēneša attiecībām bezmaz grib dzīvot kopā, katru brīvo brīdi būt kopā. Tas ir drausmīgi! Tikai atbaida to cilvēku un viss.

Sākuši satikties gandrīz katru vakaru. Protams, sekojusi skūpstīšanās, romantiskas pastaigas, restorāni, rociņas turēšana u.c. atribūti. Puisis vēlējies seksu, bet meitene sākumā bijusi visai atturīga, līdz beidzot atklājusi, ka ir nevainīga. Pēc kāda pusgadu ilga randiņošanas perioda abi tomēr pārgulējuši, bet problēmas tikai sākušās.

Visa šī aplidošana lika meitenei domāt, ka šis nu būs tas princis baltā zirgā, varbūt arī tāpēc meitene sasapņojās, dabūja rozā brilles uz acīm. Varbūt, ja puisis būtu pirmstam nolicis visu pa plauktiņiem, ka negrib neko nopietnu tagad, tad nebūtu šāda situācija, ja meitenei būtu ok, viņa būtu turpinājusi šīs attiecības, ja nē, tad aizgājusi. Tagad meitene vienkārši jutīsies kā muļķe, ja tik tiešām nevainību sargāja priekš īpaša cilvēka. Viņiem vienkārši vajag izrunāties, tagad ir vasara, sesija tūlīt beigsies, nebūs jādomā par to, kā tikt uz augstskolu.
08.06.2014 19:55 |

Reitings 1868
S80, smieklīgākais, ka noteiktā vecumā, sakot tos vārdus, es tiešām ticēju tiem. Kauns atcerēties.

Briesmīgs raksturs? Tas ir tāds, kādu daba un sabiedrība man devusi. Nepieciešami dzelzs nervi, ēzeļa spītība un ziloņa pacietība, lai spētu ar mani sadzīvot.

Vecpuišu ballītēs - vismaz tajās, kurās es esmu piedalījies - topošais vīrs dažreiz nespēja atteikties no iespējas pēdējo reizi izbaudīt brīva vīrieša statusu, un nerunāju te par meiteņu telefona numuru pierakstīšanu.
08.06.2014 19:57 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Īstenībā vajadzēja jau pašā sākumā pateikt savus plānus, kad neko nopietnu nevēlas un tā.
Ha ha, stulbums gatavais. Talak nelasiju pat diskusiju. Pateikt, ka tu man patiic, bet gribas no*raazties? Nebeidzu briiniities, ka te 99% ir mazas meitenes...
08.06.2014 20:04 |

Reitings 6407
Robčik, Tev vajag grey mouse! :D :D :D Bet vispār uzrakstītās lietas neraksturo Tevi, bet to kā Tu domā ko vajag, bet bieži vien tas ir mānīgs priekšstats.

Nestāsti tās preteklības, es negribu to zināt. Man ir mana wonder land. :D :D :D
08.06.2014 20:05 |

Reitings 1868
Kas ir "grey mouse"? Pelēkā pele?
Man nav īpašu iebildumu pret sievietēm, kas nekrāso matus.
08.06.2014 20:09 |

Reitings 6407
Pelēkā pele ir tāda, kam nevis sirmi mati vai sirma vāvere, bet neteiks neko pretī un būs ar mieru, lai kas notiktu. :) :D
08.06.2014 20:14 |

Reitings 1868
Mana vecā studenta soma arī ir pelēka, nekad nerunā pretim un būs ar mieru, lai kas arī notiktu. Varbūt labāk mēģināt vietot kopdzīvi ar to?
08.06.2014 20:21 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ar tavu somu, domāju, sekss būs tāds-nekāds ;)
08.06.2014 20:22 |

Reitings 6407
Ar tavu somu, domāju, sekss būs tāds-nekāds

Es to gribēju rakstīt, bet Tu pirmā paspēji! :D :D :D
08.06.2014 20:24 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Ārpus tēmas - Robert, kāds ir tavs viedoklis - tas ir normāli, ka dažas dienas pirms kāzām tiek baudīts "brīva cilvēka" statuss? Vai tad, kad pāris ir nolēmis precēties, viņi joprojām ir brīvi? Līdz kāzām abi var tikties un nodarboties ar seksu ar citiem cilvēkiem un tā nav krāpšana?
Tas tā, vienmēr esmu gribējusi zināt vīriešu viedokli.
08.06.2014 20:26 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Roberts, nu zini, man arī ir briesmīgs raksturs. Ciest nevaru, ka man aizrāda, uzskatu, ka vienīga visu zinu, ka ir pareizi, esmu slinka, pieradusi, ka viss notiek pēc mana prāta, varu PMS rezultāta pārvērsties par histērisku kuci, un vēl viss kas. Man, protams, ir arī labās īpasības, bet nu, kopumā, neuzskatu, ka man ir labs raksturs.

Nu bet, redz, ir, kas grib mani tādu redzēt sev katru dienu blakus (arī pats, jāsaka, nav zelta gabaliņš). Ta kā, nedomāju, ka "slikts raksturs" ir pasaules gals. Vienkārši jāgaida, kad ceļā patrapīsies kāds, kam tava spītība u.c. ekstras neliksies liela traģēdija.
08.06.2014 20:29 |

Reitings 1868
57days, domāju, ka sekss ar somu tomēr būtu labāks nekā ar pelēko peli, jo somu vismaz ilgāk pazīstu, bet seksa laikā jau viņas abas būtu apmēram vienādi nekustīgas un vēsas. Arī citos apsektos attiecības būtu visai līdzīgas. Domāju, ka sarunāties ar pelēko peli būtu apmēram tāpat kā ar veco somu.

Oui!, neapgalvoju par visām vecpuišu ballītēm, bet tajās, kurās es esmu piedalījies, topošais vīrs parasti ir bijis piedzēries un uzvedies visai necienīgi. Vienā gadījumā, draugu mudināts, ieradās pie kādas no savām bijušajām, sāka uzmākties viņai un uzkavējās tur ilgāku laiku - laikam gremdējās atmiņās par skaistajiem laikiem -, otrā gadījumā mēģināja par papildu atlīdzību, ko kolektīvi savāca citi puiši, vienoties ar striptīza meiteni par orālo seksu. Cik man zināms, darījums izdevās.
08.06.2014 20:34 |

Reitings 6407
Robert, attiecībās ir in un jaņ, ja abi būs psi, tad arī attiecības būs psi. Vajag vienu piezemētāku tomēr. ;)
08.06.2014 20:37 |

Reitings 1868
S80, no nu kurš saprot ar piezemētāku. Mājās esmu pat ļoti mierīgs, dzerstiņos nepiedalos, vienmēr turu doto vārdu, esmu precīzs - to man pārmest nevar. Taču man ļoti nepatīk ierobežojumi, rēķināšanās ar kādu, patīk pašam plānot savu laiku. Kaitina bezpalīdzīgās sievietes, kuras uzskata, ka vīrietim viņas ar krūti jābaro un ēdiens viņu vietā jāsakošļā. Neciešu histēriķes un mūžīgās cietējas, kā arī tās, kurām nevar teikt, ko domā, lai neaizskaru viņu maigās dvēselītes. Vienā vārdā sakot, man nepatīk meitenes, kuras jāaudzina - negribu nevienai būt vecāku vietā.
08.06.2014 20:46 |

Reitings 6407
Robčik, dod 5 par daļu, kas attiecās uz kaitina! man gan tas attiecas uz cilvēkiem kopumā, izņemot ja esmu attiecībās, tad es rēķinos ar otru.

Še Tev dziesma: https://www.youtube.com/watch?v=hQEcMu7tV28&index=5&list=PL46B40429AF42DA00 :D
08.06.2014 20:55 |

Reitings 6407
Fui, kaut kas ar tekstu noticis.

Robčik, dod 5 par daļu, kas attiecās uz kaitina! man gan tas attiecas uz cilvēkiem kopumā.

izņemot ja esmu attiecībās, tad es rēķinos ar otru.
08.06.2014 20:58 |

Reitings 1868
Kantoris 04? :)
Paldies, S80!
08.06.2014 20:59 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Roberta pēdējais komentārs pilnīgi atainoja manas ideālās attiecības - kad kopā, tad kopā tā pa īstam. Bet katram sava ikdiena ir neatkarīga no otras puses pēkšņajām vajadzībām un bailēm otru apvainot ar savu nevēlēšanos ikkatru brīvo sekundi pavadīt sēžot rietošas saules apspīdētiem jūras krastā ar The XX - Angels dziesmu fonā uz riņķi. Ja sākotnējā situācija ir reāla (un es nemaz nešaubos, ka, ja ne šī, tad vismaz kādam kaut kur tā ir reāla), es ļoti labi spēju saprast vīrieti.
08.06.2014 21:00 |

Reitings 6407
Aha, vai viņie, kāda vaina? Dziesma kā reiz par Tevi. :D visām tak pakaļ gribi skriet, bet nevienu nopietni tagad negribi. :D
08.06.2014 21:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits