Pašvērtējums pēc škiršanās

Reitings 19
Reģ: 08.06.2014
Sveikas,
mana situācija ir tāda,ka pēc 5 laulības gadiem vīrs ir aizgājis no manis un par jopīgo mazuli arī īpaši neliekas ne zinis(2-3 mēnesī piekāpj pie viņa uz pus stundiņu).
Šobrīd zinu,ka ir sācis tikties ar kādu sievieti, kopā nedzīvo, bet laiciņu jau tiekās, ved viņu ceļojumos,utt. Tad nu prātoju, ko es izdarīju nepareizi,jo,kad jautāju šķiršanās iemeslu - atbild,ka zudušas jūtas un viss. Man nebija ne ceļojumi,nekā pa šiem gadiem, es nesaprotu,kas man vainas, jo es ļoti centos viņa un bērna labā, varbūt pat pārāk daudz. Es vīru mīlu un arī centos atgūt, bet, jo vairāk centos,jo riebīgāks viņš kļuva. Taču,tai pat laikā nāk pie manis un mēģina ievilkt gultā,kas viņam,protams, neizdodas.(Stulbi,ne?):DSaka - neviena Tevi gultā nepārspēj, gribu Tevi,utt.
Kā lai atgūst pašvērtējumu?
5 gadus esmu atdevusi sirdi un dvēseli ģimenei, vīram, neko neprasīju,pati sevi uzturēju, es nesaprotu,kādēļ tā. Nesaprotu,ko citās sievietēs viņš ir saskatījis vairāk:( Mīlu viņu par spīti visam un esmu palaidusi, bet nespēju pati atgūties, nezinu,kā sākt atkal sevi mīlēt un cienīt,pacelt galvu augšā:(
Kādi ieteikumi?
08.06.2014 15:48 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
vēmiens nāk no šitādā sievietēm!! nu kur var būt tik stulba kaza???

tāds tādu atrod. ko tur daudz. pati vainīga.

Ej un pavem, Tu man atgādini reizēm Banti un ne tai labākajā nozīmē.
08.06.2014 23:05 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Šobrīd zinu,ka ir sācis tikties ar kādu sievieti, kopā nedzīvo, bet laiciņu jau tiekās, ved viņu ceļojumos,utt. ....Taču,tai pat laikā nāk pie manis un mēģina ievilkt gultā,

Tev tāds nah nav vajadzīgs! Jo ātrāk sāksi dzīvot sev un savam bērnam, jo labāk!
09.06.2014 11:53 |

Reitings 19
Reģ: 08.06.2014
Ar logisko sapratu saprotu,ka nav vajadziigs,bet sirdij nepaveeleesi... Un galvenais-nespeju atgut pascienu...
14.06.2014 18:04 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 31.03.2009
Autore, tev viss būs labi, tev jau šobrīd viss ir labi, tikai tev jāmāk to ieraudzīt!
14.06.2014 18:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits