foršs puisis, bet...

Reitings 313
Reģ: 12.01.2014
Gan jau jums kādreiz arī tā ir gadījies, ka esat satikušās ar tiešām lielisku, foršu un izskatīgu puisi, licies- jā, attiecības tiešām varētu izdoties, jo arī viņa raksturs ir labs, it kā nav kur diži piesieties, bet... aizejot uz satikšanos vienu, otru, trešo sajūta iekšā nav īpaši nekāda. Nav noslēpums, ka tauriņi vēderā no smaida vai acu skatiena vien ir ļoti patīkama un jauka sajūta, bet tik dīvaini, ka it kā šis puisis patīk, ir tiešām patīkami uzturēties viņa klātbūtnē, negribētos arī visu tā kā pārtraukt, bet..to sajūtu kā nav, tā nav. Tā nesaprotami- negribas būt tikai parastiem draugiem, bet negribas arī neko vairāk. Un tikai draudzību pagaidām viņš arī negribot, kaut gan ir dzirdēts, ka daudz veiksmīgas attiecības ir izveidojušās tieši no ilgstošas draudzības gadu garumā. :)
Jums arī tā ir bijis? varbūt pēc kāda laika šīs sajūtas parādās..kaut gan liekas, ka tam klikšķim vajadzētu parādīties uzreiz :)
07.06.2014 15:53 |

Reitings 163
Reģ: 25.02.2014
Nezinu, mana pieredze liecina..
es puisi pazinu vairakus gadus, koketeju ar vinu, vins ar mani, bet ta pa draugam, tagad jau satiekot vinu ir taurini vedera, vrb bus kkas vairak, vrb ne, bet nevelos sabojat musu draudziibu, ja nu kkas neizdodas..
07.06.2014 20:13 |

Reitings 223
Reģ: 26.12.2013
Man nekad nav nekas nopietns sanācis ar puišiem, kuri uzreiz iepatīkas:D
Kad satiku savējo, arī bija tādas sajūtas kā tev. Nezināju ko darīt. Trīs mēnešus tā nodraudzējāmies un tad viņš pateica, ka man jāizvēlas, jo tā tas nevar turpināties. Man bija šaubas, bet es pateicu, ka jā, jo iekšā bija sajūta, ka nožēlošu, ja atteikšu. Pēc diviem mēnešiem es tāāā samīlējos viņā, ka vēl joprojām nesaprotu, no kurienes tik pēkšņi radās tādas stipras jūtas. Un jā, intuīcija mani nepievīla - es tiešām nožēlotu visu savu atlikušo mūžu, ja būtu toreiz atteikusi.
Tici man, šaubas neko nenozīmē. Var sākumā būt klikšķis un taureņi, bet pēc gada tas viss var pazust, bet var arī sākumā nebūt nekā, bet vēlāk taureņi lidināsies visu atlikušo mūžu. Kā tas ir šobrīd man pat pēc vairākiem gadiem:)
07.06.2014 20:24 |

Reitings 313
Ferrara- hmm, tā jau laikam ir. man arī mazliet tā sajūta, ka nožēlošu, bet tajā pašā laikā liekas- kādā jēga :D plus vēl tas, ka jūtu to spiedienu- vai nu esi tagad ar mani, vai nu viss.
07.06.2014 21:03 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Ir tā bijis.
Problēma tikai tā,ka es pārtraucu visu pārāk vēlu.
Man vai nu ir uzreiz vai nav vispār.
07.06.2014 21:05 |

Reitings 223
Cruel, man toreiz bija vispār tāda putra galvā, un man vēl bija jāizvēlas no vairākiem puišiem, jo daudzi man patika, bet neviens tā īsti nebija priekš manis. Man ar viņu sākumā bija pāris tikšanās, tad es vienkārši biju tādā nesaprašanā, ka viņš sadusmojās un vairs man nerakstīja/nezvanīja. Mēnesi netikāmies, tad es nejauši viņam nosūtīju sms, kas bija domāta citam puisim, bet laikam liktenis vēlējās savādāk un es nolēmu mēģināt vēlreiz. Atkal sākām tikties, viņš jau bija manī līdz ārprātam samīlējies, bet mani šaubas nepameta vēl ilgi. Viņš bija tik ideāls, tik ideāli pret mani izturējās, ka laikam dziļi sirdī es cerēju viņā samīlēties, tāpēc arī turpināju to visu. Vispār es vienmēr vados pēc savas intuīcijas un kaut kādām zīmēm. Piemēram, to sms un laiku, kad viņš parādījās manā dzīvē un daudz ko citu, es uztvēru kā sava veida zīmes. Tev neviens neko ieteikt nevar. Vai nu tev jāriskē, vai visu mūžu jādomā - kā būtu ja būtu..
07.06.2014 21:23 |

Reitings 313
Ferrara- nav it kā tā, ka ļoti, ļoti nožēlotu to, ja pateiktu viņam atā, bet..līdzko nekontaktējamies vairs, tā liekas, ka kaut kā pietrūkst. varbūt tas ir vienkārši mīļuma trūkums organismā :D
07.06.2014 21:26 |

Reitings 223
Tad pamēģini tikties ar citu puisi! Varbūt sapratīsi, kas īsti tev pietrūkst:D Ak, šīs neizlēmīgās sievietes, tu man mani atgādini:D
07.06.2014 21:31 |

Reitings 313
Jā, viņš arī teica, ka esmu pārāk neizlēmīga! :D tādas nu mēs esam- gribam daudz ko, bet tajā pašā laikā neko :D
tad jau mums kas kopējs :D
07.06.2014 21:34 |

Reitings 223
Man daudzi to ir teikuši. Viens pat Jaunajā gadā novēlēja lai es nākamajā gadā esmu izlēmīgāka:D Humorists :D
Jā, ir gan, jāiet par to iedzert:D Ā, nē, mēs nevarēsim izlemt uz kurieni, ko un kad :D
07.06.2014 21:39 |

Reitings 313
Man arī vairāki,haha..lai naivi cer, ka kādreiz kļūšu izlēmīgāka. :D
Jā! Ejam, tikai paies laiciņš, kamēr sapratīsim, ko abas gribam :D bet nekas- varbūt šajā jautājumā izlemsim ļoti ātri :D
07.06.2014 21:42 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Manas tagadējās attiecības arī izveidojās bez tauriņiem sākumā..bet tagad..tagad es nesaprotu kā man varēja nebūt tie taureņi sākumā! Neprātīgi mīlu to cilvēku un tās pat nav rozā brilles, jo mīlu ar visiem trūkumiem un tā :)
07.06.2014 21:44 |

Reitings 223
Cruel, varbūt mums kāds palīdzēs tikt uz pareizā ceļa :D Dažreiz sanāk:D Ar uzsvaru uz DAŽREIZ:D
A-komanda, tu arī esi viena no neizlēmīgajām? Nāc pulciņā!:D
07.06.2014 21:48 |

Reitings 313
Varbūt būsim tās izredzētās, kurām sanāks kļūt par izlēmīgām :D bet nu neticu tam galīgi, nēnēnē :D
nu jau mūsu pulciņš kļūst lielāks :D

kā man tagad pietrūkst to tauriņu, tā tomēr ir tik sasodīti laba sajūta! :D
07.06.2014 21:50 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Man arī likās vai nu ir klikšķis vai nu nav un nebūs. Līdz tā notika ar tagadējo vīrieti, sākumā īsti mani nemaz nesajūsmināja mūsu attiecības, bet laika gaitā iemīlējos un tagad pēc trijiem gadiem tauriņi manī lido :D
Bet varbūt atšķirība ir tajā, ka es savu vīrieti jau ilgi pazinu - varbūt to sajūtu nebija, jo bija grūti aprast ar to, ka ne tikai draudzējamies, bet ir izveidojies kaut kas vairāk. Ja ar jaunu satiktu vīrieti man būtu šādas sajūtas, es laikam neturpinātu. Ja ar labi pazīstamu - turpinātu un skatītos kas tālāk būs, jo jebkurā gadījumā draudzība kā tāda jau būtu sačakarēta :D
07.06.2014 21:54 |

Reitings 223
Meitenes negrib naudu un dimantus, viņas grib taureņus:D Dodiet mums tos sasodītos taureņus!:D
07.06.2014 21:59 |

Reitings 313
Dodiet mums tareņus vēderā un stulbu smaidu sejā! :D
07.06.2014 22:00 |

Reitings 223
To arī pasaki savam brūtgānam:D Varbūt viņš vienkārši nezin, ko tu gribi :D
07.06.2014 22:15 |

Reitings 313
laikam uz pieres būs jāuzraksta :D
07.06.2014 22:26 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Es nezinu, man ir tā - vai nu iemīlos kā muļķe vai nekā nav!

Precīzi tāpat!
Man svarīgi ir tas, lai vīrieti jau ieraugot vien, ir tas klikšķis. Lai ir tā, ka kaut kas viņā piesaista - vai nu tās būtu debešķīgas acis, kurās varētu gluži vai pazust, vai nu īpašs šarms, kurš apbur, runas veids vai nu vēl kas cits. Lai ir tā sajūta, ka gribu iepazīties un ka pieļauju iespēju, ka ar šo cilvēku varētu būt kopā. Līdz ar to tam tad arī seko taureņi, muļķīgais smaids utt.
Ja nav vajadzīgais klikšķis, tad zinu, ka nebūs arī. Man ir zināmi daudzi jauki vīrieši, tādi, kuri ir galanti, sirsnīgi, mīļi, atklāti, humora pilni, ar labu izglītību, darbu un arī tiešām simpātiski, taču tā arī palikuši draugu zonā, jo pirmajā tikšanās reizē nav bijis gaidītais klikšķis un arī pēc vairākām citām tikšanās reizēm tas nav parādījies, līdz ar to nespēju pat iedomāties tuvākas attiecības par kopīgu kokteili kafejnīcā. Tiesa gan, ka bieži uzraujos uz sliktajiem vīriešiem, kuri nav bijuši ne uzticami, ne ideāli, taču klikšķis bijis un ej nu savai sirdij un prātam iestāsti, ka labāk nevajag. Tagad, nu jau gadus 3-4, gaidu, kad beidzot sastapšu kādu jauku, uzticamu vīrieti ar kuru arī būs tas klikšķis. Līdz šim nav veicies, taču gaidot īsto jau nav slikti reizēm satikties ar neīstajiem. Tas tā, mazs humors. :)
07.06.2014 22:42 |

Reitings 223
Tieši tā! Meitenēm klikšķis ir uz sliktajiem puišiem, labos jau mēs negribam, tur tā sāls!
Cruel, iedod viņam beigtu taureni (mazliet melnā humora:D )Tas tāds "maigs" mājiens būs:D
07.06.2014 22:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits