Vēlējos Jums pajautāt, ko Jūs esat dāvinājušas vai vēlētos dāvināt saviem vecākiem uz augstskolas izlaidumu? Zinu, ka citi uzskata, ka neko nevajag dāvināt, bet es vēlos, jo man vecāki tomēr maksāja par skolu un tā! :) Ir ideja par SPA atpūtu 2vatā. Varbūt zināt, kur ir feini un ne tik dārgi? Nu līdz 100 eiro! :)
Un vēl. Ko Jūsu kurss dāvināja savai fakultātei? Te mums arī ir naudiņa līdz 100 eiro! :)
Tagad jau strādāju pati un vairāk kā gadu vecāki man maksā tikai par skolu. Es nezinu kādēļ man tas liekas tik pašsaprotami, ka kkas vecākiem jāuzdāvina, bet skatos, ka tas nav tik aktuāli, jo arī google neko neuzrādīja :/
Puķes pasniedzējiem tas jau arī šķiet pašsaprotami, ķipa dāvini kam gribi :D
Ieteiktu apskatīties visos lieliskadavana.lv , fromme.lv utt. Tur ir apkopoti ļoti daudzi piedāvājumi un var uzreiz uzlikt, lai parāda secībā atkarībā no cenas. Ja gadījumā kāds piedāvājums iepatīkas, tad var pameklēt google.lv un foursquare.com atsauksmes par konkrēto vietu. :)
Par skolu maksāju pati, tāpēc vien uz šo jautājumu skatos citādāk, tas ir mans personīgais sasniegums, bet puķes un mazi nieciņi ir okey. Skolai dāvanu samet un izdomā katra grupa vai kurss atsevišķi.
Savus vecaakus tu paziisti vislabaak-taapeec pati vislabaak zinaasi, par ko vinji priecaatos. Es SPA nedaavinaatu, jo pashai SPA proceduuras likaas ne visai.
Kaapeec skolai/ augstskolai kaut kas jaadaavina?! Neizprotu taadas "apdaavinaashanas"-pieciitis medmaasai, divdesmitnieks aarstam, daavana skolotaajam, gidam, utt. Tavi vecaaki jau samaksaaka par studijaam. Kaapeec veel kaut kad jaadaavina?!
Vecākiem noteikti kaut kas ir jāuzdāvina, tas parāda, jau tas vien' ka iedomājies par to, ka cieni savus vecākus un novērtē viņu ieguldījumu Tavā izglītībā. Ja vecākiem patīk SPA, tad tas der.
Vecākiem kāds izklaides pasākums, varbūt - opera, teātris. Vai arī getaway kādā feinā viesu namā.
Fakultātei droši vien dāvinātu grāmatas bibliotēkai, nākamajām paaudzēm, tā teikt.