Ciest nevaru. Nenormāli kaitina, it īpaši jaunieši ar aliem. Dažkārt redzu veselu baru ar kverpļiem veikalā kas pērk kkādus stipros dzērienus lielā vairumā, gan jau pēc tam stāstīs viens otram kā korķēja un filma pārtrūka un jutīsies kruti. Meitenes kas dzer arī riebjas, ja vēl mēgina piesieties tad vispār gribās ībli izārdīt.
nabags , nu bet to dara gados jauni cilvēki :D . Es arī esmu vienreiz piedzērusies līdz totālai bezsamaņai . :D Ja godīgi , nenožēloju , jo daudz kas jāizmēģina līdz 25 gadiem:D . Atceros , ka tvnetā vai delfos bija raksts par to , kas jāizdara jaunība. Un ja nemaldos šis arī bija pieminēts . :D
Vairāk nepiedzeršos , bet vismaz zinu kā tas ir . :P
Ja šo tēmu uztver nopietni, tad mani kaitina mazās, 14 gadīgās meitenes, kuras prasa pilngadīgajiem draugiem, lai nopērk alko, un tad stāv veikalā un runā - nu šodien tāa sadzersimies :D
Ja šo tēmu uztver nopietni, tad mani kaitina mazās, 14 gadīgās meitenes, kuras prasa pilngadīgajiem draugiem, lai nopērk alko,
Viss jau būtu labi ja vien pati pirms pāris gadiem tā nedarītu :D
Kādi pilngadīgi draugi 14 gadīgām skuķenēm pērk bamšļus :D Tie draugi Tak vien to gaida ka sīkās skuķenes piemauksies un varēs uzsēdināt džoņa :D (tiem indivīdiem pie kājas likums) :D
Man ar riebjas, bet tā nav mana dzīve , tā kā tveru to mierīgi :D manis pēc ,lai nodzerās, taisa bēbjus, guļ vēmekļos, slēdzās arā - ja nav veselā saprāta, tā pat bez audzināšanas to novērts nevar!
Iz dzīves :D
Pie maximas stāv bars jaunieši un nu tik spriež par to kā piedzērušies līdz nemaņai vakar no viena 0.7 hektora :D Lai gan taj barā ap 7 cilvēki uz cilvēku 100grami :D
Varbūt 5 gadīgam bērnam 100grami būtu pietiekoši.
Nu bet tas taču ļauj izskatīties tik foršiem un pieaugušiem ,kurtiem pārējo vidū, tāda mode :D
Labi ,man pietiek ar klepussīrupu ,lai es jau būtu atdauzīta:D
Ja nav ar ko lepoties, tad jo zemāk esi kritis, jo krutāks savā barā. Ja agrāk besīja, ka autiņā mūždien jāklausās piemaišanās stāsti, tad tagad tagad ir vienalga, tikai riebjas, ka bļauj pa pus pasauli, lai visi dzird, jo kaunu nepazīst. Un kas tur būtu tāds ar ko lepoties? Neteikšu lopiska dzeršana, jo dzīvnieks nav tik stulbs, lai dzertu.