Libra, es visu gatavoju pati :) Visvairāk man patīk ganache, te nu var izpausties - baltā šokolāde ar citronu, ingveru, apelsīnu, piena šokolāde, tumšā šokolāde ar piparmētru, kanēli, čili, utt, utt. Tad man patīk karameles pildījums, bet jārēķinās, ka karamele nebūs tik mitra un tik forši neuzsūksies cepumā, macarons nebūs mutē kūstošs, bet nu tāpat traki gardi, cilvēkiem ļoti garšo. Nu un tad nāk visi sviesta krēmi ar jebkādiem augļiem, ogām, utt. Googlē var atrast pēc buttercream - liek to pašu, ko smērē kūkās.
Visi krēmsieri, ievārījumi (bet tie, ko angliski sauc marmalade) - tas viss ir mitrs un mājām jau der, diez vai glabāsi pāris dienas :)
Un tici man, pildījumi ir vieglākais visā procesā :D